aekoriginal21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν θα προορίζεται μόνο για την σχολή το tablet Εννοείται πως θα χρησιμοποιηθεί για browsing κλπ στο σπίτι που σε σχέση με το laptop θα είναι πολύ πιο βολικό. Βέβαια αυτό που είπες με το laptop με έβαλε σε σκέψεις. Ξανά το μήνυμα μιας και αλλάξαμε σελίδα: Επανέρχομαι καθώς ενώ θα έπρεπε να έχω καταλήξει είμαι πολύ μπερδεμένος. Σε ενάμησι μήνα περίπου φεύγω για φοιτητής. Θεωρητικά όλο και κάτι θα χρειάζεται για εκεί για να κρατάω σημειώσεις κλπ. Με τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν, έχω μπει σε κάποιες σκέψεις και έχω 2 ενδεχόμενα και θα ήθελα την άποψη σας πάνω στο τι να επιλέξω: Ενδεχόμενο 1: Αγοράζω το note 3 και κάνω τα πάντα με αυτό (θεωρητικά στο 800άρι θα είναι) με το που βγεί Ενδεχόμενο 2: Αγοράζω ένα android smartphone στα 300 περίπου ευρώ και με τα υπόλοιπα λεφτά αγοράζω το ipad 5ης γενιάς κι αυτό με το που βγεί (500 υπολογίζω) Στην συγκεκριμένη περίπτωση τι θα επιλέγατε; Ξέρω πως είναι μπερδεμένη η όλη κατάσταση αλλά οποιαδήποτε γνώμη θα μου ήταν πολύτιμη.
Fulgore1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Και παλι θα σου προτεινω την δευτερη λυση(υπαρχουν και μη android κινητα σε αυτα τα λεφτα παντως) Στα περι του tablet αν οντως δεν σε βολευει ενα μικρο laptop τοτε εγω προσωπικα θα κοιταζα κατι σε http://www.skroutz.gr/s/2578480/Google-Nexus-7-32GB.html?from=catspan http://www.skroutz.gr/s/2567463/Apple-iPad-mini-Wifi-16GB.html(ειδικα το καινουργιο οταν με το καλο ερθει αν ειναι στα ιδια λεφτα) και ισως κατι σε galaxy tab.Γενικα πανω απο την τιμη των 340ευρο θεωρω οτι ειναι too much τα λεφτα για ενα φοιτητη για tablet και δεν μπορω να προτεινω κατι παραπανω.Τωρα αν θελεις μπορεις να παρεις και το ipad5 οτι θες εσυ.Για Laptop απο την αλλη που ξερω οτι επιλεγουν και οι πιο πολλοι φοιτητες αλλαζουν τα πραγματα και μπορεις να βρεις αρκετες επιλογες στα λεφτα αυτα 500+- αναλογα με το ποιο κινητο θα καταλληξεις.
aekoriginal21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν αποκλείω σε καμία περίπτωση μικρότερο tablet. Όταν με το καλό έρθει στην Ελλάδα το νέο nexus 7 θα το σκεφτόμουν πχ πακέτο με το s4.
Junior22 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 φιλικα σου το λεω,μην πετας ετσι τα λεφτα..στο πανεπιστημιο χαρτι και μολυβι θες,οχι tablet.ενδεχομενως να σου χρειαστει,αλλα οχι και 500€..παρε ενα κινητο με 350-400€ και κρατα τα αλλα για κατι αλλο σημαντικο!διαφορα δεν θα δεις αφου ειναι το πρωτο σου smartphone..σε τετοιες τιμες ειναι futureproof..εδω το s2 ακομα κραταει..παρε ενα note 2 που ειναι σφαιρα και αρκετα μεγαλο(οτι πιο κοντινο σε tablet),και κρατα λεφτα για να παρεις μετα ενα all-around καλο λαπτοπ,που να ειναι και για πανεπιστημιο(2 3 4 ετη),παιχνιδια ενδεχομενως,web browsing..ξερω πως εισαι μπερδεμενος απο τις πολλες επιλογες,αλλα αυτο που σου λεω ειναι πιστευω το πιο λογικο!εγω εχω το lg optimus x4(245€)και παει πολυ καλα.φαντασου ενα κινητο 400€..δε θα δεις διαφορες μεγαλες μεταξυ των κινηυων που κοστιζουν 400-600%..1 μs δε θα το καταλαβεις!τα λεφτα δικα σου ειναι βεβαια,απλα προτεινω κατι οικονομικο αλλα το ιδιο αποτελεσματικο!
disqualified Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Αν ειναι να ξοδέψεις 500€ παρε ένα iPad κανονικο ή mini ή galaxy note 10 ή note 8 ή nexus10 ή nexus 7, στην περίπτωση βέβαια που δεν χρειάζεσαι PC. Και μαζεύεις και λιγα χρήματα για ένα φτηνό WP (ή κατι σαν lg 4x αν και για android κινητο θα διάλεγα προσωπικά μόνο nexus)για κινητο. Το πενάκι σε tablet μου αρέσει ως ιδέα γι αυτό εβαλα και τα note.
aekoriginal21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Junior22, θα είναι το Note 2 ισάξιο του ipad όσο αναφορά τις εργασίες που ενδεχομένως θα χρειάζονται στη σχολή; Disqualified, αυτό είναι το θέμα, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος συνδιασμός για την περίπτωσή μου. Το nexus 7 μαζί με το S4 στα 700 θεωρώ πως είναι καλά. Αλλά ίσως να είναι καλύτερα να τα δώσω για ipad 5 (ειδικά αν δούμε και ωραία πράγματα απο το καινούριο) και πχ ένα nexus 4 κοντά στα 300 (ενδεχομένως να έχει πάει τότε). Μου φαίνεται πιο futureproof, αν αναλογιστούμε πως ακόμη κι ένα ipad 2 έχει ικανοποιητικές επιδόσεις ακόμα και σήμερα.
Calexako Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εννοείται ότι ως φοιτητής χωρίς laptop δεν πας πουθενά. Το να γράφεις και να κάνεις browsing σοβαρό πχ για εργασίες απλά δεν γίνεται σε tablet
disqualified Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το note 2 δεν μπορώ να καταλάβω πως θα σε βοηθησει στη σχολη. Φυσικα και δε θα σε βολέψει για σημειώσεις. Άντε και να δεχθώ με το note 10 πως κατι γίνεται. Γενικά note 2 δεν προτείνω με τίποτα. Δε θέλω να σου πω τι θα κανείς με τα χρήματα σου αλλα αν δεν εχεις PC παρε PC.
aekoriginal21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Pc έχω αυτό της υπογραφής μου αν εννοείς αυτό. Laptop δεν έχω. Και δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω καλό laptop + καλό κινητό με 800 ευρώ πάντω κάτω.
Junior22 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 οχι το note 2 θα ειναι το κονητο,αλλα αργοτερσ με λθγα χρηματα θα παρεις και ενα καλο λαπτοπ,και οχι ταμπλετ!αυτο σου λεω,μην παρασερνεσαι απο τα ταμπλετ..το ipad 5 δε θα κανει οσα θα κανει ενα μετριο εως καλο λαπτοπ..το λαπτοπ οπως ειπανε παραπανω ειναι απαραιτητο,το ταμπλετ οχι..το ταμπλετ ειναι για τη μοστρα,οχι για εργασιες!παρε ενα καλο κινητο στα 400€ και κρατα καποια λεφτα για ενα λαπτοπ Το note 2 δεν μπορώ να καταλάβω πως θα σε βοηθησει στη σχολη. Φυσικα και δε θα σε βολέψει για σημειώσεις. Άντε και να δεχθώ με το note 10 πως κατι γίνεται. Γενικά note 2 δεν προτείνω με τίποτα. Δε θέλω να σου πω τι θα κανείς με τα χρήματα σου αλλα αν δεν εχεις PC παρε PC. το note 2 το ανεφερα ως κινητο,οχι ως ταμπλετ..με τα λεφτα που θα εξοικονομησει απο την αγορα αυτου εναντι του s4,θα μπορεσει στο 2ο ετος να πσρει ενα καλο λαπτοπ..αυτο εννοω
Fulgore1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 To laptop εχει οντως αρκετα καλα που βολευουν τους φοιτητες οπως μεγαλυτερη οθονη 15.6'',πιο ευκολη μεταφορα δεδομενων μεσω usb sticks,ή εξωτερικων δισκων,παιχνιδια για τον ελευθερο χρονο.Τα tablet γενικα εχουν καταντησει πιο πολυ για μουρη,παιχνιδια και ταινιες που και παλι αν πας στα ακριβα tablet των 500ευρο τοτε 100φορες να παρεις ενα laptop ειδικα αν μιλαμε για χρηση μεσα στο σπιτι.Αλλωστε οπως εχουν γινει τωρα τα smartphone 6''εχουν φτασει.Οσο για τα Galaxy ακουω οτι στο μονο που χρησιμευουν τους φοιτητες ειναι τα σκονακια λογω μεγαλης οθονης αρα ειναι ενα + .Αυτο βεβαια που μου αρεσει στα tablet ειναι η αρκετα καλη αυτονομια που εχουν αλλα και παλι στην πολυωρη χρηση επειδη καταντανε κουραστικα,γιαυτο βολευει ενα laptop.Βεβαια μιλαμε για περιπτωση ipad 5.Τα πιο φτηνα και μικρα tablet ειναι αυτα που μπορω να τα θεωρησω αξιολογη αγορα λογω μεγεθους και τιμης.
aekoriginal21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Με βλέπω να καταλήγω με laptop του 500άρικου και ένα Lumia 920....
Fulgore1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εγω θα παρω κινητο του χρονου και αν επαιρνα τωρα θα πηγαινα σε http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?from=most-popular&keyphrase=nokia+lumia+920(γιατι καλυπτει αυτα που θελω internet,sms,τηλεφωνο,και καμερα).Τωρα οι αλλοι που ψαχνονται με τις εφαρμογες λογικο ειναι να κοιταζουν προς android.Για Laptop αμα δεις παλιοτερα post στον τομεα των προσφορων υπηρχε μεχρι και με i5-i7 στα 590 απο προσφορα,αρα θα σου ελεγα να κοιταζες καμια τετοια προσφορα σε laptop .
fotis 65 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Pc έχω αυτό της υπογραφής μου αν εννοείς αυτό. Laptop δεν έχω. Και δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω καλό laptop + καλό κινητό με 800 ευρώ πάντω κάτω. όλα γίνονται ....στα 340 ευρώ δεν θα βρεις Site: http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html">καλύτερο και με τα υπόλοιπα παίρνεις και λαπτοπ αν θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα