Προς το περιεχόμενο

Format

melos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζω δύο προβλήματα.

1) Χρειάζεται να κάνω Format στο σταθερό. Έχω το cd υποστήριξης του φορητού Toshiba με αγγλικά Windows xp μπορώ να το εγκαταστήσω τώρα στο σταθερό μου?

2)Ακόμη έχω αρκετό καιρό να κάνω Format στο μηχάνημα μήπως μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στο κατάλληλο σημείο του forum όπου τα εξηγεί αναλυτικά? Περιμένω να με διαφωτίσετε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1'] de nomizw giati de einai apla mono ta xp exei kai diafores ry8miseis eidika gia to laptop (drivers klp)

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα τον τρόπο για το φορμάτ των xp μήπως γνωρίζεις εσύ?

[email protected]

Ti ennoeis format twn xp?

An 8es na 3anabaleis ta xp panw, kaneis boot apo to cd EGKATASTASHS tous kai akolou8wntas tis odhgies gia amerikanous pou dinontai kata thn poreia kaneis format kai amesws egkatastash twn xp. Thats all!!!

Ή αν θελεις να κανεις απλα format μπουταρεις με μια δισκετα εκκινησης απο win 98 και οταν βγεις στο Α: γραφεις Format c: και πατας enter και μετα την ερωτηση για διαγραφη επιλεγεις YES.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας το πρόβλημα (Γιάννη Πλάτανο)είναι όταν θέλω να κάνω φορμάτ και στο d(γιατί τον έχω χωρίσει τον δίσκο) με αυτόν τον τρόπο δε γίνεται.

Χρόνια Πολλά melos!

Όταν στο D: δεν υπάρχει λειτουργικό (τα XP είναι περασμένα στο C: έτσι; ) δε χρειάζεται αν γίνει φορμάτ. Είναι απλός αποθηκευτικός χώρος.

Οτιδήποτε θέλεις να σβήσεις από εκεί μέσα το κάνεις απλά διαγραφή.

Το φορμάτ γίνεται στο παρτίσιον (διαμέρισμα) που υπάρχει εγκατεστημένο λειτουργικό (όποιο κι αν είναι αυτό).

Όταν υπάρχει πρόβλημα δυσλειτουργίας και πρέπει να ξαναεγκαταστήσουμε το λειτουργικό μας (τα ΧP στη συγκεκριμένη περίπτωση), το κάνουμε στο παρτίτιον που είναι εγκατεστημένο (C: ).

Συμπέρασμα: Γιατί δεν περιμένεις να επιστρέψουμε στις βάσεις μας (βολέψου τώρα με το laptop) και όλα θα γίνουν αρχές Σεπτεμβρίου σωστά και ολοκληρωμένα... 8)

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας το πρόβλημα (Γιάννη Πλάτανο)είναι όταν θέλω να κάνω φορμάτ και στο d(γιατί τον έχω χωρίσει τον δίσκο) με αυτόν τον τρόπο δε γίνεται.

Με προλαβαν τα παιδια.... :D :D :D

Αν επιμενεις να κανεις φορματ στο d: το κανεις πολυ ευκολα αφου εγκαταστησεις το λειτουργικο στο c: μεσα απο τα windows με right click πανω στο D: και format.

Χρόνια Πολλά melos!

Όταν στο D: δεν υπάρχει λειτουργικό (τα XP είναι περασμένα στο C: έτσι; ) δε χρειάζεται αν γίνει φορμάτ. Είναι απλός αποθηκευτικός χώρος.

Οτιδήποτε θέλεις να σβήσεις από εκεί μέσα το κάνεις απλά διαγραφή.

Το φορμάτ γίνεται στο παρτίσιον (διαμέρισμα) που υπάρχει εγκατεστημένο λειτουργικό (όποιο κι αν είναι αυτό).

Όταν υπάρχει πρόβλημα δυσλειτουργίας και πρέπει να ξαναεγκαταστήσουμε το λειτουργικό μας (τα ΧP στη συγκεκριμένη περίπτωση)' date=' το κάνουμε στο παρτίτιον που είναι εγκατεστημένο (C: ).

Συμπέρασμα: Γιατί δεν περιμένεις να επιστρέψουμε στις βάσεις μας (βολέψου τώρα με το laptop) και όλα θα γίνουν αρχές Σεπτεμβρίου σωστά και ολοκληρωμένα... 8)[/quote']

Σε ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά mentor, δε θυμάμαι όμως αν γιορτάζει κάποιος δικός σου για να σου ευχηθώ.Tελικά απέφυγα το φορμάτ προς το παρόν γιατί ανοίγοντας τον υπολογιστή ως δια μαγείας όλα δούλευαν κανονικά εκτός από το μόντεμ. Τα δοκίμασα όλα όμως ενώ δείχνει ενεργή τη συσκευή στα διαγνωστικά μου λέει ότι το μόντεμ απέτυχε να αποκριθεί κ.τ.λ.Το άνοιξα για να δω μήπως κουνήθηκε .Τίποτε όλα είναι στη θέση τους αλλά όταν προσπαθώ να μπω στο ιντερνέτ ούτε το σήμα ακούγεται ούτε η γραμμή μου έχει πρόβλημα γιατί με την ίδια γραμμή μπαίνω από τον άλλο υπολογιστή στο ιντερνέτ.Στο τέλος σκέφτηκα μήπως χάλασε το μόντεμ;

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας, και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...