tritonas00 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μάγκες ποιος έβγαλε τη τελεία από το τίτλο του thread? Με τελεια σε ενοχλει, χωρις τελεια παλι σε ενοχλει... αποφασισε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει φίλος δεν έγινε και τίποτα, καλά είναι κι έτσι. No harm done. 2
doctor444 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 πολύς χαμός για το τίποτα μου φάνηκε εμένα... 2
eliascm21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μάπα η ταινία, προβλέψιμη από την αρχή μέχρι το τέλος. Το 3d ακόμα πιο μάπα. Μακριά. 1
polakis21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μάπα η ταινία, προβλέψιμη από την αρχή μέχρι το τέλος. Το 3d ακόμα πιο μάπα. Μακριά. Κάτι τέτοιες αποψεις των insomniacs με κανουν να θελω πιο πολυ να παω να την δω... 5
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Χαζομάρες φυσικά και η ταινία είναι για cinema ή home theater, τελείως eye candy, nothing more. Για το 3D συμφωνώ it sux.
flik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Την είδα πριν 2 μέρες και ευτυχώς περίμενα λίγο πριν γράψω. Δεν θα πω αριστούργημα, αλλά όσο αριστούργημα μπορεί να είναι μια ταινία με την Sandra Bullock και που απευθύνεται σε όλο το φάσμα θεατών. Άριστη φωτογραφία, καλές ερμηνείες, πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία, δραματικές σκηνές και αλληγορίες χωρίς να κουράζει κανέναν θεατή. Εννοείται οτι δεν βλέπεται σε τηλεόραση και pc. 8/10 2
Sellers Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 πολύς χαμός για το τίποτα μου φάνηκε εμένα... Για την τελεία λες? 3
mary Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Την είδα πριν 2 μέρες και ευτυχώς περίμενα λίγο πριν γράψω. Δεν θα πω αριστούργημα, αλλά όσο αριστούργημα μπορεί να είναι μια ταινία με την Sandra Bullock και που απευθύνεται σε όλο το φάσμα θεατών. Άριστη φωτογραφία, καλές ερμηνείες, πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία, δραματικές σκηνές και αλληγορίες χωρίς να κουράζει κανέναν θεατή. Εννοείται οτι δεν βλέπεται σε τηλεόραση και pc. 8/10 Συμφωνω. Τη βρηκα καλή. Οσο για το 3D που γραφεται, πιστευω πως οντως δεν ηταν τοσο εντονη η αισθηση οσο περιμενα... Σε κανα παιδικό ή σε κατι άλλο θα μου κανει πιο πολυ εντυπωση..
ntg1980 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Την είδα.Ας μην έπαιζε η Sandra Bullock με τον George Clooney & θα τα ψάχναμε με το κερί τα θετικά reviews.Δε μ'άρεσε. Βαρετή, με ανύπαρκτο 3D και στα 2/3 της ταινίας παίζει σχεδόν μόνη της η Bullock.Το τέλος... τραβηγμένο απ'τα μαλλιά! 2
doctor444 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Για την τελεία λες? Δεν κατάλαβα...(πριν απο λίγο ξύπνησα!!!)
NoisePollution Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Την είδα και εγώ. Πολύ καλή αλλά όχι flawless. 1
KilliK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 και το mini review μου: η ταινια ειναι πολυ καλη. αξιολογη σκηνοθεσια, καλες ερμηνειες, αψογο 3D CGI, με το δυνατο της σημειο να ειναι το Immersion της διαστημικης εμπειριας. σιγουρα θα σαρωσει στα τεχνικα βραβεια στα Οσκαρς, και εχει πλεον θεσει την μπαρα ψηλοτερα για τετοιου τυπου concepts. To μονο προβλημα της ταινιας, ειανι το ρηχο της σεναριο. Χρειαζοταν περισσοτερη διαρκεια, ωστε να γνωρισουμε καλυτερα τους δυο χαρακτηρες, και το ταξιδι της Bullock να ειναι πιο ολοκληρωμενο. Γενικα ενιωθες πως η ταινια βιαζοταν να τελειωσει, που απο την μια ειναι κατανοητο για να προσδωσει περισσοτερο σασπενς στη δοκιμασια της ηρωιδας, απο την αλλη ομως την εκανε να μοιαζει σαν ενα καλοφταιγμενο, με υψηλα στανταρ παραγωγης, επεισοδιο απο το I Shouldn't Be Alive docu-series. Τελικα το Gravity ειναι μακραν η καλυτερη scifi ταινια, αλλα και γενικα, για φετος. "Καλυτερο απο το 2001" η "μια απο τια 10 καλυτερες ταινιες που εχουν γυριστει ποτε", σιγουρα δεν ειναι, αλλα ειναι αρκετη για να σε γεμισει με ελπιδα για το ποιοτικο genre cinema και το μελλον του. Αρκετη σκουπιδιλα εχουμε φαει στη μαπα, ολα αυτα τα χρονια. υγ. το ειχα πει και για το Demoliton Man, αλλα θα το πω και για το Gravity. Η Bullock πρεπει να παρει Oσκαρ. για τον κωλο της. 9
*nenya* Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 1ον: Μην τρελαθούμε που την συγκρίνουμε και με το 2001. Η μέρα με τη νύχτα. Το 2001 ήταν ποίημα, έπος, κλπ. 2ον: Ρε παιδιά, γιατί τόση γκρίνια για το 3D στο Gravity; Και βίδες πετάγονταν, και συντρίμια, και χέρια, και δάκρυα. Δεν ήταν ανύπαρκτο. Ήταν ok. Π.χ. σκεφτείτε το 3D στα Harry Potter. Εκεί πραγματικά ήταν FAIL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα