Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα λαπτοπ συνδεδεμενο μεσω wifi στο internet πως μπορω να μοιρασω τη

συνδεση και σε αλλες συσκευες μεσω wifi χωρις να συνδεσω το λαπτοπ με ethernet και χωρις να αγορασω καποιο wifi adapter,γινεται αυτο?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μια κάρτα wifi μπορεί να λειτουργεί την ίδια ώρα και σε client mode και σε AP mode. Δηλαδή και να παίρνει ίντερνετ και να μοιράζει. Δυστυχώς.

Δημοσ.

αφου εχεις το λαπιτοπι μεσω wifi που ειναι το προβλημα να συνδεσεις και τις αλλες συσκευες με wifi;

Δημοσ.

αφου εχεις το λαπιτοπι μεσω wifi που ειναι το προβλημα να συνδεσεις και τις αλλες συσκευες με wifi;

το WiFi που πιάνω δεν είναι δικό μου και τα κινητά δεν έχουν την ίδια εμβέλεια

Με το λάπτοπ γι αυτο

Δημοσ.
Γινεται ισως με προγραμμα αλλα γιατι να μη δωσεις 25 ευρω να παρεις ενα access point να μη περιοριζεσαι  κ στο λαπτοπ;Αν τσιγκουνευεσε τοσο δες αυτο πρωτα http://www.mypublicwifi.com/publicwifi/en/index.html[/quote

Δεν πρέπει να γίνεται αυτό για το λόγο που γράφει ο φίλος στο δεύτερο ποστ

Δημοσ.

καλα οκ τοτε οπως νομιζεις.Εχεις ακουσει repeater mode ποτε;

οχι.

ξερεις καποιο τροπο να γινει αυτο που ζηταω?

αν ναι θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω

Δημοσ.

Τα access point που απευθυνονται στο λαουτζικο εχουν μια καρτα ασυρματη. Ετσι οταν βαλεισ σε repeater εναι και client και εμπέμπει ταυτοχρονα με το κόστος οτι εχεις ταχυτητα μισή και πιο κατω.

Ετσι και το λαπτοπ σου με μια καρτα μπορει να γινει repeater με αυτο το προγραμμα. (δε το εχω δοκιμασει)

Οποτε ειτε το δοκιμαζεις ειτε δινεις 25 ευρω και βαζεις ενα access point οπου γουσταρεις και μετα συνδεεσε ασυρματα με ολες τις συσκευες σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...