Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδια ! 

Kαταρχήν  συγχαρητήρια για το site σας , έχει βοηθήσει και βοηθάει πολλούς.  Θέλω να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζω . Ξέρω οτι έχουν υποθεί πολλά γύρω απο τις  μαύρες οθόνες αλλά αυτο που συμβαίνει σε εμένα (στην οθόνη δηλαδή), μετά απο πολύ ψάξιμο δεν βρήκα κατι παρόμιο με αυτό .  Λοιπόν εκεί που ασχολιόμουν με το Pc μου πετάει μια μπλέ οθόνη με άσπρα γράμματα ... ( το ειχε ξανακάνει και στο παρελθόν αλλα το έκλεισα και μετα το Pc άνοιγε κανονικά χωρίς πρόβλημα ) και αυτόματα κλείνει το Pc. Μετά ανοίγω τον υπολογιστή και δεν ανοίγει δηλαδή  ξεκινάνε και ενω η οθόνη ανοίγει δηλαδή το λογότυπο της Packard bell βγαίνει όλλα καλά μετά ( δεν κάνει ούτε περίεργους ήχους ούτε τίποτα ) λοιπόν εκεί που βγαίνει το λογότυπο τον Windows 7  ( δήλαδη που θα έβγαινε ) στήν θέση του μαύρη οθόνη ( ουτε ο ήχος των Windows δεν ακούγεται ) αλλά με την διαφορά οτι πάνω αριστερά εχει  οχτώ μικρές διακεκομένες γραμμές με το γνωστό χρώμα των Windows ( μλπέ , πράσινο ξέρεται ) .  Κλείνω το Pc και μετά μου δείχνει εκείνο με το οποίο ή επιλέγεις κανονικό ξεκίνημα τον Windows ή την επιδιόρθωση . Πατάω λοιπόν την επιδιόρθωση . Ξεκινά  και μετά απο 5 λεπτά περίπου μου λέει οτι δεν μπόρεσε να γείνει επιδιόρθωση με δύο επιλόγες ή να στείλω μήνημα στην Microsoft ή κατι αλλο που δεν θυμάμε . Μετά πήγα να κάνω επαναφορά συστήματος ...έκανα και εκεί που νόμιζα οτι το πρόβλημα διορθώθηκε έγεινε ξανά το ίδιο ... ανοίγει κανονικά λογότυπο Packard bell και μετα όταν είναι να ξεκινήσουν τα Windows μαύρη οθόνη ! 

Σας παρακαλώ βοήθεια τα εχω παίξει .    

Δημοσ.

1. Οταν λες μαυρη οθόνη, η οθονη περνει σήμα ?
2. Οταν λες δεν κανει καποιο θοριβο εννοεις τα μπιπ που κανει η μητρικη στο check η κατι αλλο ?
3. Εχεις κανει καποιο overclock ?
4. Ποτε σου πεταει την μπλε οθόνη (τι εργασια εκτελεις, δλδ gaming ,video editting , browsing κ.α ) ?
5. Ειχες αυτο το προβλημα και το χειμονα η παρουστιαστικε τωρα το καλοκαίρι ?

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ που απαντησες.

1) Ανοίγω το πιτσι βγάζει το λογότυπο τις πακαρτ μπελ και όταν είναι να δείξει ότι τα windows φορτώνουν η οθόνη είναι μαύρη με πάνω πάνω αριστερά 8 μικρές διακεκριμένες γραμμές.

2) Θόρυβο δεν κάνει δηλαδή μπιπ

3) Τι είναι το overclock

4) Το είχε κάνει 3 φορές στο παρελθόν χωρίς όμως πρόβλημα , τον έσβηνε και τον άνοιγα και ολα οκ.

5)Το έχει κάνει και χειμώνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να ειναι η κάρτα, μπορει να ειναι η μητρική οπως και να εχει λογικα πρεπει να το πας να το δουν σε καποιο service αν δε έχεις κοματια για να κανεις δοκιμες να δεις τη φταιει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...