Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλημερα! Εχω αρχισει να χρησιμοποιω το mac εδω και ενα μηνα σχεδον και μπορω να πω πως ειναι ενα πολυ ολοκληρωμενο συστημα, αλλα το mail client της apple δεν με βολευει με την χρηση 5 λογαριασμων e-mail αφου μου τα μπλεκει ολα μαζι και χανω τον μπουσουλα... Μπορει καποιος να μου προτεινει τον καλυτερο μειλ client για να φυγω μια για παντα απο το mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η δική μου άποψη/πρόταση: http://www.insomnia.gr/topic/488409-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-sparrow-%CF%84%CE%B9/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ!!! Το δοκιμασα πρωτα πειρατικο και μολις το απεγκατεστησα και το αγορασα κανονικα! ΑΞΙΖΕΙ το airmail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Τι εννοείς στα μπερδεύει όλα μαζί; Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα; Δεν ρωτάω για να υποστηρίξω το Mail.app, απλά για να δω κάποιον διαφορετικό τρόπο εργασίας με mail client μήπως και πάρω καμία ιδέα Αν και εμένα (μέχρι στιγμής) με βολεύει πολύ το Mail.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εννοω οτι μου βαζει χιλιαδες μειλ απο πολλους λογαριασμους ολα σε ενα μερος και χαανομαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εννοω οτι μου βαζει χιλιαδες μειλ απο πολλους λογαριασμους ολα σε ενα μερος και χαανομαι!!! Μπορείς να δημιουργήσεις rules ώστε το κάθε ένα mail ανά αποστολέα πλέον να αποθηκεύεται σε συγκεκριμένο φάκελο που έχεις προκαθορίσει. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία που όντως βάζει τάξη στα εισερχόμενα mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Anyway, Τωρα που εβαλα το AirMail δεν θα υπαρξει γυρισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εννοω οτι μου βαζει χιλιαδες μειλ απο πολλους λογαριασμους ολα σε ενα μερος και χαανομαι!!! Χμ.. και αυτό δεν είναι καλό; Δηλαδή, εγώ το βρίσκω πολύ βολικό να μην πρέπει να κοιτάω σε πολλά μέρη για τα email μου από τους λογαριασμούς μου. Για ποιο λόγο δεν βολεύει αυτό σε εσένα ή και, ενδεχομένως, σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Χμ.. και αυτό δεν είναι καλό; Δηλαδή, εγώ το βρίσκω πολύ βολικό να μην πρέπει να κοιτάω σε πολλά μέρη για τα email μου από τους λογαριασμούς μου. Για ποιο λόγο δεν βολεύει αυτό σε εσένα ή και, ενδεχομένως, σε άλλους; Εχω 5 λογαριασμους οι 2 ειναι δουλειας και μου σπαει τα νευρα οταν οι προσωπικοι μπλεκονται με της δουλειας και προτιμω να εχω ξεχωριστα inboxes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εχω 5 λογαριασμους οι 2 ειναι δουλειας και μου σπαει τα νευρα οταν οι προσωπικοι μπλεκονται με της δουλειας και προτιμω να εχω ξεχωριστα inboxes Πάντως επειδή κι εγώ ακολουθώ την ίδια πρακτική αρχειοθέτησης, μόνο γι' αυτήν δεν θα άλλαζα το Apple mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Πάντως επειδή κι εγώ ακολουθώ την ίδια πρακτική αρχειοθέτησης, μόνο γι' αυτήν δεν θα άλλαζα το Apple mail. Δεν ειναι μονο αυτο... Το airmail ειναι πιο καλο γιατι μπορεις να κανεις ενα τρισεκατομμυριο παραμετροποιησεις και να συνδεσεις και πολλα πραγματα μαζι οπως το google drive, dropbox etc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Φιλε μου δεν μπερδευει απολυτως τιποτα η εφαρμογή απλα πρεπει να μαθεις να τη χειριζεσαι.. εφοσον κανεις 5 διαφορετικα accounts δε σου μπερδευει τιποτα.. Όλα πανε εκει που πρεπει να πανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 <p>Φιλε μου δεν μπερδευει απολυτως τιποτα η εφαρμογή απλα πρεπει να μαθεις να τη χειριζεσαι..</p> <p>εφοσον κανεις 5 διαφορετικα accounts δε σου μπερδευει τιποτα..</p> <p>Όλα πανε εκει που πρεπει να πανε..</p> Δηλαδή όλα σε ΕΝΑ inbox, το οποίο δεν είναι καθόλου βολικό για κάποιους, ειδικά όταν οι 2 είναι τις δουλειάς οπότε και λογικά του έρχονται 10+ κάθε μέρα σε κάθε ένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα να πείσει κανείς τον άνθρωπο να αλλάξει mail client... Αφού βρήκε τι του αρέσει, δεν πέφτει σε κανέναν άλλο λόγος. Το δικό μου point ήταν απλά να μάθω τι δυσκολίες υπάρχουν στην χρήση του Mail.app γιατί μπορεί κάποιος να εφαρμόζει ένα μοντέλο οργάνωσης που να βολεύει και απλά να μην το ξέρω λόγο της αποκλειστικής χρήσης του Mail.app. Από εκεί και πέρα βρίσκω εξαιρετικά ανούσιο να προσπαθεί κάποιος να πείσει κάποιον άλλο για το τι του αρέσει και τι όχι και πως γίνεται κάτι και πώς όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα να πείσει κανείς τον άνθρωπο να αλλάξει mail client... Αφού βρήκε τι του αρέσει, δεν πέφτει σε κανέναν άλλο λόγος. Το δικό μου point ήταν απλά να μάθω τι δυσκολίες υπάρχουν στην χρήση του Mail.app γιατί μπορεί κάποιος να εφαρμόζει ένα μοντέλο οργάνωσης που να βολεύει και απλά να μην το ξέρω λόγο της αποκλειστικής χρήσης του Mail.app. Από εκεί και πέρα βρίσκω εξαιρετικά ανούσιο να προσπαθεί κάποιος να πείσει κάποιον άλλο για το τι του αρέσει και τι όχι και πως γίνεται κάτι και πώς όχι. Ναι οκ σωστη η αποψη σου, αν βεβαια θες να δοκιμασεις κατι διαφορετικο μπορεις να μου στειλεις πμ και να σου δωσω το λινκ με το airmail... Προσωπικα αν δεν παθει κατι παρομοιο με το sparrow θα μεινω εδω μεχρι να βγει κατι καλυτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα