KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλημερα και καληνυχτα γιατι θα την πεσω Ενα φιλαρακι μου ειχε αγορασει το nod32, ειχε 3 αδειες μεσα και μου εκανε δωρο την μια. Το περασα κανονικα. Η αδεια ληγει σε εναν χρονο περιπου. Εγω ομως θελω να κανω format. Αν κανω format, το περασω και ξαναβαλω το κλειδι, θα συνεχισει απο τις μερες που εμεινε? Δεν θα εχω καποιο προβλημα ετσι?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 δεν υπάρχει κανένα θέμα κάνε φορμάτ ο κωδικός κρατάει το πότε ενεργοποιήθηκε και θα σου συνεχίσει απο εκέι τις μέρες! (υποψιν εχω περάσει δικό μου νόμιμο κωδικό σε 6 μηχανήματα και δεν είχε κανένα θέμα ουτε και ακυρώθηκε ο κωδικός)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 γινεται αυτο το πραγμα? να περασεις τον ιδιο κωδικο σε πολλα pc?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 στο έγραψα και πριν μου έλεγε οτι μπορώ να βάλω τον κώδικο μέχρι σε 3 συστήματα παρ όλα αυτα τον εχω βάλει σε 6 και τρέχουν κανονικα τελη σεπτεμβρη μάλιστα ληγει και η διάρκεια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα