Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

profile ο οτε απο οσο ξέρω δεν αλλάζει μονο αν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή κτλπ θα στο αλλάξει και απο μόνος τους , απο εκει και πέρα οτι θα πας σε fast path δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι θα πέσουν και τα ms γιατι εξαρτάται απο την σύνδεση σου

για να μπηκε σε Fast path και να μην εχασε σε sync θα πρεπε να του κατεβασουν και το Margin.θα πρεπε να εχει τουλαχιστον 5-10 ms λιγοτερο στο Game 

άρα δεν άξιζε να γυρίσω σε fastpath?

αξιζει απλα φαινεται σαν να μην εισαι σε Fast path

ναι μου ήρθε μήνυμα....  στην αρχή με ενημέρωσε για το τεχνικό πρόβλημα και μετά από 10 λέπτα κόπηκε για λίγο το ιντερνετ και μου ήρθε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε..

κανε απλο τεστ.απο command prompt και παντα με καλωδιο ethernet χωρις καποιος να κατεβαζει κανεις ping ns1.otenet.gr.αν εχεις κοντα στο 10-12 εισαι Fast αλλιως Interleave που θα εχεις κανα 30 σχεδον(interleave)

καλησπέρα μια ερώτηση, έχω οτε και ζήτησα χθες να με βάλουν σε past path. Έπαιζα cod bo3 στα 66 ms ping μετά το past path πάλι στα 66ms είμαι αλλά το βλέπω σταθερό. Μήπως πρέπει να ζητήσω να μου αλλάξουν profile?

κανονικα θα πρεπε να ειχες λιγο λιγοτερο.επισης θα πρεπε να χασεις λιγο σε συγχρονισμο εκτος αν σε αλλαξαν και Profile και κατεβασαν το margin που δυσκολο.χαρακτηριστικα γραμμης?

εε δεν ειναι οτι πληρωσες κατι...ωστοσο επικοινωνησε με τον οτε και ενημερωσε τους...πιθανον κατι να μπορουν να κανουν!

Παιζει και να καναν τιποτα λαθος.(καταλαθος)

• Super Moderators
Δημοσ.

κανε απλο τεστ.απο command prompt και παντα με καλωδιο ethernet χωρις καποιος να κατεβαζει κανεις ping ns1.otenet.gr.αν εχεις κοντα στο 10-12 εισαι Fast αλλιως Interleave.

Αν είναι κάτω από 10 θες να πεις, γιατί κι εγώ με τα 16ms κοντά στα 12ms βρίσκομαι αλλά δεν είμαι Fast :P

Δημοσ.

a.δεν θυμαμαι σε Forthnet  που ειμαι αν ειχα κατω απο 10 με fast για αυτο ειπα ΚΟΝΤΑ στο 10-12.(δεν ειμαι fan του fast γιατι στο adsl χανω στο sync ).οταν βαλω απο kv τοτε ναι θα βαλω fast αφου παλι 50αρι θα εχω.

Μηπως εσυ εχεις απο default λογω kv Interleave στο down και fast στο Up για αυτο και εισαι στα 16? εκτος αν εισαι στο ενδιαμεσο .Low depth????Γιατι σε πολλους ο οτε το δινει ετσι οταν παιρνουν απο Kv.(fast up/interlave down).

β.αφου εχεις 50 αρι συγχρονισμο και δεν θα χασεις γιατι δεν ζητας fast και στο down?με interleave με Forthnet ειχα πανω απο 20(εκτος αν φταιει το annex m). 32 ms με interleave οσο ειδα εκτος αν δεν ειδα καλα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω τα ίδια MS με αυτά που είχα και με On Telecoms που όριζα μόνος μου τι path ήθελα από το menu της...

Full Error Correction= 30-31ms

"Min" Error Correction= 16-17ms

No Error Correction= 6-7ms

No Error Correction = Fastpath

Δεν θα μου προσφέρουν και κάτι τα -10ms, άσε που φοβάμαι με το εναέριο καλώδιο στην κατάσταση που βρίσκεται να περάσω σε no error correction :P

Δημοσ.

Έχω τα ίδια MS με αυτά που είχα και με On Telecoms που όριζα μόνος μου τι path ήθελα από το menu της...

Full Error Correction= 30-31ms

"Min" Error Correction= 16-17ms

No Error Correction= 6-7ms

No Error Correction = Fastpath

Δεν θα μου προσφέρουν και κάτι τα -10ms, άσε που φοβάμαι με το εναέριο καλώδιο στην κατάσταση που βρίσκεται να περάσω σε no error correction :P

ελα βρε συ.αφου εχεις καλο attainable δεν προκειται να σου κανει θεμα.και λογικα εισαι ηδη με fast στο up.δεν ειναι οτι θα κερδισεις κατι σοβαρο αλλα αφου δεν θα επηρεασει την ταχυτητα σου δεν εχεις κατι να χασεις.μονο να κερδισεις.αφου οσο θυμαμαι εισαι απο πλαστικο box καλα εισαι.αν δεις θεμα απλα ζητας να ξαναμπεις οπως πριν που δυσκολο να εχεις θεμα

Αν είναι κάτω από 10 θες να πεις, γιατί κι εγώ με τα 16ms κοντά στα 12ms βρίσκομαι αλλά δεν είμαι Fast :P

εβαλα Fast σε μενα και ναι εχω 6-8 ms ping σε dns και 32ms περιπου με Interleave.βεβαια η Forthnet οσο ξερω δεν δινει κατι αλλο ενδιαμεσα οπως εχει εσυ.εχουν καποια profile inp αλλα δεν ξερω αν επηρεαζουν το ping και μπαινουν σε λιγους χρηστες για συγκεκριμενο λογο.ο οτε δεν ξερω θα σε γελασω.

τωρα για το αρχικο μας φιλο ας μας πει ποσα εχει.αν λεει οτι εχει παντως ιδιο sync και ιδιο ping στο παιχνιδι μαλλον δεν εκαναν τιποτα εκτος αν εβαλαν fast και αλλαξαν και Profile και εμεινε η ιδια ταχυτητα συγχρονισμου αλλα και παλι επρεπε να πεσει το Ping.και στο 16-17 να τον πανε θα ειναι καλυτερα απο πριν και θα χασει λιγοτερο απο οτι με fast.αλλα αν τον νοιαζει το game ας ζητησει fast.

Δημοσ.

poulinos από τι εξαρτάται αν μια εταιρεία δίνει fast path?

Εγώ πχ έχω vdsl hol και τους πήρα και μου είπαν ότι δε δίνουν στο vdsl. Θ αλλάξει αυτό κάποια στιγμή?

Δημοσ.

Εγώ πχ έχω vdsl hol και τους πήρα και μου είπαν ότι δε δίνουν στο vdsl. Θ αλλάξει αυτό κάποια στιγμή?

ο οτε δινει ;)

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω οτι το Ping πεφτει flat κατα 10ms

τι εννοεις Flat?

ειναι πολιτικη του καθε παροχου.αν ο παροχος παιρνει απο Kv του οτε ναι δινουν Fast path.απο το αστικο κεντρο οι περισσοτεροι που δινουν δεν βαζουν Fast path οχι γιατι δεν ειναι τεχνικα εφικτο αλλα για να εισαι πιο Stable Ο πελατης.το αν θα αλλαξει ειναι σχετικο.να το πω αλλιως.πχ παλια η hol εδινε μονο 11 Margin και μονο Interleave.Μετα εδινε και 9 και αργοτερα και 6 Margin με Interleave αφου ολοι οι αλλοι παροχοι εδιναν και αυτοι 6.και εδωσαν και fast path στο adsl που δεν εδιναν.στο vdsl ειναι θεμα σταθεροτητας συν οτι και αλλοι παροχοι δεν δινουν επισης Fast path πχ forthnet Οσο ξερω.

ο οτε δινει ;)

απο τα Kv δινει σιγουρα.και απο default συνηθως σε εχει fast στο Up.απο το αστικο κεντρο δεν ξερω.

Ναι το ξέρω αυτό, ΟΤΕ είχα πριν.

Εγώ ρωτάω γιατί δε δίνει η hol και αν πρόκειται ν αλλάξει αυτό?

κανεις δεν ξερει ποτε και αν θα αλλαξει αυτο δυστυχως.

Δημοσ.

τσεκαρε μια αν στο δειχνει το ρουτερ αν εισαι Fast sto up και Interleave στο down.σε μερικα ρουτερ που ειχαν ποσταρει καποιοι στατιστικα αυτο εδειχνε(Up fast/down interleave)

Τώρα που δίνει vdsl μέσω των KV του ΟΤΕ θα δεις και το ενδιάμεσο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...