evoracing Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα... Έχω 2 partition στον σκληρό με Windows 8 (που τα χρησιμοποιώ) και Windows 7 και θέλω να κάνω διαμόρφωση σε αυτό με τα 7 αλλά δεν με αφήνει. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος να κάνω διαμόρφωση?
silverado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
evoracing Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εκανα format το partition αλλά τώρα που θέλω να τον ανοίξω σταματάει στο σημείο που κανει boot. Εβαλα live cd Ubuntu και τον δύσκολη τον διαβάζει κανονικά. Τι να κάνω;; :/ Sent from my iPod touch using Insomnia
TheELF Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair Τρέξε αυτό,θα βρει ότι λειτουργικό έχεις στον δίσκο θα σου περάσει μενού για να επιλέγεις όποιο θες.
evoracing Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Οπα εγω μόνο Win 8 έχω. Απλα εχθές είχα win8-7 και απλα έβγαλα τα 7με format του partition και τώρα δεν κανει boot τα windows :/ Sent from my iPod touch using Insomnia
TheELF Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά είχες τα 7 στο πρωτεύον δίσκο,και τα έκανες format,οπότε έχασες τον bootloader που ήταν στον δίσκο με τα 7,αν θες μπορείς να ξεκινήσεις και με το dvd τον 8 και να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης αλλά είναι ποιο δύσκολα,με το Boot repair θα σου το βρει ποιο εύκολα,αν σου βγάλει μενού μπορείς να το ρυθμίσεις και μετά να μην σου το εμφανίζει.
evoracing Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Προσπάθησα με τον 2ο τροπο που λεει αλλά δεν κατάφερα κάτι. Έχω βάλει το cd των windows. Υπάρχει κάποια εντολή για να βάλω στο cmd? Sent from my iPod touch using Insomnia Με το easyBCD μέσω Ubuntu θα κάνω δουλειά;; Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα