brine94 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδιά θέλω να κάνω Overclocking στο μηχάνημα μου .. αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις δεν εχω ιδέα ποιες ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξω ακόμα όταν κάνω Overclock θα τρέχει για πάντα στα υψηλά επίπεδα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο υπολογιστή ? αυτά αμα έχω αλλες απορίες θα ποσταρω συγνώμη εαν σας κούρασα cpu i7 2600k 8 gb Ram .. nvidia geforce gtx 560
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ολα ειναι σχετικα ευκολα με τον επεξεργαστη που εχεις αρκει να εχεις κ την κατάλληλη μητρικη που πρεπει να μάθουμε πια ειναι. 1ος και καλύτερος κανόνας είναι να εχεις εξασφαλίσει την ψυξη του με καλό κουτι και airflow καλή ψυκτρα,και κυρίως οχι μέρες καύσωνα. 2ος κανόνας ειναι να ξέρεις γιατι το κάνεις το oc το χρειάζεσαι η για την γνώση ? Πρόβλημα μπορει να σου δημιουργήσει αν πειράζεις πραγματα που δεν ξερεις κ κυρίως ρεύματα,ο δικος σου επεξεργαστής επειδή ειναι ξεκλείδωτος αλλαζοντας μονο τον πολλαπλασιαστή μπορείς να παρεις καλα αποτελέσματα. Ναι θα τρέχει πάντα στην παραπάνω συχνότητα εκτός και αν φτιάξεις 2 προφιλ στο bios και το ενεργοποιείς εσύ αναλόγως τις μέρες που θέλεις να το έχεις. Αυτά για ενα βασικό oc για να κανεις οριακό oc πρέπει να εχεις διαβάσει καλα και να έχεις μάθει απ'εξω τις ρυθμίσεις του bios τι κανει η καθε μια οπως και να εχεις βρει αναφορές στο Net για το τι ειναι ασφαλές για τον επεξεργαστή σου,οπως και να χαλάσεις αρκετα χρηματα για την ανάλογη ψυξη.
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αν θέλεις να αρχίσει με overlocking βασικά να μας πεις τι γίνεται απο ψύξη στον υπολογιστή σου , δηλαδή τι ψύκτρα εχεις στον επεξεργαστή και τι κουτάκι με πόσους ανεμιστήρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα