bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στη περίπτωση του Gravity δεν είναι θέμα αισθητικών προτιμήσεων του κοινού, γιατί το κοινό πολύ απλά δε μπορεί να καταλάβει που γίνεται χρήση cgi και που όχι... σε αντίθεση πχ με το 300 όπου μπορείς να ξεχωρίσεις το ψεύτικο από το πραγματικό. Δε μπορείς δηλαδή να πεις δε μου άρεσε το cgi στη ταινία, όταν δε μπορείς στην ουσία να το δεις... Aυτο ειναι σωστο .Για αυτο στο ψιλοκραψιμο μου για την ταινια δεν αναφερθηκα καθολου σε αυτο ,σε αντιθεση με τους φαν που προβαλλαν τα ιδιαιτερα τεχνικα προτερηματα της ταινιας σαν αδιαψευστη..πιστοποιηση για την ποιοτητα της ταινιας ( και συνεχιστηκε η κουβεντα ) Ειχε καλη εικονα ? Ναι ,ποσο μαλλον αφου την ειδα σε blu ray.Eιχε μουσικη που αξιζε το οσκαρ ? Ειχε ενα μονοτονο.. ηχο που ναι θα ελεγα οτι συντελουσε στο να παρακολουθησεις την ταινια με μια σχετικη αγωνια.Τωρα αν καποιος ενιωσε να (του) προκαλει ενα φοβερο κλειστοφοβικο κλιμα που δυναμωνε δυναμωνε σε σχεση με την..απεραντοσυνη και την εκκωφαντικη σιωπη του συμπαντος , ε αυτος δεν ειμαι εγω.Ηταν μια ψιλοβαρετη ταινιουλα, του 6 κατι , που οχι μονο δεν θα την ξαναδω αλλα την εχω ξεχασει ηδη .Και αν καποιος την καταβρηκε με τιποτα ..βαθυστοχαστους συμβολισμους (κουλουριασμενη η Σαντρα, η να βγαινει απο την θαλασσα κανοντας αβεβαια βηματα στην στερια ) ε δεν ειμουν εγω αυτοςΚαι αν καποιος συγκλονιστηκε με την ρεαλιστικοτητα , δηλαδη του να κανει βολτες η Σαντρα στο διαστημα με τον πυροσβεστηρα , ε παλι δεν ειμουν εγω αυτος 3
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τα πρώτα δευτερόλεπτα της σκηνής με τον πυροσβεστήρα ήταν μια πανέμορφη σκηνή εικαστικά, έτσι όπως στροβιλιζόταν και με αυτό το φόντο. Αν έλειπαν και οι αχρείαστες κραυγές και γρυλίσματα τότε θα ήταν αριστουργηματική
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ισως ήταν η μοναδική ταινια που λυπηθηκα που την ειδα στο πισι... αθελα μου την κατεστρεψα. Για αυτο μου φανηκε μετρια. Το σεναριο δε θα με εντυπωσιαζε ουτως ή αλλιως καθως ηταν μετριοτατο αν οχι ανυπαρκτο αλλα το θεμα ειναι οτι δε με αγγιξε τιποτα απο τα υπολοιπα. Οπως πχ αν την εβλεπα σινεμα ή ενα καλο home cinema. Τη σκηνη με το τηλεφωνο στη γη και τη μπουλοκ να γαυγιζει ομολογω οτι θα προτιμουσα να μην την ειχα δει ποτε. Οσο και αν η ηθοποιος εκανε τα παντα με την ερμηνεια της να την κανει οσο λιγοτερο γελοια γινοταν. 2
FLOOFLIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μπουάχαχα τρελό το videακι !!! Δείτε κι αυτό το πάντως (spoiler alert). 18 σελίδες δε μπόρεσα να δώ αν το έχουνε ξαναβάλει συγνώμη αν ήδη υπάρχει! Θεωρώ την τανία μουφίτσα Αν δεν έπαιζε ο Clooney(κανα 10 λεπτο ) και η Bullock οι βαθμολογίες θα ήταν πολύ πιο χαμηλές. Την ύστατη κουλοτουρομούφα tree of life ακόμα δεν την έχει πιάσει κανείς πάντως! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα