Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα lexar 4gb και πήγα να του κάνω διαμόρφωση από fat32 σε ntfs.Επειδή μέσω command μου έβγαζε σφάλμα δοκίμασα να το κάνω με δεξί κλικ και διαμόρφωση.

Κάπου εκεί κόλλησε το pc έβγαλα φλασάκι και από τότε όποτε το συνδέω μου βγάζει «Πρέπει να διαμορφώσετε τον δίσκο πριν τον χρησιμοποιήσετε».Όταν όμως πατάω διαμόρφωση μου βγάζει «Δεν ήταν δυνατόν τα windows να ολοκληρώσουν την διαμόρφωση».

Τι να κάνω για να σώσω το φλασάκι;

Δημοσ.

Δοκίμασε βασικά και απο safe mode να πας διαχείρηση δίσκων απο control panel και απο εκει format

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.Έχω μια κάρτα μνήμης από κινητό η οποία δεν αναγνωρίζεται από τα windows μπορώ να κάνω κάτι ώστε να αναγνωριστεί ή τα παιξε?

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.Έχω μια κάρτα μνήμης από κινητό η οποία δεν αναγνωρίζεται από τα windows μπορώ να κάνω κάτι ώστε να αναγνωριστεί ή τα παιξε?

Δεν την εμφανίζει καν στην διαχείρηση δίσκων ? αν οχι τοτε μαλλον οχι

Δημοσ.

ούτε στην διαχείριση αναγωνωρίζετε.Να πω ότι αν τοποθετήσω την μνήμη στο κινητό, αυτό κολλάει και για να ξεκολλήσσει θα πρέπει να την αφαιρέσω.

Δημοσ.

ούτε στην διαχείριση αναγωνωρίζετε.Να πω ότι αν τοποθετήσω την μνήμη στο κινητό, αυτό κολλάει και για να ξεκολλήσσει θα πρέπει να την αφαιρέσω.

E τοτε μαλλον τοτε εχει παραδώσει πνεύμα

Δημοσ.

Τρόποι ανάκτησης σε αυτήν την περίπτωση να φανταστώ ότι είναι κάποια εταιρία ανάκτησης...

Δημοσ.

Τρόποι ανάκτησης σε αυτήν την περίπτωση να φανταστώ ότι είναι κάποια εταιρία ανάκτησης...

Κοιτά υπάρχουν μερικα προγράμματα που μπορείς να δοκιμάσεις και μονος σου οπως το Ontrack EasyRecovery και File Scavenger 3.0 αλλα για αμα λες οτι δεν στο βλέπει καν ..... δοκιμασε τα παντως.

Ναι μετα η λύση ειναι καποια εταιρία ανάκτησης αλλα δεν ξέρω ποια ειναι τα κόστη σε αυτην την περίπτωση

Δημοσ.

Προγράμματα υπάρχουν, είχα δοκιμάσει με το active file recovery αλλά από την στιγμή που δεν το αναγνωρίζει δεν γίνεται δουλειά.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...