Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε προσπαθω να πείσω σε καμια περίπτωση απλα λέω πως δεν μπερδεύει τιποτα το mail και το τονιζω 

μην υποθει  κάτι  που δεν ισχύει..

Οταν πατάς στο inbox δεν ανοιγει λίστα απο κάτω με όλα τα ενεργά accounts? 

πατα πανω σε αυτο που θες και και αυτο είναι...

Οταν πατάς πάνω στο "inbox" τοτε λογικό να σου εμφανίζει όλα τα εισερχόμενα μαζεμένα..

Εαν πατησεις όμως το αριστερο βελάκι δίπλα στο "inbox" τότε θα σου εμφανισει ξεχωριστα τα inbox του κάθε account..

Δημοσ.

Δε προσπαθω να πείσω σε καμια περίπτωση απλα λέω πως δεν μπερδεύει τιποτα το mail και το τονιζω 

μην υποθει  κάτι  που δεν ισχύει..

Οταν πατάς στο inbox δεν ανοιγει λίστα απο κάτω με όλα τα ενεργά accounts? 

πατα πανω σε αυτο που θες και και αυτο είναι...

Οταν πατάς πάνω στο "inbox" τοτε λογικό να σου εμφανίζει όλα τα εισερχόμενα μαζεμένα..

Εαν πατησεις όμως το αριστερο βελάκι δίπλα στο "inbox" τότε θα σου εμφανισει ξεχωριστα τα inbox του κάθε account..

Ετσι ακριβώς ειναι! 5 λογαριασμούς εχω και εγω και δε μπερδεύει κάτι. Αν θες πας κάτω και τους βλέπεις ξεχωριστά!

Δημοσ.

το airmail υποστηρίζει tabs?

έχω δει τα tabs πως δουλεύουν στο thunderbird και είναι ο μόνος λόγος που θα άλλαζα το mail.app αυτή τη στιγμή

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις αγόρασα (στη μισή τιμή λόγω upgrade) το Airmail 2.

Το θεωρώ τον καλύτερο email client που έχω δουλέψει ποτέ (ανεξαρτήτος λειτουργικού).

Δημοσ.

εγω παλι την επαψα την εφαρμογη γιατι με εκνευρισαν πολυ.

και σε χρεωνουν για το upd, και πανε την τιμη στο θεο σε σχεση με τα 1-2 ευρω που ειχε αρχικα (v.1.x).

fail και deal break απο εμενα.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ και το Postbox αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει καν την ευχρηστία και το απίστευτα όμορφο gui του airmail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...