sno0py Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα εχει κολησει το κινητο μου μετα απο μπλοκαρισμα του μοτιβου λογω των πολλων προσπαθειων και μου ζηταει το email και το password.Eνω βαζω τα σωστα στοιχεια μου λεει μη εγγυρο ονομα χρηστη ή κωδικου προσβασης, απο το pc απο την αλλη μπαινει κανονικα στο email που ειχα δωσει χωρις κανενα πρόβλημα. Kαμια ιδεα τι μπορω να κανω αποφευγοντας hard reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Κανε αλλαγη password και ξαναπροσπαθησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 To δοκιμασα αλλα δεν αλλαξε η κατασταση το ιδιο κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δεν υπαρχει αλλη επιλογη παρα hard reset... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRG13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1800799 δες αυτο τον οδηγο τον ειχα δοκιμασει σε παλιοτερο κινητο μ και δουλεψε.Θα αποφυγεις το hard reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα