agipaok Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Οταν παω να ξεκινησω ενα παιχνιδι μου βγαζει αυτο το μυνημα..! Κανεις καμμια ιδεα ?
darkheretic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι τιποτα,απλα κακο +orrent.Η ομαδα FLT εκανε παλι το θαυμα της.Περιμενε για fix. Δεν εισαι ο μονος.Υπομονη λοιπον Mια λυση που δεν εχω δοκιμασει ειναι να κανεις install το C++ απο τον φακελο redistr
agipaok Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι τιποτα,απλα κακο +orrent.Η ομαδα FLT εκανε παλι το θαυμα της.Περιμενε για fix. Δεν εισαι ο μονος.Υπομονη λοιπον Mια λυση που δεν εχω δοκιμασει ειναι να κανεις install το C++ απο τον φακελο redistr Λες εεε...! Εεε αντε να περιμενω...!
darkheretic Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Tελικα το δοκιμασα,εγκατεστησα το VisualC++ και τις δυο εκδοσεις(86,64) καθως και DirectX.Το παιχνιδι κανει να ξεκινησει αλλα βγαζει error οτι ειναι unable to save και τελικα κρασαρει. Παντως απο οτι διαβασα και ειδα στο μοναδικο review δεν ειναι καθολου μα καθολου καλο.Γεματο bugs,αθλια γραφικα,random crashes,λες και προκειτε ουτε καν για beta release,pro alpha μαλλον.Και ζητανε 40 ευρω για να το αγορασεις!!!!!! Τελος παντων θα ηθελα να το δοκιμασω αλλα δεν νομιζω να βγει καποιο fix,το παιχνιδι φαινετε να ειναι ψιλομαπα.
agipaok Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Tελικα το δοκιμασα,εγκατεστησα το VisualC++ και τις δυο εκδοσεις(86,64) καθως και DirectX.Το παιχνιδι κανει να ξεκινησει αλλα βγαζει error οτι ειναι unable to save και τελικα κρασαρει. Παντως απο οτι διαβασα και ειδα στο μοναδικο review δεν ειναι καθολου μα καθολου καλο.Γεματο bugs,αθλια γραφικα,random crashes,λες και προκειτε ουτε καν για beta release,pro alpha μαλλον.Και ζητανε 40 ευρω για να το αγορασεις!!!!!! Τελος παντων θα ηθελα να το δοκιμασω αλλα δεν νομιζω να βγει καποιο fix,το παιχνιδι φαινετε να ειναι ψιλομαπα. Φιλε και γω το ειδα...! Οποτε το διεγραψα και παρατησα το ψαξιμο να παιξει..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα