KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ρε παιδια ειλικρινα, αφου δεν το εχετε μαζι μου, γιατι σπαταλατε τον χρονο σας τζαμπα και χαλατε και τα τοπικς; αμα θελετε να με τρολαρετε για τον Βασιλια και το Σταρ Τρεκ, στειλτε μου πμ, μπορουμε να το κανουμε και εκει. ας μην ταλαιπωρουμε το τοπικ του Gravity, το οποιο φαινεται να ειναι μια εξαιρετικη ταινια, ενταξει;
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Εγώ προσωπικά δεν πήγαινα να τρολλάρω, απλά είπα ότι δεν βρίσκω τι το ιδιαίτερο έχει η ταινία, ούτε αποτυχία την είπα ούτε τίποτα. Και θα κάτσω να την δω πριν πω κακή κουβέντα.
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 για το Gravity λες; κοιτα απο οτι καταλαβα ο Κουαρον προσπαθει να δωσει μια ρεαλιστικη αποδοση του τι θα συνεβαινε σε ενα δυστυχημα σε τετοιες συνθηκες. φυσικα θα υπαρχει και το απαραιτητο δραμα. αν προσεξεις τα παραπανω βιντεο, οτι ηχο ακους δεν προερχεται μεσω του διαστηματος. Αυτο σπανια το βλεπεις σε scifi ταινιες, συνηθως ακους τα παντα οπως πχ τα διαστημοπλοια να ανατιναζονται, κατι το οποιο γινεται για να βοηθησει το immersion της ταινιας, παρολο που επιστημονικα κατι τετοιο ειναι αδυνατο. Βεβαια το επιπεδο του ρεαλισμου σε αυτα τα βιντεο δεν ειναι επιπεδου 2001: A Space Odyssey. Αν παρατηρησεις περα απο την μουσικη, οι φωνες μεσα απο τα μικροφωνα ακουγονται πεντακαθαρες σαν να ειναι staged. λογικο. αν τις αφηνε οπως ειναι στην πραγματικοτητα, το κοινο μπορει να ειχε προβλημα στο να καταλαβει τι λενε. αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι ακους ηχους που παραγονται απο αυτα που βλεπεις στις σκηνες να διαδραματιζονται, τις συγκρουσεις,το spinning,τα thrusters των jetpacks,το imact απο τις κινησεις των αστροναυτων. ομως αυτοι οι ηχοι που ακουμε, ειναι οι ηχοι που βγαινουν απο τα μικροφωνα των αστροναυτων και προερχονται απο τις δονησεις που μεταφερονται στην ολη μαζα των αντικειμενων πανω στα οποια ειναι προσκολλημενοι οι αστροναυτες. δηλαδη δεν ακους τον ηχο απο τον κυλινδρικο δορυφορο που περναει ξυστα τον αστροναυτη,διοτι ο αστροναυτης δεν ειναι πανω του, αλλα ακους τον ηχο της αποκοπης του βραχιονα πανω στο οποιο καθεται ο αστροναυτης. Δεν ξερω ποσο κατι τετοιο ειναι ρεαλιστικο, δεν ξερω πως ακουγεται ο ηχος απο δονησεις σωματων μαζας στο διαστημα, αλλα σιγουρα ειναι ενα εξυπνο κολπο που χρησιμοποιησε ο Koυαρον για να "κλεψει" και να προσφερει την απαραιτητη δραματοποιηση στις σκηνες, χωρις να θυσιαζει κατα πολυ τον επιστημονικο τους ρεαλισμο.
V for Vagelis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ρε παιδια ειλικρινα, αφου δεν το εχετε μαζι μου, γιατι σπαταλατε τον χρονο σας τζαμπα και χαλατε και τα τοπικς; αμα θελετε να με τρολαρετε για τον Βασιλια και το Σταρ Τρεκ, στειλτε μου πμ, μπορουμε να το κανουμε και εκει. ας μην ταλαιπωρουμε το τοπικ του Gravity, το οποιο φαινεται να ειναι μια εξαιρετικη ταινια, ενταξει; Lol Νοιάστηκε ο ισοπεδωτής τόσων κινηματογραφικών θεμάτων του Insomnia μη χαλάσει τόπικ ταινίας... Πίσω στο θέμα. Δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει η επιλογή του Κλούνεϊ και ιδιαίτερα της Μπούλοκ, αλλά το σενάριο με ψήνει άσχημα. 3
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ο Κλουνει ηλικιακα μια χαρα ειναι για αστροναυτης. η Μπουλοκ μας τα χαλαει λιγο μονο,και σαν ηλικια και σαν ερμηνεια.
V for Vagelis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Η Μπούλοκ γιατί δε κάνει ηλικιακά; Δε το πήγαινα εκεί πάντως, αλλά στην ερμηνευτική ικανότητα. Επίσης φυσιογνωμικά δε μου πολυκάνει για αστροναύτης. Επίσης ο λόγος που ο Cuaron άργησε να ξαναβγάλει ταινία: "Everything was a big miscalculation, because you're writing the screenplay and thinking of cool things that you're going to do, and then the problem is that you have to make it happen," Cuarón said. "We realized that the existent technology was not going to make it, so we needed to create new technology. That's the reason it took four and a half years for us to make the thing." http://www.mtv.com/news/articles/1710841/gravity-spielberg-2013-san-diego-comic-con.jhtml
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 γιατι υποτιθεται στην ταινια, αυτος ειναι ο πρωτος της διαστημικος περιπατος, ειναι πρωταρα εξου και ο ανεξελεγκτος πανικος της. οσο για την ερμηνεια της, κανει σαν να ειδε μια κατσαριδα μεσα στη στολη της.
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 James Cameron on GRAVITY -- "I was stunned, absolutely floored. I think it’s the best space photography ever done, I think it’s the best space film ever done, and it’s the movie I’ve been hungry to see for an awful long time." Από ότι φαίνεται γούσταρε και ο Cameron Και ένα Site: Cover Story
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Από ότι φαίνεται γούσταρε και ο Cameron Οπότε θα γουστάρει και Killik.
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 εγω πουληθηκα στην ταινια, απο το πρωτο της τραιλερ. ο Τζιμ απλως επιβεβαιωνει αυτο που καταλαβα εξαρχης, οτι προκειται για αριστουργημα.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν θέμα είναι όντως πολύ ενδιαφέρων,αλλά θα δείξει. Πότε βγαίνει;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Η ταινία πρέπει να είναι απίστευτη. Δεν έχω βρει ούτε ένα review που να μην είναι αποθεωτικό μετά τη προβολή της στο Toronto (TIFF 2013). 1
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτέ ποια ταινία σε 3D. Μόνο αν πέσει το εισιτήριο στην μισή τιμή σε σχέση με το κανονικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα