Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω καλά λόγια αλλα δεν ξέρω... 

Τώρα να κάθομαι 1μιση ώρα να βλέπω πως 2 άτομα επιζούν απο διάφορα ατυχήματα γύρω από έναν δορυφόρο δεν μου λέει και πολλά

Δημοσ.

Ακούω καλά λόγια αλλα δεν ξέρω... 

Τώρα να κάθομαι 1μιση ώρα να βλέπω πως 2 άτομα επιζούν απο διάφορα ατυχήματα γύρω από έναν δορυφόρο δεν μου λέει και πολλά

ε ναι, καθολου πιου πιου. που ειναι ο Bay οταν τον χρειαζεσαι;

• Like 2
Δημοσ.

Στο Children of Men είχε δώσει ρέστα ο Cuaron, επιτέλους ξανασκηνοθετεί ταινία μετά από τόσα χρόνια.

Κιλλικ, σινεμά γενικά θα λέει, κρίμα που θα τη δεις σε camrip.  :P

Δημοσ.

Κιλλικ, σινεμά γενικά θα λέει, κρίμα που θα τη δεις σε camrip.

ειπαμε σε camrip μονο τα σκουπιδια του JJ, για την grindhouse αισθητικη που τους προσδιδουν.

τα κοροιδα ας πληρωνουν να τα βλεπουν στο σινεμα. :-D

Δημοσ.

ειπαμε σε camrip μονο τα σκουπιδια του JJ, για την grindhouse αισθητικη που τους προσδιδουν.

τα κοροιδα ας πληρωνουν να τα βλεπουν στο σινεμα. :-D

Ναι, το Star Strek ήθελε μερικές πινελιές από Ταραντίνο και από Ροντρίγκεζ είναι η αλήθεια...

ΔΕΝ!

Κατά τ' άλλα πόσες φορές πήγες και τα έσκασες στον Κάμερον;  :whistle: Πες μου ότι πήγες και στην επανέκδοση του Τιτανικού.

Δημοσ.

μονο camrip τα Star Trek γτ προφανως το αξιζουν μιας και ειναι και οι πιο κερδοφορες ταινιες της σειρας και οι μοναδικες που πηραν και κατι παραπανω απο πολυ καλες κριτικες παγκοσμιως και αντιμετωπιστηκαν σοβαρα απο την κριτικη γενικοτερα, σε σχεση με τη γιουχα που ετρωγε καθε ταινια της σειρας οπωτε εβγαινε...ο JJ ειναι περιορισμενης γκαμας σκηνοθετης αλλα ειχε την ευθiξια μέχρι και σε alternative universe να χώσει την ιστορια του για να μην γκρεμισει οτι χτιστηκε πριν απο αυτον...

το gravity θα τιμηθει λογω Κουαρον διοτι ο τυπος εχει δωσει σοβαρο πατημα να τον εμπιστευτουμε με τις προηγουμενες δουλειες του, εναλλακτικα ουτε το καστ με ελκυει ουτε το θεμα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...