Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δινόταν λίγη παραπάνω βαρύτητα στο θρησκευτικό κομμάτι, απ όσο κανονικά δέχομαι (πχ στο tree of life το θεώρησα υπερβολικό), εδώ δεν ενοχλήθηκα. Είναι οι τελευταίες στιγμές ενός ανθρώπου, που περιμένει στωϊκά το τέλος, είναι η απεραντοσύνη της Γης αλλά και του σύμπαντος, είναι το αίσθημα ενότητας που συνδέει Σενζου, Σογιούζ, Εξπλόρερ και έναν εσκιμώο με μια αμερικανίδα όλες αυτές η μικρές στιγμές που κατά τη διάρκεια της ταινίας με έκαναν να σκέφτομαι. Τι κι αν φιγουράρει ο Αη χριστόφορος , τι ο Βούδας όλοι οι άνθρωποι έχουν μια κοινή ελπίδα. Μου αρέσουν τέτοιες ταινίες γιατί με κάνουν για λίγο να πιστευώ και εγώ ο ίδιος σε κάτι καλύτερο τουλάχιστον για την ανθρωπότητα.

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δινόταν λίγη παραπάνω βαρύτητα στο θρησκευτικό κομμάτι,

Εγώ γιατί την έκοψα την πρωταγωνίστρια για εντελώς άθεη που απολαμβάνει τις τελευταίες τις στιγμές απαλλαγμένη από κάθε φόβο ή ψεύτικη ελπίδα;

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ γιατί την έκοψα την πρωταγωνίστρια για εντελώς άθεη που απολαμβάνει τις τελευταίες τις στιγμές απαλλαγμένη από κάθε φόβο ή ψεύτικη ελπίδα;

Από κάθε φόβο δε το λες, αλλά από ελπίδα σίγουρα.

Δημοσ.

Νομίζω πως δίνει μια χροιά μετάνοιας όταν

λέει πως ποτέ δεν έμαθε να προσεύχεται. Επίσης φαίνεται να ελπίζει πως σύντομα θα είναι μαζί με την μικρή κόρη της.

Δημοσ.

Νομίζω ότι περισσότερο τα είπε για να αισθανθεί καλύτερα εκείνη τη στιγμή παρά γιατί τα πίστευε. Χωράνε, πάντως, αρκετές διαφορετικές ερμηνείες, έχω καταλήξει στη δική μου.

Ρίξτε μια ματιά και εδώ.

http://www.film.com/movies/god-and-gravity-film-cuaron

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου άρεσε η ταινία αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη θέλει οπωσδήποτε βιντεοπροβολέα μιας και δείχνει πλάνα από τη Γη και σε βάζει στη κυριολεξία μέσα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξαναπαιζεται στους κινηματογραφους σε 3D. Αντι να σας την φερει ο θειος σε 1080p, καλυτερα να πατε να την δειτε σε 3D μιας και για εκει προοριζοταν. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η ταινία λέει πιο πολύ στη 3D έκδοση της και κυρίως για τα εφέ παρά για το σενάριο της. Εγώ έκανα το λάθος να τη δω σε 2D και μου φάνηκε αρκετά βαρετή και μετά που διαβασα τις πολύ καλές κριτικές για το 3D ήταν ήδη αργά μιας και δε νομίζω ότι αντέχω να την ξαναδώ :-(

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η ταινία λέει πιο πολύ στη 3D έκδοση της και κυρίως για τα εφέ παρά για το σενάριο της. Εγώ έκανα το λάθος να τη δω σε 2D και μου φάνηκε αρκετά βαρετή και μετά που διαβασα τις πολύ καλές κριτικές για το 3D ήταν ήδη αργά μιας και δε νομίζω ότι αντέχω να την ξαναδώ :-(

Καλά δε τη λες και βαρετή. Μπορεί να μην ήταν πρωτότυπη και να είχε 1-2 βλακειούλες αλλά ήταν μια χαρά ταινία.

Δημοσ.

ενταξει υποκειμενική ειναι η αποψη μου :P  αναλογα τα γουστα του καθενός παντα,,απλα θα προτιμουσα να την ειχα δει 3d

Φυσικά και πάντα σεβαστή η κάθε άποψη :-) . Όσο για το 3d συμφωνώ, δυστυχώς δε κατάφερα να τη δω στο σινεμά και την είδα 2d αλλά θα ήταν πολύ καλύτερη εμπειρία.

Δημοσ.

Μόλις την είδα. Δυστυχώς σε αυτό το αίσχος που ονομάζουν 3D και το χρεώνουν περισσότερο.

Η ταινία πολύ καλή. Ό,τι περίμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...