atheras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Αγαπητοι φιλοι χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Προσπαθω να τρεξω το suse 8.1 > live on cd(bootable) αλλα...ειναι αδυνατον. Ενω εγινε η εγκατασταση του > και ειδε συσκευες κλπ,μετα το login εμφανιζεται η μαυρη οθονη και το φωτακι > της αναβοσβηνει.Προφανως δεν μπορει να φορτωσει το γραφικο > περιβαλλον.Εδω...τελειωνει δυστηχως η γνωριμια μου με το Linux και αυτο > ομολογω οτι δεν μ'αρεσει καθολου!Θα σας παρακαλουσα να με βοηθησετε > λοιπον.Το συστημα μου ειναι pentium III στα 450 και τρεχει windows ME. Ειδα > βεβαια και τα αρχεια text του cd αλλα τα αγγλικα μου ειναι υποτυπωδη. με > εκτιμηση > Σακης
atheras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Mipws exei problem to cd ? Δεν νομιζω,γιατι το ιδιο ακριβως συμβαινει και οταν προσπαθω να τρεξω το Knoppix 3.1-Live on CD
Maniakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Mipws exei problem to hardware sou tote ? ( cdrom or whatever) Dokimase na deis ti 8a ginei ama valeis mia alli distro na paiksei. Oxi tipota allo , apla na katalaveis poio grigora pou einai to problem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.