petoglou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 εχω τρια παιχνιδια που δεν τα θελω πια σε αριστη κατασταση το smackdown vs raw 2011,to WWE 12 και το killzone 2 ολα για πσ3 και θελω να παω καμια μερα στα public να τα δωσω μπας και παρω τιποτα ξερω δεν θα παρω πολλα αλλα εχει παει κανεις να μου πει σε τι ποσο να υπολογιζω? Τα παιχνιδια οταν τα ειχα παρει πληρωσα 30,55 και 20 ευρω αντιστιχα και σκεφτομαι αν αξιζει να τα σκοτωσω για ποσα του τυπου 5 ευρω το καθενα(αν τα παρουν τοσο)
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Tο smackdown vs raw 2011 αυτή τη στιγμή το βρίσκεις 16€ και το killzone 9, το public αν στα πάρει θα στα πάρει βαριά για λιγότερο από 5€ μη σου πω και τα 2 μαζί. Καλύτερα κράτα στη συλλογή σου ή αν έχεις κάνα ξαδέρφι, ανίψι και γω δεν ξέρω τι χαρισέ του τα.
petoglou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 και στα seven που πηγα πριν λιγο μονο το wwe 12 επερναν με 4 ευρω και το πληρωσα 50 πριν ενα χρονο! τα αλλα δεν τα ηθελαν καν μου φαινετε θα κρατησω το wwe12 και τα αλλα 2 θα τα χαρισω σε κανα φιλο η μπορει να τα κρατησω και αυτα...Εν το μεταξυ 4 ευρω μου εδιναν και αυτοι θα το πουλουσαν 15 στα used games μονο και μονο απο αυτο τα πηρα σιγα μην τους κανω την χαρη τους παλιο κλεφτες,εν το μεταξυ το wwε 12 το ειχα παει παλι στα seven πριν 6 μηνες και τοτε 4 ευρω το επερναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα