SavvasMetallica Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Παιδιά σήμερα την ώρα που καθόμουν στο λάπτοπ μου έβγαλε ότι τα Windows (8) δεν ανταποκρίνονται κάτι τέτοιο..πάτησα τερματισμός σε αυτό το μήνυμα που μου είχε...από εκεί και μετά κόλλησε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα οπότε κράτησα παρατεταμένα το power ώστε να σβήσει...στην συνέχεια το άνοιξα ξεκίνησε κανονικά με φορτώσει των Windows και μετά μου ζήτησε των κωδικό του user...τον έβαλα αλλά από εκεί και πέρα βλέπω μια μαύρη οθόνη και τον ποντικό...το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να πατήσω ctrl alt και delete και να μπω διαχείριση εργασιών... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...??? Αυτό λύθηκε από μόνο του αλλά τώρα μου το ξανά έκανε χωρίς πριν να κολλήσουν τα Windows...
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 αφου μπαινεις διαχειριση εργασιων πηγαινε αρχειο->νεα(αν ειναι το ιδιο και στα win8) και γραψε explorer.exe να δεις αν θα ανοιξει το desktop παρομοια τετοια θεματα παντως εχω διαβασει με το avast
SavvasMetallica Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Έχω avast... Το έκανα αυτό με το explorer.exe αλλά τίποτα... Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το avast δημιουργει τετοιο προβλημα η το βγαζεις η κλεινεις το monitor the system for authorize modification στο behavior sheld απο τις ρυθμισεις του.
Qasireu Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Απλό! Εάν εχεις το CD των Windows 8 κανε ενα Repair ! Ή βαλε το CD των Windows 7 και κανε Repair ( τα ιδια ειναι ετσι και αλλιως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα