LeoNaXe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σαν ποιότητα και τα αξεσουάρ είναι κάπως μουφα αλλά για την τιμή νομίζω αξίζει http://www.e-shop.gr/product?id=TLS.050499&sid=1
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Πρώτον δεν βλέπω τιμή ούτε στον τίτλο ούτε στο ποστ. Δεύτερον ευτυχώς κάποιος στα σχόλια του προϊόντος εκεί έγραψε ότι η τιμή σε ενα παλιό crazy ήταν 19.90, με μια μάτια βλέπω ότι τώρα είναι 25, όχι; Μιας χρήσης τα εξαρτήματα λένε επίσης τα σχόλια εκεί. 1
fagoura Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Παρε μια και καλη dremel, αν δεν θες να διαθεσεις πολλα, εχουν αντιστοιχα μοντελα επωνυμες μαρκες πχ black n decker.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το εχω 1 χρονο, το ειχα παρει απο crazy sundays 22,9 περσυ. Απο τοτε εχει παιξει αρκετες φορες ακομα στα 19,9-24,9. Σα μηχανημα ειναι αρκετα καλο, εχει και ευκαμπτο αξονα που λυνει τα χερια. Ωστοσο ο κανονικος του αξονας σε εμενα δεν ηταν 100% ευθυγραμμισμενος, με αποτελεσμα σε μεγαλες στροφες να μην μπορεις να κεντραρεις ευκολα χωρις χρηση ευκαμπτου. Τα εξαρτηματα ειναι τελειως της πλακας και... μισης χρησης, ομως μπορειτε να αγορασετε πολυ καλυτερα (για dremel) ή απο ebay. ~20€ νομιζω οτι τα αξιζει, 40+ δεν τα αξιζει με τιποτα, ωστοσο θεωρω οτι δεν ειναι "προσφορα" γιατι καθε τρεις και λιγο μπαινει σε αυτην την τιμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις