andrikos96 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 δεν ξέρω άμα μπήκα στο σωστό topic,το πρόβλημα μου είναι η κάμερα....έχω λαπτοπ turbo-x και η κάμερα είναι ενσωματωμένη δούλευε αρχικά με το πρόγραμμα manycam μετά με το webmax και τέλος πάλι με το manycam.το πρόβλημα είναι το εξής, όταν ανοίγω το manycam δείχνει ότι τραβάει άλλα η εικόνα είναι μαύρη, τσέκαρα της ρυθμίσεις του manycam και μου φαίνονται εντάξει. είχα καιρό να την χρησιμοποιησω και δεν ξέρω μπορεί να απεγκαταστήσα κανέναν driver καταλάθος αν και δεν νομίζω....έχει κανείς καμιά ιδέα το τι έκανα ή το τι έγινε ή το πως το διορθώνω αυτό?
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αμα μας πεις και ποιο laptop ειναι και τι windows εχεις
andrikos96 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 turbox W25xHNxwindows 7 home premium sp1
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Για δες εδω φίλε μου http://www.clevo.com.tw/en/e-services/download/ftpOut.asp?Lmodel=W25xHNx<ype=9&submit=+GO+ , εχει ολους τους drivers για το συγκεκριμένο laptop για τα 7 , η webcam ειναι στο τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα