jojoc_gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καταρχας καλη μερα να εχετε ολοι. Δευτερον αν δεν ειναι στο σωστο subforum αυτο, ας το αλλαξει καποιος mod γιατι δεν ηξερα που ταιριαζε αυτο. Ξεκιναω λοιπον. Μπλεχτηκα στο εξης γεγονος τις προαλλες. Κανονισα με εναν τυπα απο εδω που ειχε βαλει αγγελια, δεν θα αναφερω ονομα ουτε username για τωρα, να αγορασω ενα κινητο για ενα φιλαρακι γιατι αυτος δεν σκαμπαζει απο τετοια και πολλα. Ολα κομπλε στην συννενοηση. Παμε εκει, αργησε κανα 10λεπτο αλλα τιποτα σπουδαιο ουτε εκει δεν με πειραξε καθολου, λιγο η κινηση, λιγο δουλειες δικαιολογειται. Τελος παντων, ερχεται, ελεγχει ο φιλος το κινητο, το αναβει, ανοιγει ολα κομπλε, το κοιταω και εγω ηταν αυθεντικο. Το κουτι παλι ηταν απο αλλο μοντελο και δεν μπορουσα να τσεκαρω IMEI, οπως και τα ακουστικα απο περσινο μοντελο ιδιας σειρας (δουλευαν παντως αλλα δεν το ειχε αναφερει αυτο) οπως και ειχε πει οτι η οθονη ηταν αγρατζουνιστη αλλα ειχε δυο μικρες γρατζουνιες. Οταν ρωτησαμε για εγγυηση λεει την ειχε ξεχασει και επειδη δεν ηταν απο αυτην την περιοχη θα την εψαχνε οταν γυριζε σπιτι και θα μας την εδινε. Τον πηρα και πιο μετα για επιβεβαιωση που τον ρωτησα απο που ηταν αγορασμενο, το σηκωσε κανονικα και με επιβεβαιωσε οτι θα την βρει. Δεν ηταν και πολυ σωστη η περιγραφη αλλα τελος παντων τελικα ο φιλος μου διαλεξε να το παρει, οπως και εγινε και μετα φυγαμε. Τωρα το βραδυ ανακαλυψε επισης οτι ο φορτιστης δεν φορτιζει σωστα και φορτιζει μονο οταν το κινητο δεν χρησιμοποιειται!Εχει νευριασει προφανως ο φιλος μου με την κατασταση γιατι ειναι φοιτητητης, με το ζορι εδωσε αυτα τα λεφτα, και απο εκει που θα εδινε πχ 220Ε τωρα θα πρεπει να δωσει 240 και ισως να μεινει και χωρις εγγυηση!Ακομα δεν μου εχει πει κατι ο τυπας οτι δεν την βρισκω η κατι τετοιο, αυριο μεθαυριο θα επικοινωνησω ξανα μαζι του οπως ειπαμε. Τι θα μπορουσε να γινει σε μια τετοια περιπτωση?Αν δεν μου την δωσει την εγγυηση τι μπορω να κανω εγω?Ευχαριστω για τον χρονο σας.
nikchris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ο φορτιστης φορτιζει οταν ειναι κλειστο το κινητο ή απλα οταν εχει κλειστη οθονη; Αν παιζεις με το κινητο στην φορτιση, τι κανει; Αλλο φορτιστη δοκιμασατε; Τιποτα δεν μπορεις να κανεις, παρα μονο να βασιστεις στην καλη του θεληση, να το παρει πισω.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν θελω να κανω τον έξυπνο αλλα όταν βλέπεις διαφορετική περιγραφή κ διαφορετικό προϊόν ειναι σήμα κατατεθέν οτι κατι δεν θα παει καλά και παρακάτω,γι'αυτο γίνονται οι συναντήσεις για να ελέγξεις κ ν'αποφασισεις,και αφού ο φιλος σου αποφάσισε οτι του κάνει,καλο είναι πες του τώρα μην εκνευρίζεται.. Έχει λανθάνουσα κ ρίσκο όταν αγοράζεις από αγγελία,γι'αυτο πρέπει ο αγοραστής να κοιτάζει το ελάχιστο 5 πράγματα 1) τις αξιολογήσεις του πωλητή 2)αν η περιγραφή είναι σωστή 3)να μην δέχεται το προϊόν αν δεν εχει τα συνοδευτικά του 4)να εξαντλεί οσο το δυνατόν τις δοκιμές παρουσία του πωλητή 5)να εχει εξασφαλίσει την επικοινωνία με σταθερό τηλέφωνο η με γνώση των στοιχείων του πωλητή.
jojoc_gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 @nikchris Ο φορτιστης οταν ειναι κλειστη η οθονη φορτιζει, αργα μεν αλλα φορτιζει δε. Αν παιζεις ενω ειναι στην φορτιση πεφτει η μπαταρια δυστυχως. Μαμα φαινεται να ειναι ο φορτιστης, ειδα τα specs 5.0V, 1.0A output. Δοκιμασε εναν αλλον φορτιστη πιο μικρο, οταν επαιζε με τον τηλεφωνο τουλαχιστον δεν ξεφορτιζε μου ειπε.@MoviemakerGrΕυχαριστω για τις συμβουλες, εγω τα γνωριζω αυτα, βεβαια η επιλογη και η ευθυνη ηταν δικη του αν θα το επαιρνε η οχι. Θα του τις μεταβιβασω. Εγω ημουν απλα ο μεσολαβητης να το πω και ετσι. Το θεμα ειναι στην συνεχεια τι μπορει να γινει.Παντως δεν το κοβω να την παιρνει πισω την συσκευη για να ειμαι ρεαλιστης.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Τιποτα φιλε μου μακάρι να εξαλειφθούν αυτου του είδους τα προβλήματα οι Αγγελιες ειναι μια χρυσή επιλογή για εμας που θέλουμε η να αναβαθμίσουμε η να βρουμε ενα προϊόν αρκετά φτηνότερο απο την αρχική του τιμη. Όσοι πιο πολλοί διαφυλάξουμε τους κανόνες τόσο πιο καλά αποτελέσματα θα έχουμε στο μέλλον.. που όμως η αλήθεια είναι οτι προβλέπεται δυσοίωνο.. Φυσικά κ δεν θα το πάρει πίσω,αφού το πράγμα φάνηκε από την αρχή,με την λάθος περιγραφή και μη δίνοντας τα παραστατικά του,απλα το τριτο η φόρτιση δηλαδη ηταν το κρυφό.
jojoc_gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Εχεις απολυτο δικιο, συμφωνω μαζι σου φιλε μου. Σαν πωλητης εγω προσπαθω να ειμαι οσο καλυτερος γινεται, αλλα εχουν τυχει περιπτωσεις να την παθω απο αλλους και κακως δεν εβαλα αρνητικη αξιολογηση. Τελος παντων. Εσυ τι θα εκανες στην θεση μου τωρα?Καμια ιδεα?Ευχαριστω για την βοηθεια μεχρι τωρα, το εκτιμω.
jojoc_gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Παιδια ο τυπας αφαντος, τον εχω ζαλισει στα τηλεφωνηματα και τα μηνυματα και δεν μπορω να βγαλω ακρη καθολου δεν το σηκωνει!!Υπαρχει καμια περιπτωση να παω κοσμοτε με το κινητο, να δουνε imei και να βγαλω παλι μια αποδειξη χωρις αυτον εκει?
M1chael Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 http://www.imei.info/ Κάνε ότι σου λέει για να δεις το IMEI του κινητού (Δεν ξέρω αν αυτό ρωτάς :S)
jojoc_gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 http://www.imei.info/ Κάνε ότι σου λέει για να δεις το IMEI του κινητού (Δεν ξέρω αν αυτό ρωτάς :S) Ευχαριστω, αυτο το γνωριζω! Πηγα σε γερμανο, κοσμοτε, oteshop, πλαισιο, παντου! Ολοι μου ειπανε οτι το imei δεν ειναι καταχωρημενο στην βαση δεδομενων τους... Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλεμμενο το κινητο η ψετικο το imei η κατι τετοιο? 1
aris1986 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Iphonaki απο ο,τι καταλαβα ε; ή κανα samsung...
jojoc_gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Samsung ηταν, αλλα δεν νομιζω να εχει καμια σημασια αυτο.Μολις εμαθα σημερα οτι το κινητο ηταν παραεισαγωγης απο γερμανια και εβαλε ελληνικη rom της cosmote μεσα ο γελοιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα