Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα! Στήν αίτηση και μόνο λόγω ονόματος μάρκας ,είχα δηλώσει το thomson tg 782 να μου σταλεί,

υπάρχει καλύτερο? (είχε και pirelli και ένα άλλο... νομίζω Huawei δε είμαι σίγουρος)

με ενδιαφέρει να είναι σταθερό στο σερφάρισμα χωρίς προβλήματα αποσυνδέσεων πχ κτλ

και να εντοπίζετε πανεύκολα μέσω wi-fi του,απο συσκευές όπως tablet-smarthphone-ps3 

(θα το τοποθετήσω σε άλλο δωμάτιο χώρου μου στο σπίτι (8.5m) και θα έχω και 2 συσκευές τηλ.) 

και κάτι  άσχετο για να μη ανοίγω άλλο post:

είμαι 750 μέτρα απόσταση απο το αστικό κέντρο τους- τι ταχύτητα πρέπει να "πιάνω τώρα στη cyta-?

στο πάροχο που ήμουν πρίν, με 24αρα έπιανα 18000 το ανώτερο maximum ως 19000....

στο download έπιανα περίπου ως 1700 -mb/sec...  μέσω manager....

((((((  bandwidth 1021/18000 output power 12,0/18,5 line attenuation 9,5/16,0  sn margin 13,0/7,5  ))))) 

όλα αυτά με router thomshon Tg v785 (φοβερό router και ποιοτικό)

τα ίδια θα πιάνω και τώρα?

( μια κεντρική πρίζα τηλ έχω με 2 χαλκινούς αγωγούς που ενώνονται σε μια πρίζα θηλυκού φίς τηλ.)

ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

+1 και απο εμενα για το Thomson.ειναι πολυ σταθερο ρουτερ ακομα και σε χαλια γραμμες.το κακο βεβαια με την cyta ειναι οτι η τηλεφωνια ειναι voip οποτε δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο εκτος απο αυτα που σου δινει η cyta.αυτο το λεω διοτι μελλοντικα μπορει να θες κατι δικο σου κτλ.
βεβαια το Thomson εννοειται φοραει custom firmware πανω οποτε δεν μπορεις επισης να περασεις αλλο firmware γιατι παλι θα χασεις το τηλεφωνο.
κατα τα αλλα εχω thomson 784 και δεν εχω κανενα παραπονο.εδινα παλια και στον γειτονα μου 2 οροφους κατω με wifi.
δεν εχει το πιο τρελλο wifi αλλα γενικα το θεωρω αξιοπρεπες το wifi του.τωρα στο σπιτι του καθενος αναλογως εμποδια κτλ μπορει να πιανει καποιος  η να μην πιανει.αν επιανες με το προηγουμενο θα πιανεις και με αυτο λογικα.βεβαια μπορεις το παλιο να το κανεις access point αμα θες  αν δεν σε καλυψει το wifi του thomson.
τωρα σε ταχυτητα λογικα θα πιανεις τα ιδια περιπου με τον προηγουμενο παροχο.δες μηπως λεω μηπως αν πεις στην cyta να σου βαλει 6 margin μηπως και στο βαλει.θα κερδισεις σε ταχυτητα.επισης σε τετοια αποσταση παιζεις και vdsl .οχι τελεια αλλα καλυτερα απο adsl.kai εφοσον με το προηγουμενο thomson επαιζες οκ και με αυτο θα παιξεις οκ.πανω κατω τα ιδια ειναι ολα τα thomson,speedtouch,techncolor.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχάς δεν σου λένε τι να διαλέξεις.Ότι έχουν θα σου δώσουν. Αν σου το φέρει ο τεχνικός(και έχεις καταλήξει σε κάποιο) ρώτησέ τον αν  έχει  μαζί του( υπάρχει μια περίπτωση να έχει)

Αρκετά σταθερά είναι τα Thomson TG782 (επειδή είναι παλιό πλέον, αν σου δώσουν τέτοιο, το πιο πιθανό  είναι να είναι refurbished ή used από πελάτη που έκανε διακοπή και επιστράφηκε)

kai ta Pirelli/ADB μαύρα, δεν θυμάμαι τα μοντέλα(το ίδιο και αυτά)

Tα Pirelli DRG A225G(λευκά) τα αποσύρουν σιγά-σιγά

Τα ZTE ZXV10 H201L είχανε κάποια θεματάκια με το wi-fi τα οποία σχεδόν τα διορθώσανε με firmware update. Αν συνεχίζει το πρόβλημα το αντικαθιστούν. Το ZTE υποστηρίζει και αναλογικές συσκευές.

Το  σπαστικό στο ADB Α4100Ν (λευκό) είναι ότι αρκετές φορές αν αποσυγχρονίσει, μπορεί να σου ανεβάσει το internet και να μην έχεις τηλεφωνία ή και το αντίστροφο(τηλ: Ναι Ιντερνετ:όχι). Απλά χρειάζεται να το κάνεις εσύ ξανά επανεκκίνηση.

Εγώ προσωπικά δεν έχω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Από όλα τα μοντέλα που σου ανέφερα, από όλα έχω δει βλάβες( ακόμα και σε καινούρια).

Το καλό είναι ότι, ότι πρόβλημα και να έχει το router σου, σου το αλλάζουν χωρίς καμία χρέωση(ας χαλάει και κάθε μήνα).

Για συγχρονισμό καλύτερο, όλα πάνω κάτω έχουν τον ίδιο.Μπορεί να πέσεις σε ελαττωματικό(ακόμα και καινούριο) και να έχει χαμηλό συγχρονισμό.Όταν σε συνδέσει ο τεχνικός, πες του να σου πει πόσο συγχρονίζει στην πρίζα σου με το analyser και πόσο το router.

Αν θέλεις περίμενε να σου πει και κανένας άλλος την γνώμη του.

Δημοσ.

Έχω cyta φιλε μου, και σε ευχαριστώ για το κατεβατο που έγραψες.

Με βοήθησε πολύ....

Εγώ έχω το adb το άσπρο και πάει καλά.... Αλλά μου είπαν ότι έχει και καλύτερα από αυτό....

Αυτό με την τηλεφωνία μου το έκανε και εμένα.... Αλλά διορθώθηκε....

Στον 1 χρόνο που το έχω ζήτημα να έφαγα 5 φορές ντίσκονεκτ. Απλά έλεγα μήπως έχει καλύτερο ρουτερ από το δικό μου, να το ζητούσα

Δημοσ.
Δημοσ.

το καλυτερο ειναι παντα σχετικο.μπορει με καποιο αλλο να εχεις καλυτερο συγχρονισμο αλλα να εχεις χειροτερο wireless΄.μπορει καποιο πχ thomson να παιζει πιο σταθερα απο αλλα router σε χαλια γραμμες.και το βασικο ειναι οτι καποια μοντελα μπορει να καταργουνται και να μην τα εχουν για να στα δωσουν ή μπορει να τους πεις οτι θελεις το ταδε πχ και να σου πουν οτι οχι αυτο δινουμε τωρα.

σε καποιες περιπτωσεις ναι ισως να σου δωσουν καποιο αλλο αν εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα.

το κακο ειναι οτι αμα χρησιμοποιεις την τηλεφωνια τοτε δεν μπορεις να βαλεις δικο σου ρουτερ.το θεωρω σοβαρο μειονεκτημα.

το θεμα γινεται Merge με το αλλο θεμα.(ηταν και λαθος κατηγορια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...