Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μου έκαναν κάποιες ερωτήσεις πριν σχετικά με το τι δοκίμασα, να πω ότι δοκίμασα τα πάντα.

Από εκεί και πέρα αν εγώ σαν Νίκος δεν μπορώ να σετάρω ένα AMD, τότε το πρόβλημα είναι της AMD και κανενός άλλου.

Το σύστημα δούλευε ρολόι, ξαφνικά έγινε απίστευτα ασταθές. Αν λοιπόν κάτι τέτοιο δεν είναι βλάβη και είναι θέμα ρυθμίσεων, Intel ftw.

Εμ, σε ψάρωσαν οι πυρήνες και σένα :P

Πέρα από την πλάκα, απλά έτυχε, hardware failure είναι και τίποτα άλλο..Shit happens..

Σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και να έχεις και πάλι ένα 100% rock stable system.

Δημοσ.

Ευχάριστα τα νέα.

Μόλις με πήραν από το MG Manager και μου κόπηκε πιστωτικό στην αρχική τιμή αγοράς, δηλαδή περίπου στα 202€, οπότε θα προχωρήσω στην αγορά της Link.png Site: http://www.mgmanager.gr/asrock_0fx_extreme_socket_am_sata__ddr_usb_0_esata_firewire_atx/el/pid/13248/">Asrock extreme 9

Δημοσ.

Γιατι υστερα απο την ταλαιπωρια,πρεπει παντα να ερχετε η στιγμη που θα χαμογελασεις.

μπραβο και με γεια το συστηματακι (το καινουργιο :P )

• Like 5
Δημοσ.

Κούμπωσε...
Δείχνουν καλά τα πράγματα. Έκανα Bios Update και τώρα προσπαθώ να το κάνω να δει τις μνήμες σαν 1600MHz.

Πάρα πολλά features το Mobo. Ίσως το Mobo με τα περισσότερα στην αγορά για AMD.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ιδια παιδια.

Δυσκολα τα πραγματα. Αυριο η συνεχεια...

Μνημες κοιταξε ... αν είσαι κοντά μου έλα να σου δώσω ένα σετ 16GB 4Χ4 2133 να δοκιμάσεις.

Τι ειναι αυτο βρε με εσενα ....  Ολα στραβα ...

Κανένα screen από ρυθμίσεις μνημών δεν έχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί είχα ένα τέτοιο θέμα πολύ παλαιότερα !

Οι μνήμες είναι ίδιο rev. ? ή έβαλες 8gb και πρόσθεσες άλλα 8 ?

Μια φορά σε μια ASUS είχα τέτοιο θέμα. Αν μπερδεύονταν τα rev. μεταξύ τους στα κανάλια πέταγε μπλε οθόνες ....

Εφαγα 5 μέρες να το καταλάβω.

Δημοσ.

Οι μνημες επαιζαν μια χαρα οπως ξερετε στο pc μου. Πως αλλιως επαιζα τα παιχνιδια;

Θα δοκιμασω αυριο σε ιδια πλατφορμα τις μνημες μου και αντιστροφα.

Εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να μου κανουν RMA χωρις ελεγχο...

Μετα απο τις μνημες θα δοκιμασω PSU αν συνεχισει.

Εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις. Ουτε 1333 δεν παιζουν με 11αρια και 1.7v :)

Δημοσ.

Κανα ξεματιασμα παιζει φιλε Heat? Κατι μου λεει οτι το θεμα σου εχει αρχισει να φευγει απο τα ορια του hardware..

Κατι σε μεταφυσικο μου βρωμαει..

Περα απο την πλακα good luck!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...