pcfan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, επειδή περιμένω να παραλάβω την παραπάνω υδρόψυξη αποφάσισα να ζητήσω την γνώμη σας για ανεμιστήρες. Αυτοί που συνοδεύουν την υδρόψυξη είναι καλοί ώστε να πάρω ένα ζευγάρι αντίστοιχων για να τους κάνω push-pull; Υπάρχουν αντίστοιχοι με αυτούς στο εμπόριο; Σκεφτόμουν να πάρω αυτούς http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640220 αλλά είναι ιδιαίτερα ακριβοί αν πάρω 4 απο αυτους. Αξιζει να έχω 2 SP120 quiet και τους μαμίσιους ή μονο τους corsair; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιους άλλους που να ειναι οικονομικοί και όσο να 'ναι αθόρυβοι; Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αυτο που κοιτας ειναι να εχουν υψηλο static pressure.γνωμη μου καλυτερα να παρεις 2 ποιοτικους παρα 4 ανεμιστηρες. Θα σου προτεινα 2 απο τους κλασσικους πλεον (ισως ο καλυτερος ανεμιστηρας που εχω δοκιμασει και αθορυβος) COOLERMASTER R4-BMBS-20PK-R0 BLADE MASTER FAN 120MM 10.39 € και ο δευτερος καλυτερος για εμενα (μπορει και πρωτος,στα ιδια παιζει με τον αλλον) Akasa Viper PWM System Fan 120mm 12.90€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αυτο που κοιτας ειναι να εχουν υψηλο static pressure.γνωμη μου καλυτερα να παρεις 2 ποιοτικους παρα 4 ανεμιστηρες. Θα σου προτεινα 2 απο τους κλασσικους πλεον (ισως ο καλυτερος ανεμιστηρας που εχω δοκιμασει και αθορυβος) COOLERMASTER R4-BMBS-20PK-R0 BLADE MASTER FAN 120MM 10.39 € και ο δευτερος καλυτερος για εμενα (μπορει και πρωτος,στα ιδια παιζει με τον αλλον) Akasa Viper PWM System Fan 120mm 12.90€ Οι δεύτεροι δεν μ' αρέσουν εμφανησιακά και πρέπει να πληρώσω και μεταφορικά. Οπότε καλύτεροι είναι οι coolermaster από τους μαμίσιους; Τους μαμίσιους να μην τους βάλω ή να βάλω και τους δυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ποιοι ειναι οι εργοστασιακοι της υδροψυξης? πιστεψε με και εμενα δεν μου αρεσαν αλλα κανει απιστευτη αντιθεση με το μαυρο του ψυγειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Είναι αυτοί που έχουν στην συσκευασία, http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cooler-master-seidon-240m-review-124373.html?garpg=2 αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους. Αρχικά βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτούς; Αν πάρω 2 απο αυτους που πρότεινες και βάλω και τους 2 μαμίσιους θα είναι καλύτερη η θερμοκρασία ή πιο πολύς θόρυβος και μικρή διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εχω την εντυπωση οτι ειναι ιδιοι ανεμιστηρες απλα λιγο μια ματια που εριξα στο νετ,βλεπω οτι η ψυχτρα για ευρωπη εχει τους ανεμιστηρες με max 1600 στροφες. ειναι πολυ καλοι ανεμιστηρες και δεν παραγουν θορυβο. γνωμη μου δεν χρειαζεται να τους αλλαξεις.εαν παρολλα αυτα θελεις να τους αλλαξεις τοτε θα εχεις τους γρηγορους σε push και τους 1600αριδες σε Pull.το ιδανικο ειναι φυσικα να ειναι ιδιες οι στροφες. εχω την εντυπωση ομως οτι μπορεις να αυξομοιωσεις τις στροφες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εχω την εντυπωση οτι ειναι ιδιοι ανεμιστηρες απλα λιγο μια ματια που εριξα στο νετ,βλεπω οτι η ψυχτρα για ευρωπη εχει τους ανεμιστηρες με max 1600 στροφες. ειναι πολυ καλοι ανεμιστηρες και δεν παραγουν θορυβο. γνωμη μου δεν χρειαζεται να τους αλλαξεις.εαν παρολλα αυτα θελεις να τους αλλαξεις τοτε θα εχεις τους γρηγορους σε push και τους 1600αριδες σε Pull.το ιδανικο ειναι φυσικα να ειναι ιδιες οι στροφες. εχω την εντυπωση ομως οτι μπορεις να αυξομοιωσεις τις στροφες τους. Οπότε και με αυτούς που έχει η συσκευασία είμαι οκ, αν όμως θέλω να κάνω push-pull βάζω τους άλλους σε push και τους εργοστασιακούς σε pull, όχι το ανάποδο; Να ρουφανε τον αερα οι γρήγοροι και να τον σπρώχνουν οι πιο αργοί; Ή στην καλύτερη περίπτωση τους βάζω να είναι στις ίδιες στροφές κοντα στις 1300-1400 για να μην μου παίρνουν και τα αυτιά. Και κάτι άλλο, η αντλία θέλει ρύθμιση στροφών ή καλύτερα είναι να δουλεύει πιο πολύ όταν η θερμοκρασία του επεξεργαστή αυξάνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ξαναδιαβασε τι ειπα για τους ανεμιστηρες.για την αντλια δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ξαναδιαβασε τι ειπα για τους ανεμιστηρες.για την αντλια δεν ξερω Γιατί να είναι έτσι; Οι γρήγοροι δεν θα ηταν καλυτερο να ειναι σε pull; Διόρθωσε με αν σκέφτομαι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Οι γρηγοροι θα πετανε αερα επανω στα fins οποτε θα ανακοπτεται η ροη του αερα και οι πιο αργοι pull θα βοηθανε να εξομαλυνεται η κατασταση αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μηπως θα ηταν καλυτερα να βαλεις 4 ιδιους καλους και φθηνους ανεμιστηρες οπως ο http://www.skroutz.gr/s/2274346/Arctic-F12-120mm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641061 κάποιοι τέτοιοι δεν θα είναι καλοί; Silverado σίγουρα είναι καλοί αυτοί που λες; τους έχεις δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641061 κάποιοι τέτοιοι δεν θα είναι καλοί; Silverado σίγουρα είναι καλοί αυτοί που λες; τους έχεις δοκιμάσει; Ναι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, τοσο πολυ που πηρα και αλλους για να εχω καβατζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Οπότε καλύτερα να πάρω στα χέρια μου την υδρόψυξη και βλέπω μήπως χρειάζομαι και επιπλέον ανεμιστήρες για να τους κουμπώσω πάνω. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις και για τον χρόνο σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα