Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το τροφοδοτικό που έχεις κάτσε στα αυγά σου και άσε τη ρουφήχτρα των W, που λέγεται 920 στα αυγά του.

Και όταν αλλάξεις psu κάνε πειράματα.

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως σου ειπε η κοπελια απο πανω... με το τροφοδοτικο που έχεις κατσε στα αυγά σου.... αν ποτε βαλεις καποιο ποιοτικο το ξανασυζηταμε. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις έχει βαλει.??? Γραψτες αναλυτικα..... 

3,8 χωρις τουρμπο πρέπει να τα έχει σχετικά ανετα... και 4 χωρις τουρμπο λιγο πιο δύσκολα!

Δημοσ.

δεν θυμαμαι τωρα ακριβως...δεν ειμαι απο το pc μου....το βραδακι θα δω....μαλλον τον περιοριζουν οι μνημες

εσυ στα ποσα εισαι?

Δημοσ.

Στα  1440 όταν τον τρεχω στα 3,8 , 1250 όταν τον τρεχω στα 4,2. αλλα γενικοτερα αν και 1333 μαμα οι δικες μου αντεχουν μεχρι 1550. Αλλα καθε μνημη ειναι διαφορετικη οποτε πρεπει να βρεις το μαξ τους με δοκιμες. 

Δημοσ.

Παιξε με τον διαιρέτη των μνημών και κρατα τες κατω απο τα 1600.

Επισης πες μου γενικά τι ρυθμίσεις έχεις κανει μεχρι τώρα. Τι ρευματα πειραξες κτλ.... 

Δημοσ.

τελικα δεν προλαβα να τα δω γιατι εκανε reset μονο του επειτα απο καμποσες μπλε οθονες...τωρα παιζω 2,66

για πες μου ρυθμισεις

Δημοσ.

Παιξε με τον διαιρέτη των μνημών και κρατα τες κατω απο τα 1600.

Επισης πες μου γενικά τι ρυθμίσεις έχεις κανει μεχρι τώρα. Τι ρευματα πειραξες κτλ.... 

190x8=1520 αυτό είναι το ιδανικό για τις μνήμες του

(αν θεωρήσουμε ότι ο επεξεργαστής θα είναι 190x20=3800 ) 

επίσης στον ts θα απευθύνω την ερώτηση, αν έχει βάλει και τα 2 τετράπυνα στη cpu, γιατί υποπτεύομαι ότι έχει βάλει μόνο ένα και ενδεχομένως για αυτό δεν ανεβάζει με τίποτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...