tomastz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Γεια σας!!! Ποια θεωρειτε καλυτερα τα 8 η τα 7???σκεφτομαι να αλλαξω τα xp που εχω και θα θελα μια βοηθεια
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ε αφου εχεις τα xp πήγαινε κατευθείαν στα 8 αλλα να κοιτάξε να τα σηκώνει και το pc σου να εχει και αρκετή ram (4gb τουλάχιστον) , απο τι αποτελείται το pc ?
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ε αφου εχεις τα xp πήγαινε κατευθείαν στα 8 αλλα να κοιτάξε να τα σηκώνει και το pc σου να εχει και αρκετή ram (4gb τουλάχιστον) , απο τι αποτελείται το pc ? Σιγά ρε αδερφέ,όχι ότι βλάπτουν,αλλά σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται τουλάχιστον τόσο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Και με 2GB Ram μια χαρά θα τρέξουν τα Win7/8, απλά ξεχνάς το Gaming.
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Σιγά ρε αδερφέ,όχι ότι βλάπτουν,αλλά σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται τουλάχιστον τόσο. Και με 2gb ειναι καλα δεν ειπα οτι δεν θα τρέχουν αλλα αν ειναι να αρχίσει να ανοίγει διάφορα προγράμματα και να γεμίζει η μνήμη με το παραμικρό .....
spirosd2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλα ας μας πει ο ενδιαφερόμενος σε τι σύστημα θέλει να τα βάλει, είχε ανοίξει και άλλο θέμα και ρώταγε για τα windows 8 προφανώς δεν τον κάλυψε... 1
panos2171 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Τα 8 είναι ανώτερα των 7 σε αρκετά πράγματα και φυσικά μπορεί να προστεθεί το start button για όποιον δε βολεύεται αλλιώς. Τα 7 και με 2GB μπορούν να τρέξουν παιχνίδια απλά αν έχεις και ανοιχτό κανα browser θα ζοριστεί.
tomastz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 συγγνωμη που δεν ημουν πολυ κατατοπιστικος!!σε desktop τα θελω που εχει μνημη ram 4 gb...υπαρχει περιπτωση να ζοριζεται με παιχνιδια χωρις να εχω ανοιχτο kapoion browser??μου ειπατε σε αλλο θεμα που ειχα ανοιξει οτι ειναι πιο ελαφρια!απλα με εχουν μπερδεψει διαφοροι και αλλοι μου λενε οτι ειναι απιστευτα τα 8 και αλλοι θελουν τα "κλασσικα" 7...υπαρχει η δυνατοτητα τελικα να προσθεσεισ το start button?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Official Windows 8 Tech Support Thread, οι αποριες σου εχουν συζητηθει ουκ ολιγες φορες εκει μεσα 2
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 συγγνωμη που δεν ημουν πολυ κατατοπιστικος!!σε desktop τα θελω που εχει μνημη ram 4 gb...υπαρχει περιπτωση να ζοριζεται με παιχνιδια χωρις να εχω ανοιχτο kapoion browser??μου ειπατε σε αλλο θεμα που ειχα ανοιξει οτι ειναι πιο ελαφρια!απλα με εχουν μπερδεψει διαφοροι και αλλοι μου λενε οτι ειναι απιστευτα τα 8 και αλλοι θελουν τα "κλασσικα" 7...υπαρχει η δυνατοτητα τελικα να προσθεσεισ το start button?Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα,απο το να προσθέσεις startmenu στα win8!Και στο θεμα ram τα 8 υπερεχουν καταπολυ στη διαχείριση της! Γενικά τα 8 ειναι καλύτερα απο τα 7 σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς!!! 1
tomastz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 σας ευχαριστω παιδια πολυ για την βοηθεια σας!!
RedDeaDGr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 8 για αλλαγή + είναι καλύτερο σε όλα και έχεις τα πάντα οργανωμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα