firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Λέτε να είναι καλό; http://www.imdb.com/title/tt1454468/ http://www.youtube.com/watch?v=uuMU2q00w3I
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ακούω καλά λόγια αλλα δεν ξέρω... Τώρα να κάθομαι 1μιση ώρα να βλέπω πως 2 άτομα επιζούν απο διάφορα ατυχήματα γύρω από έναν δορυφόρο δεν μου λέει και πολλά
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 σε 3D θαναι απιστευτη. πιστευω αυτη και το Elysium θα σωσουν το καλοκαιρι.
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η προηγούμενη που είχα δει με δύο άτομα ήταν το The Sunset Limited.
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ακούω καλά λόγια αλλα δεν ξέρω... Τώρα να κάθομαι 1μιση ώρα να βλέπω πως 2 άτομα επιζούν απο διάφορα ατυχήματα γύρω από έναν δορυφόρο δεν μου λέει και πολλά ε ναι, καθολου πιου πιου. που ειναι ο Bay οταν τον χρειαζεσαι; 2
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μόλις είδα πως αργεί πολύ. 13 Νοεμβρίου. Νόμιζα πως θα είναι Αύγουστο...
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Θα παίξει καλοκαίρι (28 του αλλουνού) στην Ιταλία.
V for Vagelis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Στο Children of Men είχε δώσει ρέστα ο Cuaron, επιτέλους ξανασκηνοθετεί ταινία μετά από τόσα χρόνια. Κιλλικ, σινεμά γενικά θα λέει, κρίμα που θα τη δεις σε camrip.
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Κιλλικ, σινεμά γενικά θα λέει, κρίμα που θα τη δεις σε camrip. ειπαμε σε camrip μονο τα σκουπιδια του JJ, για την grindhouse αισθητικη που τους προσδιδουν. τα κοροιδα ας πληρωνουν να τα βλεπουν στο σινεμα.
KREATOR13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Kαλα πες μας τωρα οτι ειδες και το Man Of Steel σε camrip να μας στειλεις αδιαβαστους
V for Vagelis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ειπαμε σε camrip μονο τα σκουπιδια του JJ, για την grindhouse αισθητικη που τους προσδιδουν. τα κοροιδα ας πληρωνουν να τα βλεπουν στο σινεμα. Ναι, το Star Strek ήθελε μερικές πινελιές από Ταραντίνο και από Ροντρίγκεζ είναι η αλήθεια... ΔΕΝ! Κατά τ' άλλα πόσες φορές πήγες και τα έσκασες στον Κάμερον; Πες μου ότι πήγες και στην επανέκδοση του Τιτανικού.
porco_rosso21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 μονο camrip τα Star Trek γτ προφανως το αξιζουν μιας και ειναι και οι πιο κερδοφορες ταινιες της σειρας και οι μοναδικες που πηραν και κατι παραπανω απο πολυ καλες κριτικες παγκοσμιως και αντιμετωπιστηκαν σοβαρα απο την κριτικη γενικοτερα, σε σχεση με τη γιουχα που ετρωγε καθε ταινια της σειρας οπωτε εβγαινε...ο JJ ειναι περιορισμενης γκαμας σκηνοθετης αλλα ειχε την ευθiξια μέχρι και σε alternative universe να χώσει την ιστορια του για να μην γκρεμισει οτι χτιστηκε πριν απο αυτον... το gravity θα τιμηθει λογω Κουαρον διοτι ο τυπος εχει δωσει σοβαρο πατημα να τον εμπιστευτουμε με τις προηγουμενες δουλειες του, εναλλακτικα ουτε το καστ με ελκυει ουτε το θεμα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα