Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είδα.

Ας μην έπαιζε η Sandra Bullock με τον George Clooney & θα τα ψάχναμε με το κερί τα θετικά reviews.

Δε μ'άρεσε. Βαρετή, με ανύπαρκτο 3D και στα 2/3 της ταινίας παίζει σχεδόν μόνη της η Bullock.

Το τέλος... τραβηγμένο απ'τα μαλλιά!

Τι σου αρέσει σε αυτή; Σαν γυναίκα ή σαν ηθοποιός; Σε κάτι αισθηματικές κόμεντι μόνο είναι καλή. 

Ατάλαντη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την είδα και εγώ. 

βαρετή και πολύ χαλαρό σενάριο. και το κλασσικό τελος. "δε βλέπω το spoiler"

προσωπικώς περισσότερο με κράτησε το ender's game και ας ήταν γεμάτο κλισέ. περισσότερο νόημα, άμεση σύνδεση συναισθημάτων ,εμπειρίας με στρατηγική αλλά και το κατακριτέο γενικώς του πολέμου σε όποια περίοδο και αν γίνεται. 

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.

Τι σου αρέσει σε αυτή; Σαν γυναίκα ή σαν ηθοποιός; Σε κάτι αισθηματικές κόμεντι μόνο είναι καλή. 

Ατάλαντη.

Δεν έγραψα πουθενά αν μου αρέσει ή όχι η Bullock.

Αυτό που έγραψα, είναι ότι χάρη στο όνομα της (όπως και στου Clooney) η ταινία έκανε τον ντόρο που έκανε, κι όχι επειδή η ταινία είναι κάτι ιδιαίτερο! Αυτό βέβαια αφορά τη δική μου άποψη, επειδή σε άλλους η ταινία άρεσε.

Άσχετα απ'το αν είναι καλοί ή κακοί ηθοποιοί οι δυο τους, είναι μεγάλα ονόματα (αυτή τη στιγμή) και όπου κι αν παίξουν, θεωρούνται η καλύτερη διαφήμιση για τις ταινίες τους από μόνοι τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την είδα και εγώ. 

βαρετή και πολύ χαλαρό σενάριο. και το κλασσικό, ..............................

προσωπικώς περισσότερο με κράτησε το ender's game και ας ήταν γεμάτο κλισέ. περισσότερο νόημα, άμεση σύνδεση συναισθημάτων ,εμπειρίας με στρατηγική αλλά και το κατακριτέο γενικώς του πολέμου σε όποια περίοδο και αν γίνεται. 

Υπαρχουν και τα spoilers.Ελεος

Επεξ/σία από sarpan
Δημοσ.

@gdriver θεωρείς οτι το ποιος τη γλυτώνει στο τέλος,ειναι μια άνευ σημασίας λεπτομέρεια για εμάς που δεν έχουμε δει ακόμα την ταινία;

Δημοσ.

+1. Αλλά ούτε τα αναπαράγουμε με παράθεση.

Εχεις δικιο συγνωμη απλα το παρεθεσα για να το δει το παιδι...fixed mine

• Like 1
Δημοσ.

@gdriver θεωρείς οτι το ποιος τη γλυτώνει στο τέλος,ειναι μια άνευ σημασίας λεπτομέρεια για εμάς που δεν έχουμε δει ακόμα την ταινία;

όχι κάθε άλλο. απλώς έχουμε δει εκατομμύρια τέτοια τέλη και είναι μία ταινία που περισσότερο σημασία έχει το τί γίνεται παρά το πως τελειώνει.

Δημοσ.

Δε διαφωνώ.Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι,μάλλον θα έπρεπε να μας αφήσεις να διαπιστώσουμε μόνοι μας ότι τελειώνει όπως εκατομμύρια άλλες ταινίες. :)

Δημοσ.

επίσης η sandra έπαιξε πολύ καλά το ρόλο της. από τις λίγες φορές που δεν κούρασε και δε στη σπάει

Δε διαφωνώ.Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι,μάλλον θα έπρεπε να μας αφήσεις να διαπιστώσουμε μόνοι μας ότι τελειώνει όπως εκατομμύρια άλλες ταινίες. :)

έχεις δίκιο φίλε μου. ζητάω συγγνώμη από όλα τα παιδιά για το λάθος. 

• Like 2
Δημοσ.

Tιμια ταινια, ξερεις τι πας να δεις και σε αποζημιωνει, αποκλειστικα για σινεμα ομως, κι οσο πιο μεγαλη οθονη τοσο καλυτερα.

Δεν κουραζει, πολυ η ωραια ηχητικη μπαντα και οι εναλλαγες της με την απολυτη σιωπη (..οση τελος παντων θα επιτρεψουν οι ελεεινοι πατατακηδες του σινεμα) και 3D οσο πρεπει για να εχεις μια αισθηση βαθους και κενου περισσοτερο στα εξωτερικα και κλειστοφοβιας στα εσωτερικα, τι περισσοτερο ή διαφορετικο  3D δηλαδη να ειχε;

Καπου 8/10 κινειται για μενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...