giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ποπο νεύρα. Sue me. Θα σου έβαζα εικονίτσα με αγκαλίτσα αλλά πηδιέται το ιντερνετσι μου, εξού και τα νεύρα.
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Για μενα η ταινια ηταν κατα βαση κοινωνικη Για μένα ξεκάθαρα φιλοσοφική. Το διάστημα (η Γη από μακριά, από μια απόσταση που όλα μοιάζουν μικρά αλλά τόσο ξεκάθαρο το παζλ), το ατύχημα, το παρελθόν της πρωταγωνίστριας, τίποτα άλλο παρά η αφορμή να μιλήσει ο δημιουργός της ταινίας για το τί πιστεύει ότι είναι η ζωή. Το είπε ξεκάθαρα η πρωταγωνίστρια λίγο πριν την τελευταία της βόλτα... Ο Κουαρόν δε θα μπορούσε να επιλέξει ιδανικότερο σκηνικό για να μας εκφράσει τα πιστεύω του! Και μόλις το είδα, λίγο πριν πατήσω την "αποθήκευση αλλαγών" : http://www.ishow.gr/person.asp?guid=5225931A-48BD-4159-BCD1-4F29BC4E1595 "Σπούδασε φιλοσοφία και κινηματογράφο στο Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μέξικο Σίτι."
gherudos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μόλις γύρισα από το σινεμά. Έχω να θέσω ένα ερώτημα. Η ταινία υποτίθεται ότι είναι η επανάσταση στα 3D, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που μας έκανε να δούμε την ταινία σε 3D. Την ταινία την είδαμε στο Τεχνόπολις του Ηρακλείου. Ειλικρινά τα trailer που έδειξαν πρίν από την ταινία είχαν καλύτερο 3D. Πέραν από τα θραύσματα και τις βίδες που πετάχτηκαν σε μερικές σκηνές σε καμία μα καμία άλλη σκηνή καταλάβαμε την ύπαρξη της τεχνολογίας 3D. Είναι όντως τόσο χάλια το Τεχνόπολις ή απλά έχει δημιουργηθεί πολύ μεγάλο hype για την ταινία; Κατά τα άλλα η ταινία ήταν απίστευτη, σε κρατάει σε αγωνία κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και μέχρι το τέλος.
MauMaus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 λενε παντως πως ειναι το καλυτερο 3d που εχει γυριστει εως σημερα ! θα δω και θα πω την γνωμη μου κ γω .. “Έμεινα έκθαμβος, κυριολεκτικά γειώθηκα. Νομίζω πως είναι η καλύτερη φωτογραφία του διαστήματος που έχει γίνει ποτέ, νομίζω πως είναι η καλύτερη ταινία για το διάστημα που έχει γίνει ποτέ και είναι μια ταινία που θα βλέπω αχόρταγα για άπειρο χρόνο“. Τζέιμς Κάμερον 1
Daemonos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μόλις γύρισα από το σινεμά. Έχω να θέσω ένα ερώτημα. Η ταινία υποτίθεται ότι είναι η επανάσταση στα 3D, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που μας έκανε να δούμε την ταινία σε 3D. Την ταινία την είδαμε στο Τεχνόπολις του Ηρακλείου. Ειλικρινά τα trailer που έδειξαν πρίν από την ταινία είχαν καλύτερο 3D. Πέραν από τα θραύσματα και τις βίδες που πετάχτηκαν σε μερικές σκηνές σε καμία μα καμία άλλη σκηνή καταλάβαμε την ύπαρξη της τεχνολογίας 3D. Είναι όντως τόσο χάλια το Τεχνόπολις ή απλά έχει δημιουργηθεί πολύ μεγάλο hype για την ταινία; Κατά τα άλλα η ταινία ήταν απίστευτη, σε κρατάει σε αγωνία κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και μέχρι το τέλος. Πήγα και εγώ Τεχνόπολις, όσο για το 3D εμένα δεν με τρέλανε, το Life of Pi ήταν πολύ καλύτερο και σαν ταινία και σαν 3D effects! Νομίζω για το Gravity πολύς ντόρος για το τίποτα γίνεται, Η Bullock έπαιξε μέτρια αλλα παράλληλα πολύ καλά για το επίπεδό της και τις δυνατότητές της σαν ηθοποιός, το σενάριο ήταν καλό αν και υπερβολικό και η ταινία ΠΑΡΑ πολύ μικρή σε διάρκεια! Λίγο αυστηρό αυτό που θα πω αλλα 7/10 μόνο και μόνο για το σενάριο και το όλο concept, κατά τα άλλα μετριότατο! ΥΓ. Ίσως να φταίει και το 3D του Τεχνόπολις καθώς δεν γνωρίζω τι τεχνολογία χρησιμοποιούν.
MauMaus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Πήγα και εγώ Τεχνόπολις, όσο για το 3D εμένα δεν με τρέλανε, το Life of Pi ήταν πολύ καλύτερο και σαν ταινία και σαν 3D effects! Νομίζω για το Gravity πολύς ντόρος για το τίποτα γίνεται, Η Bullock έπαιξε μέτρια αλλα παράλληλα πολύ καλά για το επίπεδό της και τις δυνατότητές της σαν ηθοποιός, το σενάριο ήταν καλό αν και υπερβολικό και η ταινία ΠΑΡΑ πολύ μικρή σε διάρκεια! Λίγο αυστηρό αυτό που θα πω αλλα 7/10 μόνο και μόνο για το σενάριο και το όλο concept, κατά τα άλλα μετριότατο! ΥΓ. Ίσως να φταίει και το 3D του Τεχνόπολις καθώς δεν γνωρίζω τι τεχνολογία χρησιμοποιούν. πραγματικα με προβληματιζεις ! το pi το ειδα 3d - ωραιο δε λεω- αλλα δε τρελλαθηκα ! ουτε σαν ταινια , το περιμενα πολυ καλυτερο ! τωρα αν λεςοτι αυτο ηταν χειροτερο κ σαν εργο κ σαν 3d τι να πω .. θα παω λιγο πιο επιφυκακτικος να το δω , γιατι το ειχα για σουπερ με αυτα που ακουγα εως τωρα ..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Άψογη φωτογραφία, καλή σκηνοθεσία, αδιάφορο σενάριο, μισώ Bullock σε σοβαρές ταινίες, μικρός ο ρόλος του Clooney, και φυσικά όχι 3D.
KilliK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το δα και γω χτες. οι εντυπωσεις μου: what a german arse!
Fotis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το δα και γω χτες. οι εντυπωσεις μου: what a german arse! Δηλαδη εκτος απο τον κωλο?
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Το είδα κι εγώ χθες στην αίθουσα VMax των Village Θεσσαλονίκης. Μου άρεσε η ταινία, και το 3D την αβάνταρε πολύ. Και χωρίς το 3D όμως, νομίζω πάλι καλή θα την έβρισκα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μάγκες ποιος έβγαλε τη τελεία από το τίτλο του thread? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα