Tablet Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δε προσπαθω να πείσω σε καμια περίπτωση απλα λέω πως δεν μπερδεύει τιποτα το mail και το τονιζω μην υποθει κάτι που δεν ισχύει.. Οταν πατάς στο inbox δεν ανοιγει λίστα απο κάτω με όλα τα ενεργά accounts? πατα πανω σε αυτο που θες και και αυτο είναι... Οταν πατάς πάνω στο "inbox" τοτε λογικό να σου εμφανίζει όλα τα εισερχόμενα μαζεμένα.. Εαν πατησεις όμως το αριστερο βελάκι δίπλα στο "inbox" τότε θα σου εμφανισει ξεχωριστα τα inbox του κάθε account.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δε προσπαθω να πείσω σε καμια περίπτωση απλα λέω πως δεν μπερδεύει τιποτα το mail και το τονιζω μην υποθει κάτι που δεν ισχύει.. Οταν πατάς στο inbox δεν ανοιγει λίστα απο κάτω με όλα τα ενεργά accounts? πατα πανω σε αυτο που θες και και αυτο είναι... Οταν πατάς πάνω στο "inbox" τοτε λογικό να σου εμφανίζει όλα τα εισερχόμενα μαζεμένα.. Εαν πατησεις όμως το αριστερο βελάκι δίπλα στο "inbox" τότε θα σου εμφανισει ξεχωριστα τα inbox του κάθε account.. Ετσι ακριβώς ειναι! 5 λογαριασμούς εχω και εγω και δε μπερδεύει κάτι. Αν θες πας κάτω και τους βλέπεις ξεχωριστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 το airmail υποστηρίζει tabs? έχω δει τα tabs πως δουλεύουν στο thunderbird και είναι ο μόνος λόγος που θα άλλαζα το mail.app αυτή τη στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 από όσο γνωρίζω όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Η beta έκδοση του Airmail μπορεί να κατέβει και να εγκατασταθεί δωρεάν: http://airmailapp.com/beta Έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε αν σας κάνει χωρίς να χρειαστεί να το αγοράσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μόλις αγόρασα (στη μισή τιμή λόγω upgrade) το Airmail 2. Το θεωρώ τον καλύτερο email client που έχω δουλέψει ποτέ (ανεξαρτήτος λειτουργικού). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 εγω παλι την επαψα την εφαρμογη γιατι με εκνευρισαν πολυ. και σε χρεωνουν για το upd, και πανε την τιμη στο θεο σε σχεση με τα 1-2 ευρω που ειχε αρχικα (v.1.x). fail και deal break απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Yep! Μια από τα ίδια και για εμένα. Γύρισα πίσω στο Apple Mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ και το Postbox αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει καν την ευχρηστία και το απίστευτα όμορφο gui του airmail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα