Προς το περιεχόμενο

AMD 8150 & ASUS Crosshair V Formula - Dead

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα 5Ghz με υδρόψυξη πάει ο 8350 ! Google = φίλος.

Ο 9590 που είναι σχεδόν στα 5Ghz με την ίδια ψύξη παίζει  αλλά και με χειρότερη = το σετάκι υδρόψυξης της AMD . :-D

καλά..πήγαινε τον εσύ στα 5Ghz και μετά έλα να μας τα πεις.τα 5αρια είναι golden(silver μάλλον) sample.αν είναι τυχερός ο Heatspreader και του κάτσει λαχείο,ΟΚ!

η αλήθεια να λέγετε όμως..ο bugfree bulldozer(ακα 8350) είναι αρκετά ανώτερος από τον προκάτοχο του :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπαα..

Θα πήγαινες σε Quad Core ? :P

γιατι ο 8150 τη ειναι 8-core ? :D

Ειναι quad core με 2 νύματα αρα 4 cores 8 threads.

*Τη bug free μωρε ? Για το patch στα windows μιλαμε ? που ηταν μια αποτυχια και μιση ?

καλά..πήγαινε τον εσύ στα 5Ghz και μετά έλα να μας τα πεις.τα 5αρια είναι golden(silver μάλλον) sample.αν είναι τυχερός ο Heatspreader και του κάτσει λαχείο,ΟΚ!

η αλήθεια να λέγετε όμως..ο bugfree bulldozer(ακα 8350) είναι αρκετά ανώτερος από τον προκάτοχο του :-D

Τα 4,9Ghz σου κάνουν? 

Εχω 2 8350 σε GIGABYTE 990FXA-UD7 και ASUS SABERTOOTH R2 που τα πιάνουν .

*Τη bug free μωρε ? Για το patch στα windows μιλαμε ? που ηταν μια αποτυχια και μιση ?

8-core είναι !!  Οχι 4-core !

Αν θες μπορώ να σου το εξηγήσω γιατί και πως !

• Like 3

δεν αναφέρομαι στο patch..

bug free εννοώ ότι ο 8350 είναι διορθωμένος 8150 και τίποτα παραπάνω.δεν έπρεπε καν να βγει στο εμπόριο o bullldozer!

8 πύρινος θεωρείτε.4 Modules με 2πλα core=8 cores

Τα 4,9Ghz σου κάνουν? 

Εχω 2 8350 σε GIGABYTE 990FXA-UD7 και ASUS SABERTOOTH R2 που τα πιάνουν .

8-core είναι !!  Οχι 4-core !

Αν θες μπορώ να σου το εξηγήσω γιατί και πως !

υπάρχει και θέμα

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-517">Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

μπορείς να δείξεις εκεί τα αποτελέσματα σου.

8320 και 8350 που δοκίμασα,ο πρώτος δεν ανέβαινε πάνω από 4,3ghz και o δεύτερος πάνω από 4,6ghz!vcore στο ~1,5v(δεν θυμάμαι ακριβώς). χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν καλά κομμάτια.τίποτα δεν είναι απόλυτο,αλλά μη δίνεις στον άλλο φρούδες ελπίδες ότι το 5αρι είναι παιχνιδάκι!έλεος

heatspreader ζητώ συγνώμη που ένα σχόλιο μου με 3 λέξεις τράβηξε offtopic το θέμα σου..αλλά ο fanboyzισμος μερικών καταντάει αηδία!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα και αναρωτιέμαι αν τελικά φταίει το μαγαζί.

Δεν θα έπρεπε να το ελέγξει δικός τους τεχνικός, να μου δώσουν άλλο και να τα βρουν εκείνη με την αντιπροσωπία; Δεν είναι πιο σωστή εξυπηρέτηση αυτή;
Δεν λέω τι είναι νόμιμο, λέω τι είναι πιο εξυπηρετικό προς τον πελάτη.

Σημερα παρελαβα τον 8320. Τους παρακαλεσα για τον 8350, αλλα δυστυχως μου ειπαν οτι δεν γινεται επειδη η Octabit εστειλε ηδη τον 8320. Οταν ειχα δωσει τον χαλασμενο 8150 για αλλαγη τους ειχα πει για πιστωτικο και μου ειχε πει το MG Manager πως αναλογα τι θα τους πει η Octabit (δηλαδη αν τελικα ειναι χαλασμενο) θα δουν τι θα κανουν. Μου ειπαν οτι σιγουρα αν και σπανιο ηταν χαλασμενος ο 8150 και οτι τον ελεγξαν και οι ιδιοι στο MG Manager, αλλα και η Octabit η οποια δεν τα αφηνει αυτα χωρις ελεγχο.

Αυριο θα τον βαλω στο PC. Ειναι ενα τσακ καλυτερος απο τον 8150... Εγινε μια μικρη αναβαθμιση, αλλα δυστυχως δεν ειναι 8350.

Σε γενικες γραμμες απο το MG Manager δεν ειμαι δυσαρεστημενος, αλλα ουτε ευχαριστημενος. Απλα ακολουθησαν την τυπικη διαδικασια. Μια χαρα δηλαδη.

• Like 2

Επιτέλους έχεις CPU της προκοπής :P

Δεν είναι ένα τσακ καλύτερος από τον 8150, είναι μια σκάλα πάνω, ειδικά στα παιχνίδια.

• Like 1

Να σε ρωτησω δυο πραματα,στα 4,2 τον ειχες τον 8150 σε τι volt και τι ψυξη του ειχες απανω?

Εγω εχω ενα 8120 στα 4 δουλευει με υδροψυξη,την Η60 και με mobo Gigabyte A970-d3,το οποιο αυτο το pc εχει παει στην κοπελια μου και εχω φτιαξει ενα δευτερο για μενα με 8350 κλοκαρισμενο στα 4,5 με υδροψυξη Η100 και mobo gigabyte 990FXA-UD3.

Απο μνημες του εχω 16GB 1600Mhz vengeance.

Και τα δυο μηχανακια δουλευουν αψογα παντου,εσυ απο οτι φαινεται καποιο dimm slot πρεπει να εχει παρει μεντα.

EDIT:Οπα σοζ τωρα ειδα και της αλλες σελιδες :P αντε καλοριζικος :)

Τελικα 15 μερες το ελεγξανε πολυ! Τα ιδια ακριβως!

Εχω ψαξιμο... Να βαλω ενα ενα το Hardware.

Εναν δισκο, μια καρτα γραφικων, ενα στικ μνημης, κλπ.

με γεια heatspreader.να τον χαρείς απροβλημάτιστα.τα 5.0ghz είναι παιχνιδάκι με το άζωτο σου και έτσι θα έχεις επιδόσεις επεξεργαστή της τάξης των 600€ άρα μια χαρά σου κάτσε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...