Orgios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Και μενα τα ιδια, τα παιχνιδια (Sleeping dogs, Metro Last night, bf3) με 2!!! 7970 (crossfire παρακαλω) δεν λένε να ριξουν το gpu utilization κατω απο 90% με αποτέλεσμα η πάνω κάρτα να μου ζεσταινεται (82-83C και τωρα να κοιταω για υδροψυξη). Και ΟΛΟΙ μου έλεγαν οτι θα έχω bottleneck (υποσχεσεις σας λεω...) αλλά δυστυχως η cpu δεν ξεπερναει το 50% . Και τώρα που χτυπαμε GPU utilization στο full ποιος θα μου πληρώσει την υδροψυξη ε??????? Υ.Γ. Α ναι μην ξεχασω, με λένε Γιώργο , έχω PC κοντα στα 3000 ευρω αλλά αγωνιω καθημερινά για την κατανάλωση της ΔΕΗ και κοιταω πως θα γλυτώσω 5 ευρω το χρόνο... Ρε πάτε καλα ολοι σας??? Υ.Γ.2 Οποιος θελει να γλυτωσει λεφτα απο την ΔΕΗ να παρει PC των 600-700 ευρω και να παιζει σε αναλυσεις 1024*768 (αντε και λιγο παραπάνω) Γιατι δεν το κάνετε???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ, αν σας πει καποιος θα πιασετε 5,1 fps παραπανω θα δινατε και 10 και 20 ευρω παραπανω στην ΔΕΗ (τον χρονο οκ μην τρελαθουμε κιολας)...
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 με την ίδια δική σου λογική μπορεί να σου πει κάποιος άλλος "καλά έδωσες 3000 ευρώ για ένα Pc και τσιγκουνευτικες να πάρεις έναν 3570κ που είναι αποδεδειγμένα καλύτερος επεξεργαστής στο Gaming ?" Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.. Ο άλλος θα εδεινε 380 ευρώ για μια κάρτα και επειδή δεν του έκανα δώρο τα μεταφορικά ( 7 ευρώ ) δεν την πήρε και εσύ μιλάς για 20 ευρώ ? ( αλλά αποφασίστε πόσο είναι η διαφορά κάντε ένα meeting ρε παιδάκι μου γιατί ο καθένας λέει και άλλο νούμερο ) ευτυχώς δηλαδή που ακόμα λέτε όλοι προς τα επάνω..
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ..και το τελείωσα full details με i3 3225 και GTX 670 PE Trolling much ??? Tι σχέση έχει το σπασμένο Single Player που τερμάτισες με το Multiplayer που δείχνει στο Video ??
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Trolling much ??? Tι σχέση έχει το σπασμένο Single Player που τερμάτισες με το Multiplayer που δείχνει στο Video ?? Ότι σχέση έχει ο διπύρηνος ι3 με τον 8πυρηνο ? 8350.. αν και νομίζω ότι το multi με το single έχουν μικρότερη διαφορά.. Αλίμονο αν χρειαζόμασταν 8 πυρήνες το 2011 για να παίξουμε BF .. όχι τίποτα άλλο που θα τους βρίσκαμε ??? αληθινούς 8 κ 6 πυρήνες μόνο κάτι πανάκριβα τέρατα της Intel έχουν xenon νομίζω ..
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ότι σχέση έχει ο διπύρηνος ι3 με τον 8πυρηνο ? 8350.. αν και νομίζω ότι το multi με το single έχουν μικρότερη διαφορά.. Αλίμονο αν χρειαζόμασταν 8 πυρήνες το 2011 για να παίξουμε BF .. όχι τίποτα άλλο που θα τους βρίσκαμε ??? αληθινούς 8 μόνο κάτι πανάκριβα τέρατα της Intel έχουν νομίζω .. Trollololll Δεν έχεις παίξει στην ζωή σου BF3 MP και μιλάς για 2-πυρηνους και 8-πυρηνους ??
Orgios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 με την ίδια δική σου λογική μπορεί να σου πει κάποιος άλλος "καλά έδωσες 3000 ευρώ για ένα Pc και τσιγκουνευτικες να πάρεις έναν 3570κ που είναι αποδεδειγμένα καλύτερος επεξεργαστής στο Gaming ?" Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.. Όπως καταλαβαίνεις Δεν τσιγκουνευτηκα αλλά ΕΠΕΛΕΞΑ 8350 , και σιγουρα ο 3570 δεν ειναι καλυτερος στα παιχνιδια (οποιος θελει συγκρινουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ benches στους υπολογιστες μας) ...
kyriakosm Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 με την ίδια δική σου λογική μπορεί να σου πει κάποιος άλλος "καλά έδωσες 3000 ευρώ για ένα Pc και τσιγκουνευτικες να πάρεις έναν 3570κ που είναι αποδεδειγμένα καλύτερος επεξεργαστής στο Gaming ?" Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.. Ο άλλος θα εδεινε 380 ευρώ για μια κάρτα και επειδή δεν του έκανα δώρο τα μεταφορικά ( 7 ευρώ ) δεν την πήρε και εσύ μιλάς για 20 ευρώ ? ( αλλά αποφασίστε πόσο είναι η διαφορά κάντε ένα meeting ρε παιδάκι μου γιατί ο καθένας λέει και άλλο νούμερο ) ευτυχώς δηλαδή που ακόμα λέτε όλοι προς τα επάνω.. καλα οτι πεταξε +300e για να βαλει 7970 αντι 7950 δεν το ειδες? μονο οτι εβαλε λαθος επεξεργαστη ειδες? εδω επελεξε cf αντι sli....τι το ψαχνεις!?!
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Trollololll Δεν έχεις παίξει στην ζωή σου BF3 MP και μιλάς για 2-πυρηνους και 8-πυρηνους ?? Προαπαιτούμενο να φανταστώ για μια υπέροχη ζωή ? Διάβασε ξανά τι έγραψα.. Όπως καταλαβαίνεις Δεν τσιγκουνευτηκα αλλά ΕΠΕΛΕΞΑ 8350 , και σιγουρα ο 3570 δεν ειναι καλυτερος στα παιχνιδια (οποιος θελει συγκρινουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ benches στους υπολογιστες μας) ... Another one .. που βγάζει δικές του αποκλειστικές μετρήσεις διαψεύδοντας κάθε συγκριτικό.. σαν να λέμε δικός μας θεός.. overall καλύτερος ο 3570κ αν ξέρουμε την σημασία της λέξης.. πόσο μάλλον ο 4670κ με 15-25% + ..μόνο πρόσεξε γιατί οι μητρικές αυτή την εποχή πάνε RMA τρεις τρεις..
Orgios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Another one .. που βγάζει δικές του αποκλειστικές μετρήσεις διαψεύδοντας κάθε συγκριτικό.. σαν να λέμε δικός μας θεός.. overall καλύτερος ο 3570κ αν ξέρουμε την σημασία της λέξης.. πόσο μάλλον ο 4670κ με 15-25% + ..μόνο πρόσεξε γιατί οι μητρικές αυτή την εποχή πάνε RMA τρεις τρεις.. Θα πω αυτο και θα το τελειωσω εδω για να μην κουραζουμε και οσους διαβαζουν, πολλά reviews όπως ειναι γνωστό ειναι κατευθηνόμενα , πολλοι ακομα benchαρουν με το alien vs predator σε 1280*1024 ή τπ skyrim που ως γνωστο δεν παει καλα με πολλους πηρυνες (δουλευουν οι μισοι και οι αλλοι μισοι απλα κοιμουνται) . Διαβασα πολλα reviews που έλεγαν ΜΗΝ παρετε 8350 για crossfire θα έχετε bottleneck, εγω πήρα και δεν έχω , ποιον θελεις να πιστεψω??? Θέλεις αποδείξεις?? Αμα σου στείλω μερικα benchmark θα δεχτεις οτι είχες λαθος και θα σταματησει εδω? Υ.Γ.Τωρα που οι κονσολες φορεσαν 8πηρυνους και τα παιχνιδια θα γραφονται σωστα έτσι ωστε να εκμεταλευονται πολλους πηρυνες, ποιος επεξεργαστης πιστευεις οτι ειναι futureproof για gaming???
JimRdesign Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Trollololll Δεν έχεις παίξει στην ζωή σου BF3 MP και μιλάς για 2-πυρηνους και 8-πυρηνους ?? με ι3 και 760gtx τα παίζω όλα στο full σε 1080 οπότε τσάμπα τους έχεις τους οχταπύρηνους.Στο gaming μετράει η κάρτα.
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Προαπαιτούμενο να φανταστώ για μια υπέροχη ζωή ? Διάβασε ξανά τι έγραψα.. Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς ότι δεν έχεις ιδέα τι εστί BF3 Multiplayer και πόση διαφορά έχει ο Core i3 με τον FX8350 ?? με ι3 και 760gtx τα παίζω όλα στο full σε 1080 οπότε τσάμπα τους έχεις τους οχταπύρηνους.Στο gaming μετράει η κάρτα. Παίζεις BF3 MP με τον Core i3 ??
JimRdesign Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 το bf δέν το παίζω όχι,όλα τα άλλα τα παίζω.
aetos1988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Στο bf3 multi όσο περισσότερους πυρήνες έχεις τόσο το καλύτερο , ο i5 2500k στην Seine Crossing με 64 παίχτες φτάνει 95% και η κάρτα στο 100%.
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 το bf δέν το παίζω όχι,όλα τα άλλα τα παίζω. Δεν διαφωνώ ότι θα παίζεις άνετα την πλειοψηφία των παιχνιδιών, στα ποιο πολλά καλύτερα να έχεις δυνατή κάρτα. Αλλά εγώ μίλησα συγκεκριμένα για το BF3 MP και εκεί θέλεις τουλάχιστον 6 πυρήνες και επάνω.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς ότι δεν έχεις ιδέα τι εστί BF3 Multiplayer και πόση διαφορά έχει ο Core i3 με τον FX8350 ?? Παίζεις BF3 MP με τον Core i3 ?? Εσένα σου είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς οτι Gaming δεν είναι μονο το BF3 MP και ότι πραγματικούς πυρήνες και όχι εικονικούς έχει μόνο η Intel ? Θα πω αυτο και θα το τελειωσω εδω για να μην κουραζουμε και οσους διαβαζουν, πολλά reviews όπως ειναι γνωστό ειναι κατευθηνόμενα , πολλοι ακομα benchαρουν με το alien vs predator σε 1280*1024 ή τπ skyrim που ως γνωστο δεν παει καλα με πολλους πηρυνες (δουλευουν οι μισοι και οι αλλοι μισοι απλα κοιμουνται) . Διαβασα πολλα reviews που έλεγαν ΜΗΝ παρετε 8350 για crossfire θα έχετε bottleneck, εγω πήρα και δεν έχω , ποιον θελεις να πιστεψω??? Θέλεις αποδείξεις?? Αμα σου στείλω μερικα benchmark θα δεχτεις οτι είχες λαθος και θα σταματησει εδω? Υ.Γ.Τωρα που οι κονσολες φορεσαν 8πηρυνους και τα παιχνιδια θα γραφονται σωστα έτσι ωστε να εκμεταλευονται πολλους πηρυνες, ποιος επεξεργαστης πιστευεις οτι ειναι futureproof για gaming??? Φίλε μου αν είσαι εσύ χαρούμενος και σίγουρος δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα πόσο μάλλον σ'εμενα.. Απλά αυτό είναι άλλο , και άλλο το "η Γη δεν γυρίζει" και ότι ο Γαλιλαίος τα είχε "πάρει" από την Intel.. Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα συγκριτικό σε αυτόν τον πλανήτη που να βγάζει τον 8350 overall καλύτερον από τον 4670κ αν το έχεις πήγαινε σε αυτούς που τα γράφουν και δειξτους τις μετρήσεις σου.. μετά απλά δώσε μας το link να δούμε τι θα σου απαντήσουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις