giokou Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ωπα τα 500ε δεν τα είδα ! Μονίμως τέτοια κάνεις ρε Τάκη. Άσε μας...
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ''Το pc θα στηθει σιγα σιγα με τον καιρο διοτι τα χρηματα δεν ειναι μαζεμενα.'' ''Αλλα να μην περασει και τα 500 ευρω.'' Πες μου οτι με τον καιρο δεν θα μπορεσει να μαζεψει και 5 ευρο παραπανω .Στην τελικη πληρη υπολογιστη πηρε με τα ολα του κυριολεκτικα. 1
adtakhs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μα όταν λέει κόστος 400€ τι να κάνω, μετά διαβάζω αν θέλει οθόνη και πληκτρολόγιο ποντίκι και απαντώ ! Πάντως για προσπάθησε να στριμώξεις 8GB RAM και 1TB HDD να υπάρχουν για το μέλλον αν γίνεται στα 500€ Κάνε μια προσπάθεια.
RellikEht Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ανέφερε και τα 500€ στο αρχικό post κι εγώ του λέω να τσοντάρει +5€ και 0€ μεταφορικά και να έχει αξιοπρεπέστατο σύστημα, που παίζει και games άμα λάχει. Δεν το πρόσεξα το 500αρι τώρα αν το +5 το λες ειρωνικά σαν τα off topic καραγκιοζιλίκια πιο πάνω τι να πω...... άξιος
adtakhs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Επίσης να σας πω πως θεωρώ το SHARKOON MS 140 το καλύτερο κουτί για τέτοιες συνθεσεις !! Εχει και 2X (το νέο rev που έχει βγει 7 μήνες τώρα) USB III και 140MM ανεμιστήτα χαμηλών στροφών και είναι MICRO ATX που δεν πιάνει χώρο !!! http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804558 Ελα μην τσακωνόμαστε χωρίς λόγο !!!
giokou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μα όταν λέει κόστος 400€ τι να κάνω, μετά διαβάζω αν θέλει οθόνη και πληκτρολόγιο ποντίκι και απαντώ ! Πάντως για προσπάθησε να στριμώξεις 8GB RAM και 1TB HDD να υπάρχουν για το μέλλον αν γίνεται στα 500€ Κάνε μια προσπάθεια. Καινουργιο desktop για τα βασικα Στη δική μου διάλεκτο 4gb ram και 500gb hdd, είναι υπεραρκετά για τα βασικά. Δε θέλει να κάνει επαγγελματικό video editing, streaming ή/και απαιτητικό gaming ο άνθρωπος... Το αρχικό post δεν το είδα τώρα αν το +5 το λες ειρωνικά σαν τα off topic καραγκιοζιλίκια πιο πάνω τι να πω...... άξιος Άντε γεια καμάρι μου, που θα μου πεις εμένα για καραγκιοζιλίκια. Να βλέπεις πρώτα και μετά να σχολιάζεις. Εγώ έδωσα τη ΔΕΟΥΣΑ προσοχή στα ζητούμενα του ενδιαφερόμενου πριν γράψω τη ρημάδα τη σύνθεση.
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο να παρει αργοτερα μια ram και να αγορασει ενα εξωτερικο σε προσφορα σκληρο δισκο ετσι .Ας παρει πρωτα με το καλο τα παραπανω και βλεπει αργοτερα τι χρειαζεται και αν βρει και καμια προσφορα και κανει τις αναλογες αγορες. 1
adtakhs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 GIOKOU, δεν είναι αρκετά !!! Ξέρεις γιατί ? Γιατί το σύστημα όταν έχει λίγη μνήμη παίζει με SWAP στον δίσκο που στην περίπτωσή του είναι απλός αργός HDD. !!!! Για να αποφύγει το swap πρέπει να έχει αρκετή μνήμη ! Η IGP του 5600Κ είδη θα του φάει περίπου 1GB ... και θα μείνου 3gb .... Αν τον ανοίγει λίγο κάθε μέρα και δεν κασάρει στην μνήμη για γρήγορη προσπέλαση δεν θα έχει μεγάλο θέμα, αλλά αν παίζει ώρες ανοικτός με πολλές εφαρμογές τότε έχει διαφορά.
giokou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Επίσης να σας πω πως θεωρώ το SHARKOON MS 140 το καλύτερο κουτί για τέτοιες συνθεσεις !! Εχει και 2X (το νέο rev που έχει βγει 7 μήνες τώρα) USB III και 140MM ανεμιστήτα χαμηλών στροφών και είναι MICRO ATX που δεν πιάνει χώρο !!! http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804558 Ελα μην τσακωνόμαστε χωρίς λόγο !!! Έχεις ξεφύγει ρε! Πρώτα προτείνεις το Zalman με 24€, για να κόψεις δήθεν από τη πρότασή μου (Κ350) των 37€ και τώρα προτείνεις το MS140 με 43€. Κατά τ' άλλα, πας και να βγεις λάδι κι από πάνω! Σταμάτα, να προκαλείς δίχως λόγο εσύ!
adtakhs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Έχεις ξεφύγει ρε! Πρώτα προτείνεις το Zalman με 24€, για να κόψεις δήθεν από τη πρότασή μου (Κ350) των 37€ και τώρα προτείνεις το MS140 με 43€. Κατά τ' άλλα, πας και να βγεις λάδι κι από πάνω! Σταμάτα, να προκαλείς δίχως λόγο εσύ! Ρε δεν κανουμε αγωνες ... Ποια προταση μου και προταση σου. Αφου το budget πηγε στα 500€ ... ενώ το zalman το πρότεινα προσπαθώνας να φτάσω την σύνθεση στα 400 ..
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 adtakh το pc θα το παρει με τον καιρο οπως ειπε.Αν με το καλο μαζεψει λιγα παραπανω χρηματα αργοτερα μπορει να αγορασει τις http://www.skroutz.gr/s/292410/Corsair-CLASSIC-XMS3-8GB-DDR3-2000-Hz.html με 20ευρο παραπανω.Για τωρα με ολα που θελει δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο απο του Giokou.Αν μπορει να παει στα 525 ας βαλει και αυτες τις μνημες που μιας και θα αργησει να το παρει το pc μπορει να τις κανει αγορα απο τωρα μεχρι να ειναι διαθεσιμες.
RellikEht Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν raid 7 την ram με τον σκληρό (όταν δεν είναι αρκετή η ram δηλαδή)
giokou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ρε δεν κανουμε αγωνες ... Ποια προταση μου και προταση σου. Αφου το budget πηγε στα 500€ ... ενώ το zalman το πρότεινα προσπαθώνας να φτάσω την σύνθεση στα 400 .. Εκεί ήταν εξ αρχής αλλοπρόσαλλε άνθρωπε το budget! Δε θα βγεις κι από πάνω. Ότι να 'ναι είσαι. Τέλος από μένα, δεν απαντώ πλέον στις φανφαριές σου. Τρελαίνεις κι Άγιο με δαύτες... * Ο Fulgore1 έχει κάνει 3 σωστά σχόλια, αλλά κι αυτά τα αγνοείς επειδικτικότατα. Over and out._
RellikEht Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Άντε γεια καμάρι μου, που θα μου πεις εμένα για καραγκιοζιλίκια. Να βλέπεις πρώτα και μετά να σχολιάζεις. Εγώ έδωσα τη ΔΕΟΥΣΑ προσοχή στα ζητούμενα του ενδιαφερόμενου πριν γράψω τη ρημάδα τη σύνθεση. δεν λέω για εσένα ούτε και για την σύνθεση σου για τον άλλο που ειρωνεύεται αναφέρομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα