driftingcris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλησπερα. Ηρθε η ωρα να δωσω το pc μου(υποφραφη). Θελω να το δωσω σε τελεια κατασταση και για αυτο ανοιξα το θεμα. Εδω και λιγο καιρο σε ακυρες ωρες, μαυριζει η οθονη και κολλαει ο ηχος(εκεινο το τζζζζζζζζ). Το μυαλο μου πηγε στην αρχη στο τροφοδοτικο, ομως μετα προσεξα οτι αυτο μπορει να το κανει οταν παιζω λολ, μπορει και να το κανει οταν παιζει μονο μουσικη. Αρα εχω αμφιβολιες. Μετα το μυαλο μου πηγε σε θερμοκρασιες, αν και δυσκολα γιατι δεν σβηνει το pc, απλα κολλαει. (Και οι θερμοκρασιες μου ειναι καλες) Εχει κανεις ιδεα τι ειναι στα σιγουρα? Σορρυ για τα ορθογραφικα edit: αυτο το κανει ανα 2-3 μερες. Οχι καθε μερα
άδικος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αρχικά τον έχεις καθαρίσει εσωτερικά; Η σκόνη/ βρομιά δεν είναι αιτία κολλήματος όπως το περιγράφει ο ts. Συνήθως είναι αιτία υπερθέρμανσης αλλά μας βεβαίωσε πως οι θερμοκρασίες του είναι καλές. Έλεγξε το δίσκο με hdsentinel και μνήμες με memtest.
driftingcris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Για τον δισκο ξεχασα να πω πως ειναι σε τελεια κατασταση συμφωνα με το hdd sentinel Θα τσεκαρω αργοτερα και μνημες και θα σας πω. Απο την αλλη τωρα μου ηρθε οτι εχω κανει και Overclock( ). Βεβαια με 4 ωρες prime95 εδειξε stable. Θα τσεκαρω τις μνημες, και α ειναι οκ θα το δουλεψω λιγες μερες στα stock μπας και ειναι το oc
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δε λέω 4 ώρες δεν είναι λίγες, αλλά μπορεί ακόμα και σε 12 ώρες να βγάλει error Γύρνα σε στοκ οπωσδήποτε, μην ψάχνεις άδικα για πρόβλημα αν δεν υπάρχει. 1
pcfan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Η σκόνη/ βρομιά δεν είναι αιτία κολλήματος όπως το περιγράφει ο ts. Συνήθως είναι αιτία υπερθέρμανσης αλλά μας βεβαίωσε πως οι θερμοκρασίες του είναι καλές. Έλεγξε το δίσκο με hdsentinel και μνήμες με memtest. Πολλές φορές τέτοια "γεγονότα" αγνοούνται είτε θεωρούνται ελεγμένα και συνήθως είναι και η αιτία των προβλημάτων.
driftingcris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Πανε 3 μερες που το εκανα καλο καθαρισμα με κομφλερ παιδες. Τα γυρισα stock και περιμενω να δω τι παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα