metmat Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Είμαι λίγο άσχετος στον χώρο των tablets και θα ήθελα την βοήθειά σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα φθηνο android tablet το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για χρήση skype με μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήση (άντε και καμιά φωνητική/βίντεο κλήση μέσω gmail). Αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Συνεπώς φαντάζομαι ότι θα πρέπει να έχει πρόσβαση και στο play store για να μπορεί να κατεβάσει το skype. Θα το χρησιμοποιήσει μεγάλος άνθρωπος για να έχει επικοινωνία με εξωτερικό και όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους. Γι αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια οικονομική και αξιοπρεπή λύση. Όχι πάνω από 100 ευρώ. Έχω δει για παράδειγμα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2278906/Vero-A7710-7-8GB.html Θα με καλύψει για την χρήση που το θέλω; Ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2013 από metmat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basiliose Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-FONEPAD-7%E2%80%99%E2%80%99-3G-ME371MG,99452,397553,702966.html?langId=-18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 μεχρι 100 ευρω αναφερει ο TS οχι 240 το Vero ειναι τιμιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 E ναι! Αν ήταν να δώσω 240 θα πήγαινα για κανένα nexus. Πριν λίγο διάβασα κάπου ότι το vero δεν έχει play store, αλλά μπορώ να το εγκαταστήσω μόνος μου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα σπάω το κεφάλι μου να δω τι θα κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 υπαρχει ελληνικη υποστηριξη. octabit forum αν δεν κανω λαθος. καπου εδω εχει ξανα αναφερθει αλλα δεν το βρισκω περι google play αν εχει το vero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα