manic Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ωραια η ταινια σε κρατα σε ενδιαφερον παρολο τον μικρο αριθμο ηθοποιων. Απαραίτητα σε 3D κατα την γνωμη μου.
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 εγω συγκινηθηκα με αυτο: Τα 'σπασε αυτή η σκηνή (η φωτογραφία από μόνη της δε λέει τίποτα)! Είχε και άλλες δυνατές στιγμές, βέβαια. Η επόμενη φορά θα είναι μάλλον σπίτι μου σε mkv. Μια χαρά θα το ευχαριστηθώ και εκεί.
Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Τα 'σπασε αυτή η σκηνή (η φωτογραφία από μόνη της δε λέει τίποτα)! Είχε και άλλες δυνατές στιγμές, βέβαια. Σιγα με την σαυρα την Bullock την αντιπαθητικη,το διαστημοπλοιο θα παιζει καλυτερα σιγουρα 3
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα, αν θες... διαλόγους και ερμηνείες τύπου Αντέλ Εξαρχόπουλος, λάθος ταινία, δεν έχει.
Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα, αν θες... διαλόγους και ερμηνείες τύπου Αντέλ Εξαρχόπουλος, λάθος ταινία, δεν έχει. καλα οτι η Bullock δεν ειναι ηθοποιος ισχυει αυτο ομως δεν αναιρει οτι η ταινια θα ειναι πολυ καλη αλλωστε δεν εστιαζει στην ερμηνεια απο οσο καταλαβα . Sent from my ipad4 using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα, αν θες... διαλόγους και ερμηνείες τύπου Αντέλ Εξαρχόπουλος, λάθος ταινία, δεν έχει. επειδη κανεις απο εσας δεν πηγε για το fisting και τα double scissors xD επισης η μπουλοκ ειναι καλη σε κωμωδίες. Μεχρι, εκει.
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Σας πληροφορώ ότι παίζει μια χαρά και κάθε άλλο παρά διακοσμητικός ή συμπληρωματικός είναι ο ρόλος της. Βασικά, αν ήταν κακή η ερμηνεία της η ταινία μοιραία θα πάτωνε, αφού ουσιαστικά είναι εκείνη και το αχανές διάστημα. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ναι είναι αξιοπρεπής, το επιβεβαιώνω κι εγώ. 1
Sellers Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Πάντως και η CAM έκδοση, δεν είναι κακή. Είναι σαν την 3D χωρίς να φοράς τα γυαλιά. 8
Superuser Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Πάντως και η CAM έκδοση, δεν είναι κακή. Είναι σαν την 3D χωρίς να φοράς τα γυαλιά. Και την ακούς pure dolby..εε;
*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Gravity 3D λοιπόν: ~Κράτησε λίγο γαμώτο. Ήταν όμορφο το 3D και ήθελα κι άλλο. ~Απ'την άλλη όμως, μάλλον καλύτερα που κράτησε λίγο γιατί έτσι τουλάχιστον δεν τράβηξαν την ταινία απ'τα μαλλιά. ~Το καστ προσωπικά με άφησε αδιάφορη (ποτέ δεν μ'άρεσαν αυτοί οι 2). ~Πλάνα στο διάστημα=όλα τα λεφτά ~Οι στιγμές που δεν ακούγαμε τίποτα ίσως νά'ταν οι καλύτερες. ~Η οπτική βοηθούσε στο να μεταφερθούμε κι εμείς στο διάστημα. Αχ. ~Υπερβολικά μεγάλη δόση κωλοφαρδίας για την πρωταγωνίστρια. Με χάλασε λίγο. Overall: 7.5/10 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2013 από *nenya*
MauMaus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Gravity 3D λοιπόν: ~Κράτησε λίγο γαμώτο. Ήταν όμορφο το 3D και ήθελα κι άλλο. ~Απ'την άλλη όμως, μάλλον καλύτερα που κράτησε λίγο γιατί έτσι τουλάχιστον δεν τράβηξαν την ταινία απ'τα μαλλιά. ~Το καστ προσωπικά με άφησε αδιάφορη (ποτέ δεν μ'άρεσαν αυτοί οι 2). ~Πλάνα στο διάστημα=όλα τα λεφτά ~Οι στιγμές που δεν ακούγαμε τίποτα ίσως νά'ταν οι καλύτερες. ~Η οπτική βοηθούσε στο να μεταφερθούμε κι εμείς στο διάστημα. Αχ. ~Υπερβολικά μεγάλη δόση κωλοφαρδίας για την πρωταγωνίστρια. Με χάλασε λίγο. Overall: 7.5/10 ολα καλα μεχρι την τελευταια παραγραφο σου ! με αυτο που λες προετοιμαζεις πολυ καποιον που δεν την εχει δει την ταινια Πάντως και η CAM έκδοση, δεν είναι κακή. Είναι σαν την 3D χωρίς να φοράς τα γυαλιά. αχαχααχαχαχ εγραψες !!!
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω δει τη ταινία, αλλά: ολα καλα μεχρι την τελευταια παραγραφο σου ! με αυτο που λες προετοιμαζεις πολυ καποιον που δεν την εχει δει την ταινιαΔεν έχω δει τη ταινία (και θέλω να τη δω), αλλά: η κοπελιά σώθηκε τελικά, ε; Εύκολα. Ευχαριστούμε. Βάλτε κανένα spoiler τοσπιτιμουμεσα.
DKNI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Eξαιρετικο!! Οπτικοακουστικα ηταν αριστουργημα - αβανταδορικο το διαστημα παντα - και εξαιρετικη χωρις να ζαλιζει πολυ η εμπνευση του Κουαρον να γυρναει η καμερα ωστε να νιωθει και ο θεατης να αιωρειται Επισης φοβερες οι σκηνες της συγκρουσης με τα θραυσματα, οπου εβλεπες να γινεται χαμος και ακουγες μουσικη χωρις προφανως τον ηχο εκρηξεων. Να διαλυονται διαστημικοι σταθμοι και να ακους μουσικη Για μενα η ταινια ηταν κατα βαση κοινωνικη αφου ηταν ουσιαστικη η ιστορια μιας μανας που εχασε το παιδι της και βρεθηκε να αιωρειται στο κενο χωρις σκοπο, τοσο μεταφορικα, στη Γη οσο και κυριολεκτικα στο Διαστημα. Σε ολη την ταινια η Μπουλοκ προσπαθει να πιαστει απο καπου για να σωθει - οπως εκανε και ο χαρακτηρας της μετα τον θανατο του παιδιου - τελικα η λυτρωση της ερχεται οχι οταν πιανεται αλλα οταν αφηνεται, οταν αποδεχεται οτι παει εχασε το παιδι της και πρεπει να συνεχισει να ζει και οτι βγει, οποτε ρισκαρει να παει προς την σωτηρια, και οπου κατσει, ουσιαστικα αφηνει την βαρυτητα να την φερει στην Γη, οπως αφηνει ψυχολογικα την ιδια την ζωη να την παει παρακατω 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα