Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,βασικα δεν ηξερα που να ανοιξω αυτο το θεμα γι αυτο το ανοιγω εδω..

εχω ενα συναγερμο alaeco Z1 -Z3  και ψαχνω το manual toy για να το συνδεσω και να το προγραμματισω..το εχει κανεις??η μπορει κανενας να με βοηθησει??

Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη μάρκα αλλά γενικά να ξέρεις οτι service manuals σε συναγερμούς(και όχι μόνο) δεν κυκλοφορούν οι εταιρίες ευρέως στο ίντερνετ παρα μόνο στους τεχνικούς και τις εταιρίες που συνεργάζονται. 

άρα πρέπει να μιλήσεις απο εκεί που αγωράστικε ο συναγερμός.

Δημοσ.

δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη μάρκα αλλά γενικά να ξέρεις οτι service manuals σε συναγερμούς(και όχι μόνο) δεν κυκλοφορούν οι εταιρίες ευρέως στο ίντερνετ παρα μόνο στους τεχνικούς και τις εταιρίες που συνεργάζονται. 

άρα πρέπει να μιλήσεις απο εκεί που αγωράστικε ο συναγερμός.

ε ναι ελεγα μηπως καποιος το εχει γτ νομιζω αμα παρω την εταιρια θα θελει αρκετα χρηματα για να τον τοποθετησει

Δημοσ.

ε ναι ελεγα μηπως καποιος το εχει γτ νομιζω αμα παρω την εταιρια θα θελει αρκετα χρηματα για να τον τοποθετησει

δυστιχώς απ'οσο ξέρω άλλες εταιρίες κατοχυρώνουν τα manual τους ώστε να μπορούν να κυνηγούν νομικά όσους τα αναιβάζουν στο ιντερνετ ή ακόμα και όσους το πουλάνε(φυσικά σε τεράστιες τιμές,αλλά συνεχώς τα κλείνουν τέτοια site)

γενικά απο την εμπειρία μου είναι σχεδόν αδύνατον να το βρείς στο ιντερνετ,πιθανότερο είναι αμα έχεις κάποιο φίλο τεχνικό που δουλευε/συνεργαζόταν με την συγκεκριμένη μάρκα ώστε να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Ειναι σχετικά εύκολο αν θυμάμαι καλα αφου οταν ανοίξεις το κουτι εχει σημειώσεις στην πλακέτα για το που πηγαίνει τι..  φυσικά πρέπει να εχεις τις βασκες γνώσεις τουλάχιστον Ηλεκτρολόγου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...