CuriousMind Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ψαχνω για λαπτοπ υψηλων επιδοσεων με τιμη μεχρι και 1000-1100 Ε..πιστευω οτι εχω καταληξει σε ενα προιον (Turbo-X Iron III i7363-1675 (i7-3630QM/16GB/750GB)) αλλα θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη καποιου ειδικου ή καποιου που κατεχει το συγκεκριμενο λαπτοπ καθως και προτασεις για αλλα προιοντα εξισου καλα ή με καλυτερες επιδοσεις ..Ευχαριστω
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/481513-turbo-x-iron-iii-i7363-1675-bd/ Ειδικους δεν προκειται να δεις εδω που να κατεχουν το laptop γιατι ειναι turbo X
LambisElef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Για μένα, αξίζει τα λεφτά του. Εχει καταπληκτικό σασί clevo, full hd οθόνη και το κυριότερο... αναβαθμίσημη κάρτα γραφικών. Με άλλα λόγια τον παίρνεις και αν δεν σε καλύπτει σε ένα δυο χρόνια η δική του του βάζεις μια 7970m η ότι πιο καινούργιο έχει βγει και τελείωσες... 1
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το προβλημα το laptop το εχει λογω του λογοτυπου και για τιποτα αλλο.Δεν γινεται να σου δινει το''Ελληνικο΄'' Πλαισιο εγγυηση 1 ετους σε laptop ανω των 1100ευρο εναντι του ανταγωνισμου και με τον νομο στην ΕΕ για 2 χρονια.Ειναι απλα αλητες,οσο ωραια spec και να εχει και τουμπανο να ειναι αμα παθει κατι αντε μετα να τρεχεις με το Πλαισιο.Εμενα μονο και μονο αυτο με αποτρεπει να το προτεινω σε αλλον.Δεν λεω ο ενθουσιασμος και τα spec ωραια,αλλα δυστηχως πολλα εχουν γινει με το Πλαισιο τα turbo x laptop και εγγυησεις στο Πλαισιο δεν θελω να παρω ατομα στο λαιμο μου...
liakjim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ειδικους δεν προκειται να δεις εδω που να κατεχουν το laptop γιατι ειναι turbo X Να φανταστώ μιλαει καποιος ειδικός , ε??? ΝΟΤ.... Το προβλημα το laptop το εχει λογω του λογοτυπου και για τιποτα αλλο.Δεν γινεται να σου δινει το''Ελληνικο΄'' Πλαισιο εγγυηση 1 ετους σε laptop ανω των 1100ευρο εναντι του ανταγωνισμου και με τον νομο στην ΕΕ για 2 χρονια. Παρε επεκταση εγγυησης ή αν δεν γουσταρεις μην παρεις καθολου προιον απο αυτους...νόμοι αγορας.
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ο σκοπος του παραπανω comment σου ποιος ειναι?Και πως αυτο βοηθαει τον ts???Οταν εννοουσα ειδικους εννοουσα την γνωμη που εχουν οι πιο πολλοι για τους υπολογιστες turbo x και τιποτα αλλο.
liakjim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Απλο - > το δικο σου comment βγαζει το εξης συμπερασμα : ο συγκεκριμενος φορητος που αναφερεται ο ts , δεν ενδικνυεται για αγορα μιας κ ανηκει στην συνομωταξια "turbo-x" , την οποια αποφευγουν οι "ειδικοι". Η ανωτερω προταση , στερειται την οποιοδηποτε λογικη , μιας κ 1ον -> πως το ξερεις πως την αποφευγουν οι "ειδικοι"? Εχεις καποια ερευνα / στοιχεια / ποσοστα πληθυσμου κτλ 2ον - > τι εννοεις "ειδικοι" . Περιμενω ορισμο. Αν εννοεις καποια τυπακια εδω μεσα , επιτρεψέ μου να γελασω σιωπηρα... Ο ts μαλλον "τσιμπησε" ομως μιας κ λεει : oh okaaay...thanks Αρα προσπαθω να βοηθησω τον ts , με το αγνοησει το δικο σου comment για τους ανωτερω λογους...
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Πρωτον δεν ανεφερα εγω την λεξη ειδικοι αλλα ο ts.(το ανεφερα σε επομενο σχολιο μονο ειρωνικα γιαυτο και εβαλα και αντιστοιχη φατσα) Δευτερον για pc turbo x διαβασε γνωμες σε αλλα post απο ατομα κυριως που προτεινουν και συνθεσεις pc,και πολλες φορες καποιοι ενδιαφερομενοι οταν αναφερουν για pc turbo x,διαβασε τα σχολια να δεις. Τελος την γνωμη μου εδωσα εννοειται οτι για να καταλληξεις σε μια αγορα ακριβου pc/laptop περιμενεις παραπανω απο μια γνωμες γιαυτο και μπαινεις και ρωτας και σε forum γιαυτο.Εννοειται οτι ο ts ειναι αυτος που θα αγορασει το laptop στην τελικη και θα διαλεξει αυτο που τον καλυπτει καλυτερα στις αναγκες του.Και παλι αν αυτα που ειπα για την εγγυηση ισχυουν(βλεπε προιοντα apple)τοτε καταλαβαινεις ελπιζω γιατι δεν μπορω να προτεινω το συγκεκριμενο laptop.
liakjim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 pc turbo x διαβασε γνωμες σε αλλα post απο ατομα κυριως που προτεινουν και συνθεσεις pc,και πολλες φορες καποιοι ενδιαφερομενοι οταν αναφερουν για pc turbo x,διαβασε τα σχολια να δεις. Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο. To οτι ο συγκεκριμενος φορητος εχει πανω το λογοτυπο turbo-x , δεν πρεπει να τον συγκρινουμε με τα υπολοιπα προιοντα μιας κ ειναι σασι της clevo. Υποστηριξη βεβαια απο εκει θα εχει , αλλα αν βαλει 3 χρονια εγγυηση τοτε θα εχει καλυψη (οχι κ την καλυτερη οφειλω να παραδεχτω - δεν ειναι Dell βεβαια - αλλα προσωπικα δεν ειχα ποτέ προβλημα, ετσι κ αλλιως ποτέ δεν εχω "ψησει" οπως μερικοι κοκορευονται την καρτα τους λιγο πριν ληξει η εγγυηση για να παρω πιστωτικο (καποιοι τετοιοι ειναι που εχουν κ "προβληματα" μτ εγγυησεις) ).
CuriousMind Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μηπως ξερει κανεις εαν μετα απο 3-4 εβδομαδες θα υπαρχει περιπτωση να εχει εξαντληθει το προιον? Επειδη ειδα καποιες αναφορες πανω σε αυτο το θεμα στο προηγουμενο αρθρο για το turbo-x iron iii ..
Fulgore1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Επικοινωνησε καλυτερα με το Πλαισιο ετσι ωστε αν σε ενδιαφερει πραγματικα να δεις αν γινεται να σου κλεισουν ενα.
liakjim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Σωστά . Η εικασια ειναι δικιά μου κ στηρίζεται αποκλειστικά στα εξής : 1 έχει βάλει έκπτωση κάπου 150€ 2 τον furious τον άλλαξε πρόσφατα . Λογικά λοιπόν θα τον αλλάξει σε νέα γενιά CPU κ gpu , το ποτε δεν το ξέρω κ αναρωτιέμαι αν θα στο πουν κ απο το τηλ . Μπορείς να στείλεις κ email ( έτσι είχα κάνει κάποτε που έψαχνα κ πήρα τον δικό μου ) Sent from my iPod touch using Insomnia
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Η γνώμη μου ειναι παντως να πήγαινε σε κατι πιο επώνυμο http://www.topsystems.gr/products/Sony-Vaio-SVE1713Z1E%2C-SVE1713Z1EB.CEK%2C-Intel-Core-i7%252d3632QM%2C-17.3%E2%80%9D%2C-8GB%2C-1TB%2C-BluRay%2C-%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%88%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7.html να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο μιας και οπως εχεις διαβάσει υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τα turbox laptop αλλα και γενικότερα με turbox προιόντα.
CuriousMind Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Η γνώμη μου ειναι παντως να πήγαινε σε κατι πιο επώνυμο http://www.topsystems.gr/products/Sony-Vaio-SVE1713Z1E%2C-SVE1713Z1EB.CEK%2C-Intel-Core-i7%252d3632QM%2C-17.3%E2%80%9D%2C-8GB%2C-1TB%2C-BluRay%2C-%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%88%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7.html να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο μιας και οπως εχεις διαβάσει υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τα turbox laptop αλλα και γενικότερα με turbox προιόντα. Ποια καρτα γραφικων θα εχει καλυτερα αποτελεσματα ? Intel HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7650M 2GB ή Nvidia GeForce GTX 670?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα