Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μην συμφωνήσουν πολλοί με αυτό που θα πω, αλλά αυτή είναι η απόψη μου.

Δεδομένου ότι είχα το s3 και πήρα το s4, πέρα από το κομμάτι design που είναι πανομοιότυπο. Το S4 αξίζει το κάθε feature που όταν πρωτοβγήκε και εγώ ο ίδιος και ενδεχομένως άλλοι που το πήραν αργότερα σνομπάραμε.

Το κινητό έχει μία καταπληκτική οθόνη, καταπληκτική κάμερα και κανένα κόλλημα. Το χρησιμοποιώ 6 βδομάδες τώρα και ένα κόλλημα έφαγε από το fast and furious 6 το παιχνίδι.

Αν διαθέτεις τα χρήματα για να το πάρεις, εγώ θα σου πρότεινα να τα διαθέσεις και νομίζω πως δεν θα το μετανιώσεις.

Τέλος αυτό που θα σε κάνει να ξεδιαλύνεις πιο κινητό θα σε ικανοποιήσει και δεν θα πετάξεις τα χρήματα σου είναι η χρήση που το προορίζεις.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω ξεκάθαρα την καλύτερη δυνατή browsing εμπειρία, καθώς και κάποιες εφαρμογές (τύπου instagram, flipboard κλπ) θα χρησιμοποιήσω.

Παιχνίδια ελάχιστα εώς καθόλου, κι αν παίξω κατα 95% θα είναι τύπου puzzle και καθόλου απαιτητικά.

Υπάρχει κάτι που να υπερκαλύπτει τα παραπάνω, με όσο το δυνατόν λιγότερα λεπτά;

Δημοσ.

Τότε νομίζω πως και με το nexus 4 θα πάρεις αυτά που θέλεις. Και ειδικά αν δεν είσαι απαιτιτικός με τις φωτογραφίες και την ποιότητα της οθόνης. Επίσης θα σου πρότεινα αν έχεις τον χρόνο να πας να δεις από κοντά τις δύο συσκευές. Είχα κι εγώ nexus πριν το S4 αλλά όταν το είδα από κοντά ερωτεύτηκα όπως είχα κάνει πριν περίπου ένα χρόνο με το S3.

Από την άλλη θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κατά την μεριά τον 4g συσκευών. Μπορεί στα κατσάβραχα να μην έχει σήμα, αλλά μέσα στην πόλη έχει. Π.χ. εγώ που μένω Λάρισα και δεν μένω κέντρο, αλλά σε κεντρική περιοχή πιάνω 4g 1 γραμμή, και πάει πένα στο σπίτι, πολλές φορές δεν ανοίγω καθόλου την σύνδεση wifi. :P

Δημοσ.

Βλακεία μου που δεν το ανέφερα. Η ποιότητα της οθόνης, όχι απλά με ενδιαφέρει, αλλά πιθανότατα θα την έβαζα ως νούμερο 1 πρωτεραιότητα.

Εδώ που μένω (Καρπενήσι) δεν υπάρχει μαγαζί να τις δώ απο κοντά πέραν ενός Γερμανού που έχω να πατήσω μήνες. Σε 1-1,5 μήνα που θα είμαι μόνιμα Λαμία θα μπορούσα να τα τσεκάρω, αλλα πιθανόν μέχρι τότε να έχω ήδη αγοράσει κινητό.

Δημοσ.

Εγώ έχω εντυπωσιαστεί και από τις επιδόσεις του xperiaZ.

Κοίταξέ το κι αυτό. Έχουν κάνει τρελή πρόοδο τα κινητά, κολλήματα και καθυστερήσεις πλέον δεν υπάρχουν.

Κ για την οθόνη, προσωπικά, τα καλύτερα έχω να πω. Πολύ ευκρινής.

Είναι σημαντικό να τα κοιτάξεις κι από κοντά αν έχεις την δυνατότητα.

Δημοσ.

To Z έχει καλές επιδόσεις από θέμα οθόνης είναι για τον %$#@&...

Τώρα αφού είπες οτι η οθόνη είναι σημαντικό για εσένα, πάλι θα σου έλεγα να ψάξεις κάποιο συγκριτικό

ανάμεσα στα 2 ή το καλύτερο να πας να τα δεις από κοντά.
Δημοσ.

Για μένα πας σε galaxy note 2 μιας και η μεγάλη του οθόνη θα σε υπερκαλύψει στο browsing και ότι άλλο θες να κάνεις σε αυτή.Η 720p ανάλυση είναι κάτι παραπάνω απο αρκετή μιας και οι full hd οθόνες είναι καθαρά marketing τρικ και καλά να λένε ότι έχει μεγαλύτερη ανάλυση το κινητό τους.Galaxy note 2 με 385 ευρο και είσαι έτοιμος

Δημοσ.

Για μένα πας σε galaxy note 2 μιας και η μεγάλη του οθόνη θα σε υπερκαλύψει στο browsing και ότι άλλο θες να κάνεις σε αυτή.Η 720p ανάλυση είναι κάτι παραπάνω απο αρκετή μιας και οι full hd οθόνες είναι καθαρά marketing τρικ και καλά να λένε ότι έχει μεγαλύτερη ανάλυση το κινητό τους.Galaxy note 2 με 385 ευρο και είσαι έτοιμος

Λές ε; Είδα κάποια σχετικά video στο youtube και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Πολύ γρήγορο κινητό και με μεγάλη οθόνη. Τουλάχιστον πλέον ξέρω πως δεν πάω για κάτι άλλο απο αυτά που κάνουν 400 και κάτω.

Δημοσ.

Πρόσοχε γιατί εμένα με είχε κουράσει ο όγκος και το βάρος της συσκευής, ειδικά όταν ξάπλωνα στο κρεβάτι και έπαιζα ήταν ιδιαίτερα κουράστικο. Έξω δεν είχα πρόβλημα μιας και δεν το χρησιμοποιούσα για ώρα απλά για browsing και games της στιγμής.

Δημοσ.

Λές ε; Είδα κάποια σχετικά video στο youtube και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Πολύ γρήγορο κινητό και με μεγάλη οθόνη. Τουλάχιστον πλέον ξέρω πως δεν πάω για κάτι άλλο απο αυτά που κάνουν 400 και κάτω.

Το note 2 αν δεν σε ενοχλει η οθονη ειναι μονοδρομος.Ειναι καλυτερο απο το galaxy s4 και αλλα κινητα παρομοια του.Η αναλυση της οθονης μην σε απασχολει καθολου μιας και το ματι μπορει να διακρινει στο 1 εκατοστο μεχρι 280 ppi περιπου.

Σε κινητο με ppi 312 και tablet με ppi 160 στην αποσταση που τα χρησιμοποιω δεν βλεπω καμια διαφορα στα pixels.Μarketing απλα.

Χτυπα το note 2 μιας και θα ειναι το καλυτερο κινητο μεχρι να βγει το Note 3 που πιθανως να κανει πανω απο 500-600

Δημοσ.

Παντως ετσι οπως το πανε με το να μεγαλωνουν τις οθονες θα φτανουμε να χρησιμοποιουμε και τα 2 χερια για να μιλαμε με το κινητο.Ασε που και οπτικα να σε βλεπει ο αλλος να κρατας ενα tablet στο αυτι ειναι λιγο για γελια.Δεν λεω ωραιες οι αναλυσεις feature και ολα αυτα αλλα ο πυρηνας παραμενει το τηλεφωνο.Παντως οποια επιλογη και να κανεις απο τις παραπανω προτασεις θα μεινεις τρομερα ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Παντως ετσι οπως το πανε με το να μεγαλωνουν τις οθονες θα φτανουμε να χρησιμοποιουμε και τα 2 χερια για να μιλαμε με το κινητο.Ασε που και οπτικα να σε βλεπει ο αλλος να κρατας ενα tablet στο αυτι ειναι λιγο για γελια.Δεν λεω ωραιες οι αναλυσεις feature και ολα αυτα αλλα ο πυρηνας παραμενει το τηλεφωνο.Παντως οποια επιλογη και να κανεις απο τις παραπανω προτασεις θα μεινεις τρομερα ικανοποιημενος.

Ειδικά αν αναλογιστείς πως δεν έχω αγγίξει σχεδόν ποτέ κινητό με android. Για note 2 με βλέπω. Αν μέχρι να ανακοινωθεί το 3 δεν το έχω πάρει, θα πάρω εκείνο. Και στην τελική αγοράζω ένα φθηνό bluetooth και κάνω την δουλειά μου για την ομιλία.

Δημοσ.

αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος του note, ειναι καλη επιλογη.

αν θες την καλυτερη οθονη σε ποιοτητα και αναλυση, αλλα και τον καλυτερο ηχο, πας σε htc one (κατα γενικη ομολογια απο ολους τους reviewers)

δεν ξερω αν ισχυουν αυτα που διαβαζω για καποια κολληματα και lags του S4, αλλα αν ισχυουν δεν θα το επελεγα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι καθώς ενώ θα έπρεπε να έχω καταλήξει είμαι πολύ μπερδεμένος.

Σε ενάμησι μήνα περίπου φεύγω για φοιτητής. Θεωρητικά όλο και κάτι θα χρειάζεται για εκεί για να κρατάω σημειώσεις κλπ.

Με τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν, έχω μπει σε κάποιες σκέψεις και έχω 2 ενδεχόμενα και θα ήθελα την άποψη σας πάνω στο τι να επιλέξω:

Ενδεχόμενο 1: Αγοράζω το note 3 και κάνω τα πάντα με αυτό (θεωρητικά στο 800άρι θα είναι) με το που βγεί

Ενδεχόμενο 2: Αγοράζω ένα android smartphone στα 300 περίπου ευρώ και με τα υπόλοιπα λεφτά αγοράζω το ipad 5ης γενιάς κι αυτό με το που βγεί (500 υπολογίζω)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τι θα επιλέγατε; Ξέρω πως είναι μπερδεμένη η όλη κατάσταση :blink:  αλλά οποιαδήποτε γνώμη θα μου ήταν πολύτιμη.

Δημοσ.

Στην δευτερη επιλογη κατ εμε.

Και αντι για 500ευρο για ipad θα κοιταζα και σε Laptop ή σε κατι φτηνοτερο φοιτητης εισαι ειπαμε 500ευρο tablet δεν ειναι και λιγα για την ''δουλεια''που το θελεις :blink: .Δες κατι σε nexus,galaxy tab,ή και ipad mini κατα την γνωμη μου 500ευρο για tablet τα θεωρω πολλα για πρωτοετη φοιτητη  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...