Προς το περιεχόμενο

3g router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 3g router ή mifi θέλω. Nαι για μεσα στο σπίτι.

Υπάρχουν και μερικά φτηνά με 10ευρώ στο ebay, στικάκια 3g to wifi, αλλα δεν ξέρω πως παίζουν.

Δημοσ.

αυτα τα tp-link εχουν λιστα συμβατοτητας οποτε δες αν ειναι συμβατο και πραξε αναλογα. Δε νομιζω πως ειναι ακριβο παντως.Δε νομιζω πως αξιζει το mifi και λογω εμβελειας ,τιμης κτλ. Στο αλλο κανεις κ αλλα πραγματα αν θες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω 3g dongle και θα ήθελα κάτι για να δώσω internet στο samsung tab II μου.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612522

Βρήκα αυτό, να το χτυπήσω ή να πάρω κάτι φτηνότερο απο ebay; Ξέρει κανένας κάποιο καλό;

Να έχει adaptor ρεύματος μόνο.

γενικοτερα παρε κατι επωνυμο παρα τα noname απο το ebay αν το θες για μονιμη λυση και οχι για 10 ημερες.

τα tp link ειναι value for money.μετα βγαινουν και πιο ακριβα οπως d link ειτε πολυ ακριβα μονο με sim της teltonika.

Η 3g router ή mifi θέλω. Nαι για μεσα στο σπίτι.

Υπάρχουν και μερικά φτηνά με 10ευρώ στο ebay, στικάκια 3g to wifi, αλλα δεν ξέρω πως παίζουν.

το mifi ειναι μια απλη ετοιμη λυση που παιζει και με μπαταρια οποτε αν δεν σε πειραζει το οικονομικο πας σε αυτα.δεν ξερω απλα αν ειναι ξεκλειδωτα σε περιπτωση που θες να τα χρησιμοποιησεις σε αλλο παροχο αργοτερα.λογικα πιστευω πως θα ειναι.απλα ναι δεν εχουν τις 10000 ρυθμισεις που θα εχει το 3g router.

αυτα τα tp-link εχουν λιστα συμβατοτητας οποτε δες αν ειναι συμβατο και πραξε αναλογα. Δε νομιζω πως ειναι ακριβο παντως.Δε νομιζω πως αξιζει το mifi και λογω εμβελειας ,τιμης κτλ. Στο αλλο κανεις κ αλλα πραγματα αν θες.

και συνηθως κατα καιρους βγαινουν και νεα firmware για μεγαλυτερη υποστηριξη απο sticks.επισης υπαρχουν και adslrouter που παιρνουν σαν failover 3g stick πανω.draytek,gennet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...