tom_zola Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 καλησπέρα, έχω ενα laptop με windows 8. κατεβασα το foxit γιατί θέλω να επεμβαίνω σε pdf αρχεια και να γράφω κείμενο. αλλά ενώ στα αγγλικά μπορώ κανονικά να γράψω, στα ελληνικά δε μπορώ. μπορείτε να με βοηθήσετε..?? ευχαριστώ πολύ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 δεν νομιζω πως το προβλημα βασιζεται στο οτι εχεις τα 8αρια. δοκιμασες με περισσοτερα του ενος ελληνικα pdf? μερικα ειναι protected και δεν μπορεις να επεμβεις σε επεξεργασια.
tom_zola Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 δοκίμασα με πολλά pdf. στην ουσία έχω μια φόρμα σε pdf και κάθε φορά αλλάζα τα στοιχεία της φόρμας. διάβασα κάπου σχετικά με κάποια greek fonts. αλλα τα windows ελληνικά. εχεις καμιά ιδεά γι αυτό ..? η φόρμα που έχω δεν είναι protected σ' ευχαριστώ
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Κανονικά θα έπρεπε, η αλήθεια είναι οτι ούτε σε εμένα γράφει και δεν το είχα προσέξει γιατι δεν το χρειάστηκα. Δοκίμασε να εισάγεις font όπως λέει εδώ:http://www.foxitsoftware.com/support/showfaq_technical.php#edr_05 Αν και έχει μέσα στο πρόγραμμα τα κλασικά Arial, Times New Roman, εσύ κάνε εισαγωγή μπας και γίνει. Θα δοκιμάσω κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα