InTheEnd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 μου εχει πεσει μουσταρδα στα κουμπια και δεν μπορω να την καθαρισω,καμια ιδεα?
Kenny McCormick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εννοείς στο εσωτερικό των κουμπιών ; Αν εννοείς εξωτερικά δοκίμασες με καθαρό οινόπνευμα ;
InTheEnd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Στο εσωτερικο ειναι και εχω ξενερωσει κολανε τα πληκτρα (Ειμαι μπιχλας i know)
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Τσέκαρε αν βγαίνουν τα κουμπιά και μετά ξανακουμπώνουν...δες στο net. Αλλιώς με βελόνα που ράβουν που είναι χοντρή και βάλε ένα βρεγμένο χαρτί στην άκρη πολύ μικρό...και σιγάαα σιγάαα...
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλύτερα αν μπορείς να λύσεις ολο το πληκτρολόγιο και να του ρίξεις ενα full καθάρισμα
InTheEnd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αυτο εκανα,πολυ επιπονο. Το μαθημα που πηρα ποτε να μην τρως πανω απτο πληκτρολογιο... ;ρ
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το ξεβιδώνεις, βγάζεις κουμπιά και ρίχνεις ένα σαπούνισμα στην μπανιέρα σε όλα τα πλαστικά Εγώ αυτό το έκανα και χωρίς να πέσει μουστάρδα, τώρα αν εσύ το βαριέσαι παρόλο που σου έχει πέσει μουστάρδα ναι μάλλον εισαι μπίχλας
Jannis64 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Προσοχή! Αν το πλύνεις με νερό ή άλλο υγρό, καλό στέγνωμα μετά γιατί αν το χρησιμοποιήσεις χωρίς να έχει στεγνώσει εντελώς, μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα στο πληκτρολόγιο, που σημαίνει το πετάς και βάζεις καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα