tralalo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά σε ένα πιο χαλαρό θέμα. Μου αρέσουν οι ταινίες με ζόμπι αλλά κι οι θρίλεροκωμωδίες(π.χ , κτλ).Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε σε τέτοια φάση θα το ήθελα πολύ... Δεν με ενδιαφέρει να είναι θρίλεροκωμωδία απλά να είναι καλή ταινία με ζόμπι. 1) Ταινίες με ζόμπι 2) Θριλεροκωμωδίες (με ζόμπι ή χωρίς) 3) Καλά ψυχολογικά θρίλερ Υ/Γ Μην μου προτείνετε ταινίες όπως π.χ Saw, Paranormal Activity, Silent hill όχι μόνο τα έχω δει όλα αλλά είναι κι πολύ βλακεία(με πολύ μικρή εξαίρεση το Saw). Ευχαριστώ
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ξεκινα με τις ταινιες (και τα remakes τους) του George Romero και τη σειρα ταινιων Return of the Living Dead. Επισης τις ιταλικες ταινιες του Lucio Fulci. Aκομη τα 28 Days Later και 28 Weeks Later, οπως και την σειρα ταινιων Resident Evil. A δες και το The Serpent and the Rainbow του Wes Craven, το οποιο εχει να κανει με τα πραγματικα ζομπι της βουντου μαγειας. http://www.imdb.com/title/tt0096071/reference τελος εδω θα βρεις μια λιστα με σχεδον ολες τις ζομπι ταινιες: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_zombie_films
tralalo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ξεκινα με τις ταινιες του George Romero και τη σειρα ταινιων Return of the Living Dead Πάω να δω τρέιλερ ευχαριστώ Λίγο φέιλ μιλάνε τα ζόμπι κι λένε πως θέλουν μυαλά
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ε ναι κλασσικη σκηνη. το Return ειναι πιο κωμικο. εχει και τον Τarman, iconic zombie χαρακτηρας. 1
tralalo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Aκομη τα 28 Days Later και 28 Weeks Later, οπως και την σειρα ταινιων Resident Evil. Το 28 Days Later κι το 28 Weeks Later μπορώ να πω πως μου άρεσαν...Τώρα για το Resident Evil δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα...!
DKNI Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Χωρις ζομπι αλλα με δαιμονες κτλ ειναι Must η τριλογια του Ραιμι Evil Dead, το 2 και το 3 μαλιστα ειναι αυτο που ψαχνεις (θριλερ με στοιχεια κωμωδιας, το πρωτο ειναι μεγαλη cultιλα αλλα και λιγο πιο σοβαρο απο τα αλλα) 1
tralalo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Evil Dead, το 2 και το 3 μαλιστα ειναι αυτο που ψαχνεις (θριλερ με στοιχεια κωμωδιας, το πρωτο ειναι μεγαλη cultιλα αλλα και λιγο πιο σοβαρο απο τα αλλα) Μου άρεσε το τρέιλερ αρκετά! Shaun Of The Dead Μόνο κι μόνο που είδα το πέθανα από τα γέλια
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Shaun Of The Dead Αγαπώωωωωωωωω <3 <3 <3 Επίσης για γέλια είναι και το Doghouse
tralalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Επίσης για γέλια είναι και το Doghouse Έτσι κι έτσι (προς το λίγο καλό) είναι το Doghouse...Το έχω δει κι το ξέρω λίγο έχει ωραίο στήσιμο αλλά λίγη καλύτερη ιστορία κι θα ήταν πολύ καλό!
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Όταν βλέπω ταινίες με ζόμπι δεν έχω υψηλές απαιτήσεις, το παραδέχομαι Χ-)
tralalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Όταν βλέπω ταινίες με ζόμπι δεν έχω υψηλές απαιτήσεις, το παραδέχομαι Χ-) Αυτό είναι καλό...! Εγώ τι να πω που ψάχνω την τέλεια ταινία που δεν υπάρχει?
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έλα ρε συ, αφού δεν υπάρχει πάρτο απόφαση και απόλαυσέ το χαχαχ! Τέλος το off-topic μην μας την πει και κανένας. 1
tralalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Παιδιά, ζόμπι, ζόμπι αλλά για ψυχολογικό θρίλερ δεν μίλησε κανείς...
NoisePollution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Παιδιά, ζόμπι, ζόμπι αλλά για ψυχολογικό θρίλερ δεν μίλησε κανείς... The Machinist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα