attilakos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Μηπως ξερει κανεις πως να εγκαταστησω την εκδοση Jelly Bean στο Sony Xperia Neo V? Εγω τωρα εχω την εκδοση Android 4.0.4 και η Jelly Bean βγαινει σε 4.1.2 και 4.2.2, εχει τελειως διαφορετικο μενου. Αν την εχει βαλει καποιος να μου πει αν ειναι καλυτερη και αν εχει προβληματα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xigo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αν έχεις βαρεθεί το κινητό σου με την Ice Cream Sandwich να την βάλεις ναι. απλά δεν νομίζω πως παίρνει official 4.1.2 η 4.2.2 . Χρειάζεται να ρουτάρεις το κινητό σου. Ενημερωτικά και για άλλους έχοντας δοκιμάσει 4 JB Rom στο NEO V η καλύτερη για μένα έως τώρα είναι η RACING BEAN/ANDROMEDA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν παίρνει απο την sony αναβάθμιση, μόνο όπως λέει ο xigo. Εγώ δεν θα στο πρότεινα θα σου κολλάει το κινητό. και εγώ έχω το neo v και με την ics κολλάει πολλές φορές οπότε φαντάσου την jb. Κοίτα launcher κατά τη γνώμη μου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SyndicateApps.jblauncher&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα