Alexis Mpidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ότι και να γράψω στην αναζήτηση δεν μου εμφανίζει τπτ! κάνω κάτι λάθος εγώ;
parsifal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Μήπως έβαλες κανένα τριγράμματο ακρωνύμιο...;
Alexis Mpidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 π.χ παταω samsung galaxy και μου εμφανίζει 12 αποτελέσματα μόνο ενώ υπάρχουν τόσα πολλά
parsifal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μιλάμε για το κουτάκι της Γρήγορης Αναζήτησης τέρμα πάνω δεξιά, σωστά; Μήπως ήσουν μέσα σε κάποιο topic ή σε κάποια ενότητα άσχετη με την κινητή τηλεφωνία; Στην πρώτη περίπτωση, η αναζήτηση περιορίζεται by default μόνο μέσα στο τρέχον topic, στη δεύτερη περίπτωση στην τρέχουσα ενότητα. Αυτήν τη στιγμή για παράδειγμα, αν βρίσκεσαι στον κεντρικό κατάλογο του forum και γράψεις "samsung galaxy" στη Γρήγορη Αναζήτηση, θα σου επιστρέψει εκατοντάδες αποτελέσματα χωρισμένα σε 11 σελίδες:
Alexis Mpidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Απλά πατάω μόνο στις αγγελίες! Αν επιλέξω από "forum" τότε ναι μου εμφανίζει πολλές σελίδες! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! δυστυχώς δεν με βολεύει καθόλου! Για να ψάξω κάτι στις αγγελίες πρέπει να βλέπω μία-μία τις σελίδες και όλα τα κινητά από τα πιο πρόσφατα στα πιο παλιά!
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Χμμμμνννναι, στις αγγελίες η αναζήτηση δεν παίζει σωστά εδώ και πολύ καιρό. Σόρυ, έπρεπε να την ψιλιαστώ από το παράδειγμα που έφερες, ότι αναφερόσουν στις αγγελίες!
Alexis Mpidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Α υπάρχει πρόβλημα τελικά; Καλώς! Κρίμα γτι έχει τόσες πολλές αγγελίες και αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο θα φας πολύ χρόνο για να το βρεις! Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου!
Hal9000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Α υπάρχει πρόβλημα τελικά; Καλώς! Κρίμα γτι έχει τόσες πολλές αγγελίες και αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο θα φας πολύ χρόνο για να το βρεις! Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου! Μέχρι να διορθωθεί, μπορείς να βλέπεις όλες τις αγγελίες κάθε μοντέλου ξεχωριστά μέσα από το gogadget.gr 1
Luciddream Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 με αφορμή αυτο το τοπικ, μήπως θα πρεπε να γινει καμια ανανέωση στην αναζήτηση? δεν ξέρω για τους αλλους αλλα προσωπικά 99% των περιπτώσεων οταν ψάχνω κάτι θέλω να ψάχνει τους τίτλους και όχι τα περιεχόμενα.. θα μπορούσε π.χ να προστεθεί ένα κουτάκι στο Quick Search για να ψάχνει και να εμφανίζει μόνο τίτλους που γίνονται match, όπως δηλαδή μπορεί να κάνει κάποιος και απο την εξελιγμένη αναζήτηση... σορρυ αν εχει ξανα αναφερθει
Xvipes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Hijack στο hijack, να ρωτήσω και εγώ αν παίζει κάτι με το search στην εύρεση περιεχομένου και δείχνει αποτελέσματα μέχρι το 2013?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα