Προς το περιεχόμενο

Amd Extreme overclock !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ειναι photoshop αν ειναι πάντως πραγματικά ειναι παγκόσμιο ρεκόρ μαλλον δεν ξέρω αν εχει φτάσει αλλος επεξεργαστής τοσο ψηλά

Τα σχόλια παρακάτω δικά σας ....

8.2GHz-OC.png

http://rog.asus.com/255262013/overclocking/8-2ghz-a10-6800k-on-f2a85-v-pro/

http://hwbot.org/submission/2406060_the_stilt_cpu_frequency_a10_6800k_8203_mhz

• Like 1
Δημοσ.

αγαπημένε μου αγιε βασίλη φέτος τα χριστούγεννα θέλω ένα LN2 κάνιστρο και 30 λίτρα liquid nirtogen :P 

Δημοσ.

Για να συννενοούμαστε, το οτι φτάνουν εκει πανω δεν σημαίνει ότι ειναι και σταθεροι εκει. Ισα ισα για να παρουν το validation απο το cpuz. 

• Like 2
Δημοσ.

Για να συννενοούμαστε, το οτι φτάνουν εκει πανω δεν σημαίνει ότι ειναι και σταθεροι εκει. Ισα ισα για να παρουν το validation απο το cpuz. 

Οι περισσοτεροι ανεβαζουν ισα ισα για να τρεξουν 3Dmark και αν το βγαλουν. Good stuff!

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο A10-6800K φτανει 5.0Ghz με aftermarket αεροψυξη συμφωνα με τα reviews που εχω διαβασει.

Υστερει ομως σε υπολογιστικη δυναμη αρκετα σε σχεση με τα FX cpu ακομα και υπερχρονισμενο.

Δημοσ.

Λογικο δεν ειναι; :)

Σημασια δεν έχει ποσο φτανει αλλα τι κάνει σε συγκεκριμενα ρολόγια. Δε τιθεται θεμα συγκρισεις αλλα μιλαμε για καθαρα θεμα ψώνιου και χομπυ.;)

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο A10-6800K φτανει 5.0Ghz με aftermarket αεροψυξη συμφωνα με τα reviews που εχω διαβασει.

Υστερει ομως σε υπολογιστικη δυναμη αρκετα σε σχεση με τα FX cpu ακομα και υπερχρονισμενο.

Οι πυρηνες δεν μπορουν να αντικατασταθουν απο αυξηση της συχνοτητας ... Παντα σε απολυτα νουμερα θα ειναι πισω ...

Και δεν μιλαω για εφαρμογες ... Οι εταιριες μετρανε με Gflops, Tflops

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...