SheldonOnCoffee Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Πριν 3 βδομάδες αγόρασα το Sony Xperia E dual. Το έκανα αναβάθμιση από ics σε jelly bean με χρήση του pc companion, Κολλούσε απίστευτα και αναγκάστηκα να το κάνω επιδιόρθωση πράγμα που δούλεψε και το κινητό δουλεύει κανονικά όπως στην αρχή. Το ζήτημα είναι ότι ενώ το google maps έχει παραμείνει σαν εφαρμογή, δεν μπορώ να βρω πουθενά την πλοήγηση. Είναι κάτι που καταργήθηκε με το jelly bean; Μπορώ κάπως να την ξαναεγκαταστήσω; Είναι πρόβλημα το όλο θέμα καθώς το "χαρτες" της google δεν με εντοπίζει όταν έχω ανοιχτό το gps αλλά αντίθετα μου προτείνει τον εντοπισμό με τη χρήση του internet. Καμιά ιδέα για να επαναφέρω την πλοήγηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tolisk99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δοκιμασες να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις? Εμένα μια φορά μου είχε τύχει να φύγει το SIM ToolKit μόλις άνοιξα το κινητό. μετά το ξανακλεισα κ το άνοιξα και ήρθε ... (Xperia tipo) τι επεξεργαστή έχει? 800ρη? αν ναι, μάλλον γι αυτό θα κολλούσε με το jelly bean και κάτι πήγε στραβά...
SheldonOnCoffee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 1 GHz είναι ο επεξεργαστής του.. Το έλυσα τελικά.. Άνοιξα ξανά το pc companion και έκανα επιδιόρθωση το jelly bean.. Εμφανίστηκε ξανά η πλοήγηση.. Μάλλον με την καινούρια αναβάθμιση του maps ενώνεται η πλοήγηση με αυτό και είναι ενσωματωμένη μετά.. Οπότε δεν έχω κάνει ακόμα update το maps και είμαι κομπλε...
SheldonOnCoffee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Jelly Bean ναι. Και μάλιστα σταμάτησε και να κολλάει και το τρέχει μια χαρά..
tolisk99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μόλις έκανα ενημέρωση τους χάρτες και έφυγε η πλοήγηση αλλα κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι από το μενού... Έχω μπερδευτεί...
SheldonOnCoffee Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Γιατί μπερδεύτηκες; Αφού είπαμε πως με την ενημέρωση χάνεται η πλοήγηση και μάλλον είναι ενσωματωμένη στους χάρτες πλέον...
tolisk99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δεν μπορουσα να τη βρω μεσα στους χαρτες...
overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγω εχω last maps και εχω και το navigation. Μηπως παιζεται τιποτα απο sony μερια?
SheldonOnCoffee Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μπορεί φίλε δεν ξέρω... Εγώ πάντως δεν το κάνω update.. Άσε που εγκατέστησα στο Sygic και τέλος..
SearchEngine Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγώ έκανα update και χάθηκα η πλοήγηση.Το έψαξα μέσα στους χάρτες και την βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα