Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Σάββατο σε βραδινή το είδα.

Ετσι ειναι αν εισαι βυσμα παιρνεις ειδικες προσκλησεις ,εμεις θα παμε με την μαζα ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Σαββατοκύριακο έπαιζε κανονικά και στις 2 Vmax του Village σαν ειδική προβολή. Δεν πήγα γιατί ξενερώνω με το 3D αλλά ίσως σε αυτή δώσω μια ευκαιρία ακόμη...

• Super Moderators
Δημοσ.

Και εγω γενικα ημουν κατα του 3D αλλα τα τελευταια χρονια εχω αναθεωρησει.

Εγώ βρίζω και για διαφορες άλλες παραμέτρους σε οτι αφορά το 3D. Από την ποιότητα της οθόνης στους εδώ κινηματογράφους, τα μηχανήματα, τα γυαλία και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κλπ κλπ. Και επιπλέον οι περισότερες ταινίες δεν γυρίζονται από την αρχή σε 3D αλλά ακολουθεί επεξεργασία στη συνέχεια, πράγμα που δεν είναι και ο,τι καλύτερο (και το Gravity νομίζω πως ανήκει σε αυτές).

Δημοσ.

Εγώ βρίζω και για διαφορες άλλες παραμέτρους σε οτι αφορά το 3D. Από την ποιότητα της οθόνης στους εδώ κινηματογράφους, τα μηχανήματα, τα γυαλία και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κλπ κλπ. Και επιπλέον οι περισότερες ταινίες δεν γυρίζονται από την αρχή σε 3D αλλά ακολουθεί επεξεργασία στη συνέχεια, πράγμα που δεν είναι και ο,τι καλύτερο (και το Gravity νομίζω πως ανήκει σε αυτές).

Άλλοι λένε ότι έχει γυριστεί εξ αρχής σε 3D κ άλλοι ότι έχει γυριστεί ψηφιακά και στο τέλος έγινε μετατροπή

Αλλά όλοι λένε ότι το 3D του είναι εξαιρετικό

Δημοσ.

Άλλοι λένε ότι έχει γυριστεί εξ αρχής σε 3D κ άλλοι ότι έχει γυριστεί ψηφιακά και στο τέλος έγινε μετατροπή

Αλλά όλοι λένε ότι το 3D του είναι εξαιρετικό

Εκτός από τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, υπάρχει κάτι άλλο στην ταινία που να μην είναι CGI (και άρα πανεύκολο μετατραπεί σε 3D πολύ καλά)? :)
Δημοσ.

Δε πήρα πρόσκληση. Πλήρωσα κανονικά το εισητήριό μου. Απλά κινήθηκα ατραπιαία και με σωστό timing.

Επειδη με ενδιαφερει η τεχνικη σου, και επειδη θα ηθελα να ειμαι στους πρωτους καθε φορα που βλεπουν μια ταινια, γινεται να γραψεις ακριβως τι εκανες;  

Και αλα breaking bad μπας και σου σηκωθει η τριχα: What did you do?... Exactly

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερει η τεχνικη σου, και επειδη θα ηθελα να ειμαι στους πρωτους καθε φορα που βλεπουν μια ταινια, γινεται να γραψεις ακριβως τι εκανες;  

Και αλα breaking bad μπας και σου σηκωθει η τριχα: What did you do?... Exactly

Δέσμευση, εγρήγορση και καλή προετοιμασία. Μπορεί να χρειαστεί να μείνεις μέρες άυπνος μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα πρέπει να χτυπήσεις σαν κόμπρα. Και πρέπει να είσαι έτοιμος.

• Like 5
Δημοσ.

Δέσμευση, εγρήγορση και καλή προετοιμασία. Μπορεί να χρειαστεί να μείνεις μέρες άυπνος μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα πρέπει να χτυπήσεις σαν κόμπρα. Και πρέπει να είσαι έτοιμος.

HKUCu.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά από φωτογραφία η ταινία τα σπάει. Είναι απίστευτη! Είναι αλήθεια ότι είναι μια ταινία επιβίωσης και δεν έχει να περάσει κανένα βαθύτερο νόημα αλλά .... Δεν θέλω να πω πολλά αλλά εγώ συγκινήθηκα πάμπολλες φορές μόνο με τις σκηνές του διαστήματος και της Σάντρας να αιωρείται στο διάστημα. 

Πραγματικά έχω καιρό (χρόνια) να δω ταινία που να με ενθουσιάσει τόσο πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...