Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα τωρα μη μου τι λες  :mellow: , μα φυσικα και τα διαβασα, και τα εκτιμησα πολυ, αληθεια λεω, βοηθησες πολυ, επρεπε να το'χες καταλαβει αυτο, και αν εσυ διαβασες καθολου αυτα που εγραψα καταλαβαινεις οτι σχεδον ολα ειναι απο προτασεις σου, και τι αλλο να κανω απο copy/paste, οποτε δεν πηγε καθολου ο χρονος σου χαμενος, :-)   Μα μιλαω με κοσμο και ακουω προτασεις, παιρνω γνωμες, διακρινω, συγκρινω, ψαχνω, ρωταω, εσυ τι θα εκανες, θα επαιρνες τη πρωτη γνωμη(ή ακομα και πρωτες γνωμες) που σου ειπε καποιος, σαν ευαγγελιο. Ημουν ασχετος με τη τωρινη τεχνολογικη εξελιξη, και τωρα ειμαι λιγο διαφωτισμενος. Προκειται για μια επενδυση, δεν αγοραζω PC καθε χρονο, και θελω να ειμαι ΠΟΛΥ σιγουρος για τις τελικες μου επιλογες. Γι'αυτο ρωταω κ'εδω και πολυ ευγενικα μαλιστα, οποιος ξερει ας με διαφωτισει. εγραψα αρκετες φορες οτι δεν εχω τα μεσα ουτε καν να μπαινω στο internet, ποσο μαλλον να ψαξω πολλα πραγματα. Και σημερα ειναι η τελευταια μου μερα που ερχομαι εδω. Μετα παλι ισως απο Δευτερα, ή απο μεσα Σεπτεμβριου. Δεν βλεπω το κακο να κανω, να δω, να πληροφορηθω για καποια πραγματα οσο το δυνατον συντομοτερα. Δεν ειμαστε οι προτασεις μας.  

Μου ειπαν ας πουμε:

ΜΗΤΡΙΚΗ: αν η αγορα γινει τον Σεπτέμβριο, να αφησω την μητρικη για το τελος και να περιμενω μεχρι να βγουν μητρικές με το Z87 c2 Revision.  Εφοσον δεν εχω συγκεκριμενες απαιτησεις μια μητρική με Z87 καλής εταιρειας με καλυπτει λογικα υποτιθεται. Εκει που λεει υπαρχουν διαφορες ειναι στην ψυξη και στις φασεις κατα κυριο λογο αν ασχοληθω με OC και στο αν θα υποστηριζουν SLI αν σκεφτομαι να βαλω και 2η κάρτα γραφικων. Τι λετε

ΜΝΗΜΕΣ: Αυτο που πρεπει να κοιταω ειναι να μην βρισκουν στον ανεμιστηρα της ψυκτρας(λεπτομερεια αλλα που να την ξερω). Δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι low profile, αλλα παλι που να τα ξερω. Όσο για το αν χωραει η ψυκτρα στο midi κουτί, αφου διαλεξω ψύκτρα μου λεει κοιταω ποσο height λεει οτι εχει πχ 160mm και παω στο κουτι που εχω διαλεξει και μεσω του site του κατασκευαστή βλεπω κλπ. Ειναι σωστα ολα αυτα

GPU -- μια χαρα ειναι αυτες οι 2(που παλι εσυ προτεινες, κι ενας αλλος φιλος), αλλα αν μεχρι να παρω εμφανιστουν και τα ιδια με μοντελα με τα 4GB μνημης να τα προτιμησω? Καμια πληροφορια για Ελλαδα ποτε ?

HDD -- καλυτερα εσωτερικο γι αυτή την δουλεια μου λεει ενας πχ. εναν WD Black που ειναι σκυλι μαυρο --   γνωμες ?  Εδω παλι ο εσωτ δεν ζεσταινεται, σε συγκριση με εξωτ ?

Ας πουμε, αν μπορουσα να ρωτησω και κατι αλλο, γιατι το σκεφτομουν, με ιδια τιμη 1300(-1400), αλλα με εναλλακτικες MB, GPU, CPU, κλπ, πχ. AMD, ATI κλπ (για να τα'χω κι αυτα υποψην μου), τι θα μου προτεινατε, φυσικα και παιζει και αυτο. Ειναι η προσωρινη μου αγνοια που με εμποδιζει να τα δω στην αληθινη τους φυση και ισχυ. Ας πουμε δεν εχω ιδεα, τι περισσοτερο κανουν τα INTEL απο AMD, ή, τις NVIDIA απο ΑΤΙ Radeon κλπ. Και'δω οποιεσδηποτε καλες προτασεις, αντιστοιχες (ή καλυτερες σε ισχυ αλλα με ιδιο budget) με τα τις INTEL+NVIDIA, θα το εκτιμουσα, φυσικα και ειδα και θα ξαναδω παλι καποιες προτασεις φιλων σχετικες με AMD κλπ, απλως τωρα με τα νεα δεδομενα σκεφτηκα οτι ισως θα ειχαν κι αλλες προτασεις. Απο Σεπτεμβριο λετε να εχει αλλαξει καθολου η τεχνολογια δραστικα με νεα κομματια κλπ, γιατι το να το παρω τωρα και να καθεται, γιατι οχι απο Σεπτ, αν εχουν ερθει καποια κομματια προς το καλυτερο ?
Για τους τροπους πληρωμης βεβαια θα ηθελα καποια αλλα infos, μακαρι να'ναι ευκολοι τροποι.

take your time. I'll be back, sooner or later..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...